Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borso74

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cikk apropóját a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntéshozatala szolgáltatta, miszerint többmilliós prémiummal jutalmazta a városi cégek vezetőit. A BKK vezére, a mindössze 25 éves Vitézy Dávid évi 19 milliós fizetése mellé kapott 6 millió forintot, hogy ne haljon éhen. A…..
Korábban, amíg a szüleim mondták, nem hittem. De most már tudom, hogy sokkal idegesítőbb, amikor az ember gyermekét akarják átverni, mint azt a bizonyos matériát a palánkon. Történt, hogy a Deichmann cipőboltba tévedtem, hogy keressek egy pót téli lábbelit a 7 éves fiamnak,…..
Ha az e félévi aktuális szociális salátatörvényre tekintünk, akkor láthatjuk, hogy míg a nyugdíjakat érintő reformokat folyamatosan halogatják, addig a jövedelmi és vagyoni rászorultságtól függő ellátások (azaz a segélyek) körében viszonylag jelentős változásokra…..
Sokszor hallani, hogy Magyarország legnagyobb problémája a múltban felvett államadósság kamatterhe, amely csak idén mintegy 1100 milliárd forinttal terheli meg a költségvetést. Az ember fantáziája beindul ilyenkor, hogy milyen jó lenne ha nem lenne államadósságunk, egyből…..
Érdekes vita bontakozott ki annak kapcsán, hogy a kormány Erzsébet-utalványban kívánja fizetni a családi pótlékot: a szándék érthető, hiszen sok helyen nem éppen a családra költik ezt a pénzt, másrészt van bőven ellenző is: nehogy már a kormány mondja meg, hol és mit vegyek…..