Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dru. (törölt)

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X30 2011.01.14 09:00:00
Lilu szürke farmerja lassan magától megállna a sarokban, esküszöm, ma szakítok időt és megnézem, mi a tavaszi-nyári divat, mert az oké, hogy én a férjem kinyúlt xxl-es kapucnis felsőjében ülök, erősítve ezzel a „legyél mindig csinos feleség otthon” mozgalmat, de…..
dru. (törölt) 2011.01.14 13:49:28
@Kovács Tomi: úristen. ez komoly?? és akkor miért néz ki úgy, mint egy lerobbant, 50es évei elején járó nő. durva. ráférne egy Lakatos Márk féle 10 évet fiatalító műsor. bár neki 10 év nem lenne elég, ahhoz, hogy 20onévesnek nézzen ki. LEDÖBBEntEM.
hogyvolt VV4 - 4X18 2011.01.02 13:00:00
Lilut az újévben a szokásos szürke farmerben és Star Trek díszletben láthatjuk először. És a haja, szűzmáriám. Nem szeretem a mostjöttemafodrásztól frizurákat, ez viszont a ló túloldala, az ezer éve nem voltam fodrásznál és szarrá tört a hajam az otthoni festéstől és a…..
Ma este fél nyolctól debütál a kanadai Szólíts csak Fitznek című vígjáték a Comedy Central műsorán. A főszerepben Jason Priestly, a Beverly Hills 90210 egykori sztárja, aki ezúttal nem egy idióta gimis hülyegyereket, hanem egy pinabubus használtautó-kereskedőt alakít, aki…..
dru. (törölt) 2010.11.19 17:49:34
Szia Tibi! Hát, hogy ti még így bírjátok! Őszinte tiszteletem. Le a kalappal!Megevett a fene. De ez most legalább egészséges. Valaki másnál kutyám született, én meg megint hülye voltam. Egyébként sok sok kafaságot még, már ha ezt így lehet. Sok sikert:Buffout Kutya,…..
dru. (törölt) 2010.11.16 22:46:24
@Intizar: így igaz. rühellem azokat a "nagy kutyásokat", akik nem szeretik a macskákat, mert azok "nem hűségesek" stb...az ilyen "állatbarátoknak" kurva nagy komplexusaik vannak, amit a kutyán élnek ki, élvezik, hogy hatalmaskodhatnak valaki felett. a macskában pont az a jó, hogy önálló, független. amúgymeg, van valami olyasmi mondás, hogy a kutya felett uralkodhatsz, de a macska barátságáért meg kell dolgozni. valami ilyesmi a lényeg. akinek valaha volt macskája (és igazán foglalkozott vele, szerette) az tudja miről beszélek. amúgy macskám és kutyám is van, imádom őket.
Lazán kapcsolódik a most befejeződött Sziget fesztiválhoz az alábbi cuki videó: ..
dru. (törölt) 2010.09.30 10:17:59
@autodidakta agysebész: a macskák rohadtul nem büdösek. maximum az anyád muffja. azt elhiszem. mondjuk elég büdöset szarnak a cicák, na de ki nem?
kurvára kemény vagy a két kis pinanyaló tacskóddal tényleg. gondolom ha a macskákat jó móka basztatni, akkor az se gond, ha bemutatom a pitbullomat nekik?
Modorosblog A németül nem tudó 2010.07.23 06:00:00
Méghozzá a németül büszkén nem tudó. Persze most már a magyar lakosság többsége tényleg nem beszéli a nyelvet, de azért nem volt ez így mindig. Nehéz elképzelni, hogy míg Budapest lakosságának 40%-a az 1800-as évek végén német anyanyelvű volt, a németnyelv-tudás mára…..
dru. (törölt) 2010.07.26 11:47:48
@vészmadár (pica pica):
"németül beszélő megpróbál meggyőzni (különösen Baranyában és Sopronban), hogy ez a nyelv egyenértékű VILÁGSZINTEN is az angollal, franciával némettel."

