Regisztráció Blogot indítok
Adatok
divo

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Történt még múlt hét pénteken, hogy kreszvizsgára mentem Zsebórával és Lajhárral.Az idegesség már előző este kezdetét vette, teljes pánik, hogy a picsába fogok elaludni 5kor kell kelnem ez már a vég. Éjfél körül nagynehezen elaludtam bár inkább nem nevezném…..
 Reményeim ellenére a mai nap sem sikerült jobban mint a tegnapi, a fagyhaláltól csak percek választottak el :DHiába volt reggel majdnem 10 fokkal melegebb mint tegnap, szétfagytam és mindenek tetejébe nem jött a 7:10-es szeretetteljes busz :)... FASZA. Várunk várunk a mindenféle…..
 Szép napot!Komolyan mondom, nem értem azokat az embereket akik oda meg vissza vannak ettől a nyomorult hótól. Ideig óráig kb 10 éves korig szép, szórakoztató hangulatos. Majd ráeszmélsz hogy semmire nem jó csak a latyakos undormány lesz belőle meg elmegy az életkedved ha…..
C'est ma vie soha semmi nem jó 2012.01.23 18:59:00
 Ha az ember 5 hónap alatt 29-30 kilótól szabadul meg ( mint például én ) nagy valószínűséggel az alábbi "kedves" megjegyzéseket, kérdéseket vagy parancsokat fogja kapni régnemlátott vagy épp hogy közeli ismerőseitől:Beteg vagy?Szándékosan fogytál le?Mi a…..
C'est ma vie Pamela, a macska 2012.01.16 22:14:00
 Nos,Szeretném bemutatni a macskámat, úgy gondoltam ha már ilyen hülye megérdemel egy teljes bejegyzést :D Pamela a teljes neve de csak Pam-nek hívjuk. Előre szólok hogy még egy ilyen macska nem létezik a földön. Maine Coon fajtájú, ez azt jelenti hogy a macska inkább hasonlít…..
C'est ma vie Elcseszett péntek 13 2012.01.13 23:25:00
 Az emberek félnek ettől a naptól, én eddig nem foglalkoztam vele, de a mai nap tényleg úgy volt szar ahogy volt! Órák közben dőlt mindenkiből a hülyeség, a szenvedés minden jele látszott rajtunk, főleg így félév előtt. A héten szeretett o.társaim kb 6 dogát írtak én…..
C'est ma vie Kezdetek 2012.01.12 21:33:00
 Na helloka,Életemben másodjára ismét blogot indítok. Ezt más stílusúra tervezem mint az előző volt, nem csoda hogy arra senki se volt kíváncsi. Remélem nem leszek költői válságban és némikor tudok bejegyzéssel szolgálni, ha nem akkor majd nagyon szégyellem magam (se).…..
Veronica Sawyer ?? 2011.07.03 15:43:56
Hell! Nem tudom, mi van iden a csajokkal, de mindegyik le akar  lepni. Minden este masik lany ul a sator alatt es sir mikozben skypeon beszelget az otthoniakkal, tegnap megint beadta az egyik a felmondasat...Fonok kezd bajban lenni, nem is tudom hanyan maradtak igy...nem ertem miert jonnek…..
Veronica Sawyer Zene 2010.06.18 21:51:10
ahh otthon elfelejtettem szinkronizalni a telomat es nincs rajta zeneeee...erre a hulze macbookra meg leszedtem a Cexcellst de nemtom ratenni a telora, most toltok vmi uj iTunest, hatha az mar erzekeli a telot...meg tennek fel kepeket is ha rajonnek h lehet:D de dolgozok rajta..
Veronica Sawyer First day at camp 2010.06.12 15:13:48
Na elso nap... Tegnap sikeresen megerkeztem Ellenvillebe. Fura ut volt, sofor a tipikus nagydumas kovetkeztetesre feka, bemondta epp hol vagyunk. Am a The Yellow Handkerchiefbol a frissen szabadult hapsira marhara hasonlito rosszarcu pasitol kerdeztem mindent. Vicces volt. Utkozben elmentunkegy…..
divo 2010.06.12 16:16:18
Frankfurt, eso, szeles21 fok...New York napos, derult, 25 fok es a taft meg mindig tart. Ezt a bejegyzest tegnap irtam a buszon, most irom az addig tortenteket. jo…..
Hell!Hát eljött ez a nap is...pedig nemrég még 279nél tartott a számláló...hihetetlen...szerintem kettőt pislogok és itthon leszek:DVizsgákat is letudtam, egész jól szerencsére...jól megérdemelt pihenés...és meló következik:DKintlévő kolléga minden nap msnen van, remélem…..