Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_uSeLeSS_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi egy évben sokan kérezték meg, hogy miért és hogyan érdemes reszponzív webdizájnban (sitebuildben) gondolkodni. Ugye a kérdést elsősorban az okostelefonok és táblagépek terjedése implikálja: milyen jó lenne, ha egyetlen sitebuilddel mindhárom kijelzőn rugalmasan…..
Megígértük, hogy nem fogjuk bántani az Almásokat, ez post sem erről fog szólni. Az előbb olvastam az Index.hu-n megjelent Szexüzenetet cenzúráz az Apple c. cikket, ami komolyan kiverte nálam a biztosítékot. A cikk nem szól másról, mint arról, hogy az Apple olyan…..
_uSeLeSS_ 2010.10.15 01:16:06
@bioLarzen: +1
Bár szerintem azzal nem is lenne baj, ha átjárunk egymáshoz. Nekem mondjuk Iphone-om van, mégis olvasom ezt a blogot is, mert időnként vannak olyan témák, amik érdekelnek (jellemzően nem az ilyen flame generátor témák). A probléma ott kezdődik, amikor a két tábor agyatlanul elkezdi ekézni a másikat, sokszor úgy, hogy fogalma sincs milyen a másik rendszer. Ha a kedves felhasználók ezen a mentalitáson tudnának változtatni máris lehetne mondjuk vitatkozni kultúráltan. De ez sajnos, ahogy látom még messze van (mint két rendszer felhasználóira ugyanúgy vonatkozik).
Szóval peace!
Appleblog Apple Store Down 2009.10.20 15:55:00
Bezárt a bazár mindenhol, felcsigázottan várjuk, mi lesz. Most már nem szúrhatnak ki velünk annyira, hogy csak egy csavarhúzót mutatnak be, ugye?  ..
_uSeLeSS_ 2009.10.20 18:36:44
Ugye mindkettőben nagyjából ugyanaz a processzor van, a 65 nanométeres ARM Cortex A8-as adja a csipek alapját, különbség igazából csak a szoftverekben lehet. Amikor Kaliforniában kipróbáltam a két mobilt, egyértelműen az iPhone-t éreztem gyorsabbnak: szerintem bizonyos esetekben…..