1. saját magadnak mondasz ellent, a fenti állításodban szerinted is világnyelv a német.
2. a FRANCIA mint világnyelv. hehe. na persze. ezt áruld már el kérlek, hogy honnan vetted? isten ments hogy igaz legyen.
a világnyelv az a spanyol és az angol, utóbbi ráadásul igencsak kezd háttérbe szorulni. A német lehet, hogy (már) nem világnyelv, de K-Európában igen fontos nyelvnek számít.
dru. (törölt) 2010.07.26 11:54:05
@sorica123: teljesen egyetértek.
A Numero magazin augusztusi (115.) számában két magyar lány - Mihalik Enikő és Palvin Barbara - is helyet kapott egy-egy fotósorozat erejéig. A hír igazán örömteli, szomorkodni maximum azért lehet, mert mindkét lány sokkalta szebb, mint ahogyan a következő fotók láttatják őket.…..
Christiano Ronaldo aktuális modell barátnője, Irina Shayk több magazinban is feltűnik a nyáron. A GQ magazinban fehérneműre vetkőztették, még a latin-amerikai Vogue-ban egy divatfotó-sorozatot készítettek róla.Mi a véleményetek a hölgyről? ..
dru. (törölt) 2010.07.21 19:33:08
Scarlett Johansson az őszi/téli időszakban tovább népszerűsíti a Mango-t. Íme, az első képek (remélem, a többi jobban sikerült). ..
Karen Elson-ról és férjéről, Jack White-ról (The White Stripes énekes-gitárosa) Annie Leibovitz készített egy nagyon hangulatos fotósorozatot, amely az amerikai Vogue júniusi számában látható. ..
Miranda Kerr az utóbbi időkben mind több magazinban tűnik fel, gondoljunk csak az i-D nyári számára, vagy a GQ magazinra. Az Elle júniusi száma is közöl róla egy fotósorozatot, amelyen ismét az a bájos kislány, akit már annyiszor láttunk. Nekem azért egy kicsit mégis tetszik... ..
dru. (törölt) 2010.05.29 16:14:03
@version: @Eddie: @tuggya: @oolajtoo: jaj azt hittem ebből már kinőttünk. bárcsak irigykedés helyett mindenki megpróbálná kihozni magából a maximumot.

nagyon tetszenek a képek, pláne a haja nagyon bejövős. Miranda meg gyönyörű, mint mindig.
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
dru. (törölt) 2010.04.23 13:39:58
@Karchy: olyan sötét vagy istenem. nem érted. a south park nem neked való. nézz simpson családot.
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..
dru. (törölt) 2010.04.17 18:38:13
@agentagent: a jó édes anyádat. ne vond már össze a 2., 12. kerületet az ótvar 3. kerülettel. azért mindennek van határa.
dru. (törölt) 2010.04.17 21:19:44
@Iustizmord: semmilyen meccset nem nézek "okostojás", de az a kerület mintha nem is Budához tartozna, sokkal inkább pesti fíling. nagyon proli az egész, sajnálom, hogy ezzel a lelkedbe gázoltam, de ez van.
dru. (törölt) 2010.04.17 21:52:53
@Iustizmord: nem vagyok hegylakó, de semmi baj. oké, te szeretsz ott lakni, jó neked. attól még az putri hely. és "világvége". nincs ott semmi.
B-oldal Bezár a Gödör 72 napra 2010.04.17 07:35:00
Na gyönyörű. Egy hónapja voltunk úgy a Gödörben, hogy az a hír terjengett, hogy razzia lesz. Ez engem semmilyen mértékben nem érint, csak az zavarna, ha zenét hallgatok, és közben valaki szétrúgja a koncertet, zene leáll, hangulatba beleszarunk, és a végén sikerül arra fogni…..
dru. (törölt) 2010.04.17 21:39:40
Varánusz Riszálom, úgyis! 2010.04.17 08:00:00
Új taggal bővült a Jobbik liberális frakciója. Ha ilyen ütemben gyarapodnak, lassan kiszorulnak az igazhívő, bibliával kelő-fekvő tagok a pártból. A keresztény konzervativizmus fárasztó dolog. Ettől talán csak a nyakig begombolt Atillában képmutatás fárasztóbb. Nem csoda, ha…..
