Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tipp-tipp

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
tipp-tipp 2011.08.30 16:47:08
@andros: Sajnos nem,de érdekelne,ha megosztanád velem.Az iménti eszmefuttatásomból kifelejtettem,hogy ha visszamenőleg megnézzük(évekre visszamenőleg)az angol Johnstone kupában alig,alig,szinte nem is játszanak ikszet.Néhány papír eredmény,s legalább ennyi nagyszorzós bunda.Ezeket kell jó érzékkel megszűrni.
tipp-tipp 2011.08.30 16:59:28
@andros: Tetszik,amit írtál.Egy rugóra jár az agyunk!Hasonlóban gondolkodom én is.Még a Zdenek csapatát áruld el,mert fúrja az oldalam a kíváncsiság.:)
tipp-tipp 2011.08.30 20:18:57
@andros: Remélem sikeres leszel ma,velem együtt.
Majd értekezhetünk meccsekről,csak igazából ez sajnos egy fos hétvége lesz a válogatott meccsek miatt,de amint folytatódnak a bajnokságok,belecsapunk a lecsóba...Én ugyanis érzem,hogy a közeljövőben,rövid időn belül,valami nagyot(nagyon-nagyot)kaszálok...Szívemből mondom,örülnék,ha majd partner lennél,leszel ebben....
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
tipp-tipp 2010.11.05 13:44:03
@szekelykata: Nem szándékozom vitázni senkivel.Eszemágában nincs.Hidd el,hogy nem lesz H,de nem fogom indokolni.Az okok,egyébként nyilvánvalóak.De...Senkit nem lebeszélni akarok.Mindenki úgy,s azt játsza,amit akar.Ha "H"-ba tetted,sok sikert(de tényleg),de nagy a valószínűsége,hogy nem fog jönni.
Amúgy engem ez a meccs ma nem érdekel,mert mint írtam,én naponta csak "1 meccsezem".S ma nem ez a kiválasztottam.Csak gondoltam segíteni próbálok.
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
tipp-tipp 2010.11.01 21:03:29
@laca91: Túl naiv ember vagy te,méghogy nincsenek bundák "a múltkori miatt",ahogy írtad.Az utóbbi idők legnagyobb baromsága.Az egész európai focit ez irányítja.Ahol pénz van,s a sportfdogadásban óriási pénz van,ott mindig ott vcan,s ott is lesz a CSALÁS!Egy,egyetlen egy tiszta bajnokság nincs európában.
tipp-tipp 2010.11.01 22:27:59
@laca91: Óriási tévhitben élsz,ha úgy gondolod,hogy csupán a 7-es,10-es szorzójú meccsek a bundák.No de,mindegy.Nos milliomos nem vagyok,de hidd el,mindennap megtalálom az aktuálisat.Ugyanis én "1 meccsezem",mindig csak egy meccset fogadok,max. kettőt,de azt nagy pénzel."20 ezer egy meccsre.Ez a sportfogadás lényege.A mai meccsem az Odense volt,amire anyámat feltettem volna.
A "srácról"meg csak annyit,egy 39 éves pasival beszélgetsz....
Az 5-6-os kötéseitekkel néha-néha érhettek el sikerélményt,ha nem húzol bele,pont egy lezsírozott meccset.De hosszútávon csak bukovári...
A sportfogadásnál pont az ellentétes eredmények a nyerők,mint a nagy többség amit húzkod,jobb ha ezt nem hagyod figyelmen kívül.
Néhány példa a mai napról...
Blackpool
Holland másodosztály
Rapid Bukarest
Servette
Nézd csak meg a "szar rt"minek vitte le az oddsát,mi mellé tett felkiáltójelet...s mi lett a vége...
De majd sokminden megvilágosodik neked is.Hidd el...
tipp-tipp 2010.11.01 22:45:55
@peruka14: Azt hiszem erről beszéltem....
Ami papír+még csábítanak is az odds módosításaikkal,hogy mindenképp azt tedd...és hopp...mégsem az a vége.Nálam ez is alap,odds módosított meccset nem fogadok soha.
