Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ochoa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korszerű óriáscég már nem felhőkarcolót, vagy éppen Halálcsillagot épít, a megszerzett hatalom fitogtatása végett, inkább gigantikus kutatóközpontot, a hatalom megtartásához.  Az Apple például karika alakút, egy méretes park közepére...Bár a most bemutatott…..
Biztos van rá gyártóoldali magyarázat, mért nem lehet így megoldani, de első látásra értelmes koncepciónak tűnik Shao-Nung Chen kupakterve. A designer nyilván sok hűtött üdítőt fogyasztva érzékelte a nehezen nyíló kóla problematikáját és rászánta az ebédszünetét a…..
A Black címet viselő sorozat egy fiatal és lelkes magyar csapat munkája: a fotókat és a koncepciót Juhász Bence készítette, a sminket - azaz voltaképpen a testfestést - Csóri Eszter, a frizurákat Tóth Viktória. A modell, Jászfai Kitti ruháit Hecendorfer Tímea biztosította. A…..
Ochoa 2011.05.04 21:52:13
@epres trombozis: Ez az eredeti színe a szemének. Kb. 20 mp-ig tartott míg megtaláltam. :P
Ha a kutyák csak nagyjából sejtenék, hogy az Art Lebedev Studio legújabb terméke milyen kontextusba helyezi a mindennapi egészségügyi sétát, biztosan több véresre harapott gazdi ücsörögne a ambulancián. De nem sejtik. Maximum annyit szednek le belőle, hogy apu/anyu hangjában…..
Ochoa 2011.04.07 17:02:56
KACSAMESÉK (1987) Egy újabb klasszikus mese kerül a  blog terítékére. Szintén egy gyerekkori kedvenc, és ez jóval fiatalabb mese is mint az eddig bemutatott világklasszikusok. Ez nem más mint a DuckTales vagyis a Kacsamesék! Szinte mindenki ismeri már Dagobert bácsit és…..
A dán Biomega bringatársaság augusztus 20-án mutatta be két, új fejlesztésű kerékpárját, melyek a nagyközönség előtt a szeptemberi Eurobike és Interbike kiállítások alkalmával, illetve a szeptember 23. és 26. között látogatható SHOWHOW design seregszemlén a Tent London…..
Ochoa 2010.08.24 17:20:22
Design Pumpa Romain Laurent 2009.10.14 11:00:00
Romain Laurent épp annyi infót tárol magáról az interneten, hogy ne tudjunk írni róla semmit. Munkáival, reklámfotóival azonban gyakran találkozunk, még ha nem is tudunk róla. Ügyfelei között találjuk a Citroen, a Coca-Cola, a Discovery Channel, a Nissan és a Microsoft…..