dru. (törölt) 2010.04.17 19:04:58
@Sátán meg a Jocó: csak néhány bulifotó???
pornós kurva, drogos kis pöcs, részegen fetrengő emberek. ha ez az ultraliberális, "nálunk mindent lehet" fostalicska SZDSZ-nél lenne meg se lepődnék. de a Jobbik pont egy olyan párt, ami a normális értékrendet, elveket, erkölcsöt hirdeti, ezek miatt volt szimpatikus sokak szemében. sajnos ezekkel a nyilvánosságra került dolgokkal sikerült leírnia magát a Jobbiknak.
A Depresszió idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. Azon túl, hogy csinálnak egy ünnepi turnét, és megjelentettek egy válogatáslemezt, a Petőfi Csarnokban, most szombaton tartanak egy előrejelzésük szerint minden eddiginél nagyobb jubileumi koncertet. Mivel a…..
dru. (törölt) 2010.04.17 18:39:16
A francia Elle márciusi számának címlapján Marion Cotillard látható. Egészen régen láttam már ennyire bájosnak és szépnek őt... ..
Már javában zajlik a divathét New York-ban, úgyhogy éppen ideje belepillantani néhány 2010-es őszi/téli kollekcióba. Betsey Johnson ismét különc kollekciót vonultatott fel a kifutón. Fittyet hányva a trendekre, nincsen egység, a káosz uralja a kollekciót, arra pedig kísérletet…..
dru. (törölt) 2010.02.15 18:08:44
@crazygirl^: teljesen egyetértek:)
én is imádom Betsey Johnsont.
A Bjön Borg tavaszi/nyári kampánya nagyon színes és nekem kissé műanyagnak hat. A legszembetűnőbb pedig - azon túl, hogy szinte mindenki szőke -, hogy minden második képen megpróbálják lecibálni valakiről a bugyiját/alsónadrágját. No és azért pink alsőnemű egy fiúnak (bár…..
dru. (törölt) 2010.02.12 16:46:49
dru. (törölt) 2010.02.13 18:25:53
@tearsintowine: köszönjük szépen.
a rózsaszín alsónadrágot inkább meghagyom a homoszexuálisoknak, a képen lévő izé nem férfi, a fasiszta és konzervatív fogalmakkal meg szerintem ne dobálózz, ha fogalmad sincs a jelentésükről. Öreg, na az meg pláne nem vagyok, kikérem magamnak:)
De bocsi, te biztos valami nagggyon tapasztalt 16éves vagy:DXD
dru. (törölt) 2010.02.14 15:22:33
@tearsintowine: a saját hozzászólásodat nem olvasod? az nem okoskodás meg osztás volt?
a 16évesért meg elnézést, te még azt a szintet se ütöd meg. látom a szarkazmust meg nem érted, sebaj.
@sorica123: wtf?
Az amerikai Harper's Bazaar-ban Enikőről is szerepel egy hosszú fotósorozat, melyet Peter Lindbergh készített. A képek a globális felmelegedés elleni küzdelemre hivatottak felhívni a figyelmet. Hogy ez mennyire sikerült, azt hiszem, nem az én tisztem eldönteni, a képek mindenesetre…..
Lady Gaga ezúttal az amFAR (AIDS-ellen küzdő alapítvány) által rendezett gálára felejtett el felöltözni... legalábbis szerintem egy bugyi, egy melltartó és egy kiskabát nem megfelelő öltözet, ha már egy estélyre hivatalos az ember. És természetesen néhány gyöngyszem, és…..
A Vogue Australia címlapját már láttuk Abbey-vel, nézzük csak, milyen fotósorozatot készített Max Doyle a magazin számára. Időugrás vissza a 80-as évekbe. A fotók színe, a ruhák, a sminkek, a beállítások... ..