De mint az életben sok esetben igaz,elcsépelt...,de minden ember a saját sorsának a kovácsa.Hidd,higgyétek azt,hogy itt minden tiszta és minden a sportról szól...
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
tipp-tipp 2010.10.25 12:34:40
@Zoli van M: Ha megfogadsz egy jó tanácsot,az utolsó-utáni pillanatig várhatsz,illetve várjál.A meccsek kezdete elött félórával,sokkal több mindent megtudhatsz,mint fél nappal,vagy akár órákkal a kezdés elött.S,hogy levisznek,avagy fel bizonyos oddsokat,az semmit nem jelent,sokszor ez csupán "parasztvakítás".Erre élő példa a tegnapi Lyon meccs.Ha jól emlékszem 1.53-ról indult,s 1,37-nél állt meg.S mi lett a vége?Egy jó zsíros X.

De nem okoskodni akartam,csupán felhívni a figyelmedeted és segítő szándékkal tettem.

A döntés természetesen a te kezedben van...
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz torna Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz DE Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
tipp-tipp 2010.01.25 20:35:15
Üdv. minden fogadó "megszálottnak".Rég írtam a fórumra,de most úgy éreztem,illetve érzem ezt a "pofátlanságot"meg kell,hogy osszam azokkal,akik nap,mint nap a pénzüket kockáztatják,s még naívan hisznek a sport tisztaságában.Remélem és bízom benne,egyre kevesebb ilyen naív ember van.Én mint a múltban már írtam itt,eléggé képben vagyok a meccsek "adásvételével",de ez még nálam is kicsit kiverte a biztósítékot.Jómagam ny-magyarországi vagyok,de egy nagyon jó ismedrősömnél,most épp Debrecenben vagyok.Most jöttünk meg "eme"remek kis mérkőzésről a Főnixből,s leültem a laptopom elé,hogy ezt (még számomra is arcátlanság volt,pedig engem már nehezen tudnak meglepni bármivel is)leírjam itt.
Nos...nem a nézőtéren ültünk,hanem a kispadok és a nézőtér között levő területről néztük a meccset,mert a kedves barátom,bentfentes úgymond a rendezői gárdában.A macskaevő olaszok kispadja mögött egészen pontosan.Én már rég így hívom csak őket.Tudok olaszul és gondoltam majd hallok egy-két érdekességet.Hát hallottam..de nem ilyen dolgokra számítottam,illetve gondoltam.Ifjú barátaim,ez a mérkőzés,mint annyi oly sok másik,el volt "adva".Az olaszok a döntetlent akartak csinálni,s ez sikerült is.A lakásba érve,azonnal megnéztem milyen oddsot adtak az "x"-re,mert én futstált nem fogadok,így a kínálatban meg sem néztem,mikor átfutottam az e hetit.Látom,11(!!!!)-es szorzóval ment az "x".Na de nem is ez az érdekes,hanem a bwin-es odds,bár azt nem tudom ott mennyi volt,egy a lényeg,ugyanis az olaszok ott fogadtak az "X"-re.A meccs közben többször is elhangzott köztük,hogy ne erőltessék a dolgot,de az igazán "vérlázító"az volt,mikor az egyik srácot,szinte egyszerre hárman teremtették le,hogy nehogy elcsessze az ő "kis játékukat".Szinte nem is titkolták.S ez még számomra is hihetetlen volt.Talán úgy gondolták,itt m.országon csak bunkók élnek,akik nem értik a nyelvüket.
Mindezt csupán az érdekesség kedéért osztottam meg veletek,s talán azok,akik még oly naívak,hogy hisznek a tündérmesékben és a játék tisztaságában,meggondolják,hogy mire,s mennyi pénzt áldoznak.Nincs már tiszta sport!Nincs már tiszta sportág!Amire fogadni lehet,mindent manipulálnak,s manipulálják is!Ezt ne feledjétek!
