Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nándi91

42 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elizabeth Shannon gondolom sok férfi kedvence, - az enyém is :) - aki a kor előrehaladtával egyre jobban néz ki. Én először az Amerikai pitében láttam (akkor 23 éves volt, ma 35), már akkor is lenyűgözött. Nincs túl sok filmje, de amikben szerepelt, általában nagy sikert…..
Nemrég olvastam egy Deák Bill interjút, melyben a Király aztmondta, hogy idén nem lesz új album, azonban könyv és film várható. Többet nem árult el, azonban régebben egy másik interjúban azt olvastam, hogy készül róla egy "Bill 60" nevű film, ami az ő életéről,…..
Az idén egy igen szomorú jelenséget véltem felfedezni a hazai metal életben. Mégpedig azt, hogy jóval kevesebb koncert volt, mint tavaly, legalábbis felénk. Se metal karácsony, se valami kisebb metal fesztivál, semmi. Pedig terveztem hogy idén is megyek a jól megszokott decemberi metal…..
A hír igaz! A Metallica végre 11 év várakozás után eljön Hazánkba, méghozzá Budapestre a Puskás Ferenc Stadionba, hogy megörvendeztesse magyar rajongóit egy koncerttel. A Metallica Fan Club (www.metclub.com) tagjai juthatnak először jegyekhez, majd a többi rajongó.…..
Ezzel a nyereményjátékkal 1 hónapra elegendő forrócsoki granulátumot nyerhetsz. 2 perc alatt kell végigcsinálni a játékot, nekem 1 perc alatt sikerült, nem nagy kunszt.link: choco-choco.hu..
Egész nagy pakkot nyerhet az a szerencsés, aki regisztrál a következő nyereményjátékon: egy kisebb Aréna ajándékcsomag, parfüm, fényképező, üdülés, és mindössze 1 egyszerű kérdésre kell válaszolni. szallas.hu/nyeremenyjatek..
Pénteken megvolt Bill életének talán fő koncertje. A koncert felölelt minden fontosabb dalt, amit eddig énekelt a Király: beleértve a HBB korszakot, István a Királyt, és mindent, ami eddig fontos volt. Sajnos én nem lehettem ott, de aki ottvolt, attól szívesen várnék…..
Bizonyára nem kell bemutatni, mi is a tombola játék lényege. Azonban most ingyen, online is nyerhetsz értékes cuccokat, pl mp4 lejátszó, kamera, dvd lejátszó, fényképezőgép, stb... A játék teljesen ingyenes, minden csütörtökön jön az email, hogy nyertél-e, és csak 1x kell…..
Gondolom már mindenki várja a Bill koncert feltevését a youtubera, ám nem ígérek semmit, nem tudom hogy mikorra sikerül feltenni: konvertálni, vágni kell még, ami nem rövid meló, és most eléggé be vagyok táblázva, de amint lesz időm, megcsinálom. Addigis jöjjön egy…..
Ha szereted az arab kultúrát, bizonyára ismered a vízipipázást is, és talán műveled is ezt a remek dohányzási formát. Azonban ha nincs még vízipipád és semmi kelléked hozzá, most itt az alkalom, hogy nyerj: méghozzá a hazai vízipipás boltok egyik legnagyobbika havi…..
Mint már írtam nemrég, tervbe volt véve a címben említett Bill koncert. A koncertre el is mentem, és most tartok egy kis élménybeszámolót!Az út odafele kicsit nehézkes volt, a GPS rossz beállítása miatt elég sz*r úton mentünk, de végül odaértünk, és ez a…..
A Tescoban már beköszöntött a karácsony minden jel szerint. Legalábbis az új karácsonyi nyereményjátékuk alapján ez mondható el: november 13-tól (azaz a mai naptól) november 19-ig tart a nyereményjáték, melynek során értékes cuccokat nyerhetsz: hajsütő, mp4 lejátszó,…..
Érdekes dolog történt nemrégiben. A Rockinform megkereste Paksi Endrét egy interjúval emailben. Endre válaszolt minden kérdésre, bár sok kérdés nem igazán tetszett neki, sőt! Endre talán legnagyobb baja az volt az interjúval, hogy a kérdések közül csak 2 volt olyan ami…..
