Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hlindaa

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
első óra töri volt, amin elkezdtük a kora középkor tananyagát, és megtudtam, hogy vmi unalmas dolgot történt egy unalmas vkivel. :'Dmásodik órán német TéZét írtunk. háát izéé. :D az egyik feladatot nem nagyon tudtam, de a 15 mondat helyett 29et írtam a képleíráshoz. :D…..
szerda van. éppen most állt el az eső. nappal ragyogóan sütött a nap.reggel 1 órával később kelhettem. yeaaah. :D busszal goo a city, aztán school. megérkeztünk. elfoglaltam a helyem a Csijja mellett, de felesleg volt, mert név szerint ültettek minket. elsőként matek kompi tesztet…..
wíí.wáá.búú.meegúújuult.aztapasztacipőpaszta.ismééééételtenitt.ahj. ma kerek 7 órám volt.. beszarás.. első óra irodalom volt, amin megdumcsiztuk a TéZé időpontját, amely 2o1o. június első napjára fog esni, tehát pont egy hét múlva TéZé irodalomból [!!!] kaptunk…..
Még nem zárultak le a vizsgálatok, hogy létezik-e képzőművész, aki soha nem foglalkozott az elmúlás és az élet körforgásával. De az biztos, hogy a témában nehéz eredetit alkotni. Ez volt az a pont, ami elgondolkodtatott, hogy  amit a szobrászként és búvároktatóként…..