Amúgy természetesen én is fogadok (ráadásul nem is kicsiben teszem ezt),de a régi fórumozók ezt ugyis tudják.Nagyjából ennyit szerettem volna megosztani veletek.További sikereket....mindnyájatoknak.Jól próbáljatok lavírozni a hatalmas "szőrös bundák"rengetegében!
S még valami,100-ezres tétnél,s nem forintban....(euróban)....érdemes számolgatni,mit hoz egy futsal "X".S mit is hozott!Érdekel is valakit,hogy továbbmegy-e egy csapat,s bejut a 4 közé.Na és akkor mi van....Pénz beszél,s csak ez számít!
Bárcsak tudtam volna én is...De sajnos a kapcsolataim nem infóztak erről.Bár a futsalban ők sem mozognak...Meg ez belső történet volt,mintahogy kiderült...
Ennyi...
tipp-tipp 2010.01.25 20:45:40
@arsenal14: persze,adok egy mail címet.
dolce.vital@freemail.hu
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz vízilabda    Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
tipp-tipp 2009.11.10 22:16:11
Rég írtam,de most újra megteszem!
Azt írtam két hete,az év bundameccse volt.Nos tévedtem!Ez így "csomagban"együtt volt lezsírozva.Egyértelmű a forgatókönyv.Csak sajnos már így utólag egyértelmű.
Azért kellett akkora különbséggel nyeretni ezt az alcron...pöcs kis bandát két hete,mert így tudták,hogy mindenki a sok gólra fog fogadni,hisz abból várják majd a pénzt.Hisz egy sima Reál Madrid győzelemre ilyen 1.05-ös odszot adhattak csak.Basszus...túl átlátszó!
Pedig képben vagyok sokmindent illetően,de ezt nem hittem még én sem,hogy a két meccs,így,csomagban együtt volt lezsírozva.Hihetetlen!De megcsinálták!Több millió ember szeme láttára.
Utálom a Nagy Lacit a sportklubos szakkommentátort,de most még ő is jól beszélt.Ide semmiféle taktika nem kellett volna,semmiféle edző ez a csapat,hogy csupán egy gólt kapott a két meccs alatt,nem a maguk érdeme.
A trágya kis,sokat szidott focinkból bármelyik,hangsúlyozom bármelyik magyar csapatunk az első osztályból oda-vissza verte volna ezt a kimondhatatlan nevű csapatot.Persze,TISZTA körülmények közt.
Úgyhogy felesleges is értekezni itt fociról,taktikáról,kihagyott helyzetekről,ugyanis ez a két meccs,meg rengeteg nem arról szólt.Hogy ilyen bunkerfocit játszottak,meg olyat,meg így védekeznek meg úgy....VICC
Aki egy kicsit is konyít,ahhoz a csodálatos játékhoz,amit focinak hívnak(CSAK SAJNOS MÁR NEM ARRÓL ÉS A TISZTA SPORTRÓL SZÓL!!!!),s látta ezt a meccset a tévében,annak felesleges is ecsetelni is itt bármit,vagy akárhol.
A TOTÁLIS BUNDA!!!S erre nincs jobb szó!!!
Egyetlenegy ritmusváltás a játék felgyorsítása...sehol sem ezen,sem két hete!Na de nem is megyek bele ezekbe a dolgokba.
Beáldozta a Bwin a Reál Margitot,de elhihetitek megérte nekik is és nekik is!Ennyi!
Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
tipp-tipp 2009.10.30 23:43:22
@Benyy: A délelött második felében talán.Bízom benne...
@bela7719: Ne csüggedj Béla,meg fogsz csípni egy nagy nyereményt.Hidd el...
Na mindenkinek jó éjszakát és jó pihenést!
tipp-tipp 2009.10.31 14:52:30
@kispestfan: Szevasztok!Most értem haza,s látva a kommenteket,leírok egy-két dolgot.
Gondolom rám céloztál azzal,hogy tegnap beírta egy srác a tuti Zenit győzelmet,mert infói vannak.
Nos...először is nem egy kiskorú,kis srác vagyok,hanem egy 38 éves pali.
