Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joule

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsinálta a tervezett földkerülő világrekordot egy 34 éves corwallli férfi. Vin Cox 176 nap alatt biciklizte körbe a földet. A bringás februárban indult és augusztus első napjaiban ért vissza Greenwich-be. Cox a 176 napos menetidő alatt 29075 kilométert tett meg Genesis Croix de…..
Mostmár muszáj leírnom.Tegnap volt egy hete, hogy találkoztam azzal a helyes, fiatal sráccal, akivel még december közepén ismerkedtem meg egy szórakozóhelyen.Nagyon aranyosan és kedvesen ismerkedett, nem állt meg a szemezésnél, egyre bátrabb lett, a végén már szélesen vigyorogva…..
Elképesztő, hogy bár már hónapok óta nem írtam, a statisztika szerint még mindig vannak állandó látogatók. Na jó, megsajnáltam mindenkit, akkor írok, úgyis van miről.A munkahelyi sztori, amire kommentelték,hogy örüljek, hogy nem jött össze, mert az katasztrófális…..
Na, hát hiányoltatok, itt van kapásból két sztori is. Bár mindkettő szomorú olyan tekintetben, hogy szánalmas emberekről szól.Egy jelenlegi, meg egy volt kollégáról szól. Mi ugyebár a zenés szakmában dolgozunk, ahol a pletyka extra méretű lehet, szóval kissé parázom is emiatt.…..
Jött egy kedves, érdeklődő komment, ez indított arra, hogy újra írjak a blogba. Látom, már más is félreértette, vagy én írtam félreérthetőn, mindegy, szóval a tisztázás kedvéért: ez NEM egy totálisan hiteles napló, itt nem fő cél az önismeret, analizálás,…..