Kori lett az Omen új énekese - bizonyára már mindenki hallott róla - és már meg is volt a bemutatkozó koncert szeptember 25-én a Wigwamban. Felreppent a hír, hogy lehet Horváth Attila lesz az új album szövegírója, amiről azonban még nem kapott senki megerősítést. Azonban vannak…..
Ha az Allianz oldalán "jósolsz", laptopot nyerhetsz. Persze nem igazi jóslásról van szó, hanem arról, hogy egy pár kérdésből álló ívet kell kitölteni, amiben egy barátodról kérdezgetnek. 1 perc alatt kitölthető, nem nagy kunszt az egész.tizevmulva.hu/..
Előbbi postomban az Ossian volt a fő téma, velük kapcsolatban eszembejutott még valami! Mégpedig az, hogy a csapat ugyebár szeptemberben kiadta az új albumát, az Egyszer az életbent, ami a MAHASZ toplista 1. helyezettje lett nemrégiben. Mit is jelent ez? Azt, hogy ők adták el…..
Egy ismerősöm megkért, hogy tegyem közzé, hogy elad néhány felesleges holmiját a TeszVeszen. A cuccok jó állapotban vannak, 4 dolgot ad el, abból 2 akár téged is érdekelhet.Az aukcióit megtekintheted…..
A következő nyereményjátékon csak egy rövid kérdőívet kell kitölteni, és egész jó cuccokat lehet nyerni rajta:-7 db 30.000 Ft értékű eBolt vásárlási utalvány -14 db MOMO Supercard 4GB MP3/MP4 lejátszó -35 db 5000 Ft-os vásárlási utalvány -1 db 100 cm képátmérőjű LCD TV…..
Ha az Allianznál kötsz biztosítást, nagyon értékes nyereményekben lehet részed. Mégpedig:Fődíj:-Seat Exeo Rerence autóHeti nyeremények:-1db D-JIX PVS 702-10 Twin hordozható DVD lejátszó-3db MOL Blue kártya 30000Ft/db értékben-5db éves D1 autópályamatricaA sorsolások…..
Az alábbi oldalon egy all inclusive wellness utalványt nyerhetsz:http://www.utazona.hu/jatekok/jatek.aspx?jid=120A játékhoz egy egyszerű kérdésre kell csak válaszolnod, valamint meg kell adnod a neved és az email címed, és ha nyersz, emailben értesítenek.Sok sikert!..
Üdvözlök mindenkit!Ki ne szeretne nyerni az interneten mondjuk egy wellness hétvégét? Vagy egy egész hetet? Vagy akár pénzt, autót, műszaki cikket, bármit? Szerintem jól hangzik. Hogy segítsem munkádat, a blogomban aktuális nyereményjátékokat fogok közzétenni!Sok sikert…..
Holnap, azaz november 9. hétfőn 10 milliós nap lesz! Akik ismerik a vonzás törvényét, bizonyára hallottak már a 10 milliós napokról is. Ezeken a napokon kívánságaid erőssége, intenzitása, rezgése - fogalmazhatunk akárhogy - 10 milliós erősséggel bír. Gondolom nem kell senkinek…..
Ma olvasgattam régebbi híreket mindenfele, és mit találtam? Bencze József (országos rendőrfőkapitány) fia metalzenész - persze nem "főállásban", hisz ő is rendőr, de örül, ha a barátaival van idő a zenélésre is. A fiú 2003 óta gitározik a Thrash Inside…..
Az RC-medellek építése rengeteg lehetőséget kínál, legyen szó hajókról, repülőkről, esetleg tankokról, netán autókról. De honnan is ered az RC kifejezés? Az RC az angol radio-control, azaz távirányítású szóból származik. Az elv egyszerű: a pilóta (igen pilóta!) kezében…..
Elég rég nem adott már koncertet a blueskirály az Oldman's-ben. Utoljára ha jól emlékszem tavasszal: egyrészt a nyáron nem voltak koncertek a pubban, másrészt meg az új albumon munkálkodtak, de 1-jén végre újra láthatjuk a Királyt az Oldman's színpadán. ..