Kettő,én valóban beírtam tegnap öt meccset,hogy azokat játszom ötezerrel,köztük volt a Zenit,valóban.Játszottam is,elment.
Ha figyeltél volna az írásomra tegnap,azt nem írtam,hogy Zenitről infóim vannak(apám nem a Zenit edzője),csupán az Oroszországban uralkodó viszonyokra hívtam fel a figyelmet.S ezt továbbra is fent tartom.Az elkövetkező három fordulóban igencsak érdekes eredmények leszenek még ott.
Három...,tök mindegy,hogy Te vagy a többiek mit hisztek,kapok infókat,kicsit komolyabb fogadóirodából,mint az Szrt.Én segítő szándékkal regisztráltam ide,de semmi gond.
Nem vagyok besértődve,az tőlem távol áll.
Tudod,valószínű,hogy én "kicsit"komolyabb tétekkel nyomatom,mint Te.Ma például 30000 ezerrel vagyok bent a mai napban.S ezzel nem kritizálni akarok senkit,mindenki annyival játszik,amennyivel tud.
Én Nyugat-Magyarországon lakom,sokat járok ki a szomszédba és a németekhez,s vannak kint elég komoly pozicíóban levő ismerőseim.De ez nem ide tartozik...Lényeg,olyanok,akik közel vannak a tűzhöz...
Hidd azt,ha neked így jobb,hogy ezek a dolgok még a sportról szólnak....
Csak sajnos nem így van!
Ez kőkemény üzlet!!!
tipp-tipp 2009.10.31 15:32:15
@kispestfan: Fiatal barátom ismét nem figyelmesen olvastad,amit írtam.Én 30000 ezret írtam,nem 300 ezret.Természetesen nem mindegy.Amúgy meg,senkiben sem szándékoztam semmit kelteni,nem óhajtottam elhúzni a mézesmadzagot senki elött.Írtam,nem vagyok atyaúristen,aki mindennap nyer.Mindenről nekem sincs információm.Sajnos!Ezt is írtam tegnap,aki ilyet állít,nem mond igazat.Ismét azt kell írjam,ha tegnap figyelmesen olvastad volna az írásom,láthattad volna,hogy a két ír meccset is beírtam,mielött még vége lett volna.Tájékoztattam volna mindenkitt itt elöbb is,csakhogy este értem haza,a laptopom meg itthon volt.De mint írtam,sosem tekintgetek visszafelé...
Neked is,s mindenkinek azt kívánom,nyerjetek.
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
tipp-tipp 2009.10.28 10:11:53
@bela7719: Természetesen lehet sok mecces szelvénnyel is játszani,s nyerni.Főként ha az több napos,több napon átívelő.De mint tegnap éjszaka már írtam,mindenki maga dönti el,mit,s hogyan tölt és tesz fel.A Sienahoz semmit nem szólok,bocs.Nálam az olasz liga tabu,a legkorruptabb bajnokságok egyike Európában.Néha-néha fogadok meg belőle,de nagyon ritkán.A mai nap is lesznek bent érdekességek.Én nem kihívásokat keresek,hogy elmondhassam micsoda meglepiket találtam el,ha egy elmegy.Ne legyünk álszentek,pénzt akarunk nyerni.Ennyi!Ezzel én is így vagyok.S gondolom te is,s ez így természetes.Illetve mindenki,aki sportfogadásokat köt.
tipp-tipp 2009.10.28 10:50:17
@bela7719: Természetesen lesz egy-két tippem is,amit majd beírok ide,s megosztom veletek,de még kora van.Nagyon korai még az időpont.Nem szeretnék a "mindenttudó"szerepében tetszelegni,mert nem is vagyok az,de ha elfogadtok egy jó tanácsot,túl korán ne tegyetek meg semmit.Délutánig,illetve estig a meccsek kezdetéig még sokminden alakulhat,s alakul is.Sok szempontból....mindenki gondoljon arra,amire akar.
tipp-tipp 2009.10.28 10:59:48
@laca0001: Én is azt tanácsolom....Béla!