Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemoPeti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új Windows verzió kiadását megelőzően, már a többé vagy kevésbé megbízható forrásokból származó képek publikálásakor újra fellángolt az elmúlt években már milliószor lefutott vita, vagyis kell-e vagy nem, legyen-e vagy se Start menü. Ahogy az már az ilyen…..
NemoPeti 2014.09.23 13:46:21
@Cairo Jack: Tipikus hiba, hogy ha valamihez nincs drive, vagy rossz a driver, akor azt az Os rovására írják. Amihez nincs W8 driver, azt nem kell W8-al használni. Amihez van W8 - 8.1 driver, az pedig működik vele.
De mindig meg kell húzni egy határt a kompatibilitás terén, különben nem lehet fejlődni. Esetleg meg lehet próbálni használni a hyper-v -t, és oda tenni a 10+ éves dolgokat, amik nagyon kellenek.
A start menü használata pedig egyértelműen lassabb, hiszen kisebb területen és mappákba rejtve látod a mappákat/indítóikonokat, mintha a teljes képernyőt használod, ha pedig win gomb + gépelés megoldással használod, akkor mindegy, hogy néz ki.
Mielőtt a T. Ház nálunk tiszteletét tevő képviselője megriadna, sietve leszögezem, nem az Ő T. Zsebe lesz átvilágítva valamilyen mobilalkalmazással. Bár... talán ez is megérne egy misét. Lássuk, manapság hogyan is lehet megvédeni kedvenc mobileszközünk képernyőjét a…..
NemoPeti 2013.10.10 13:50:39
@Yarner: Köszi, nem láttam az a kis kék linket :)
Kb. egy fél éve rákényszerített az élet, hogy átvándoroljak a megszokott K&H-tól az OTP-hez és ott nyissak folyószámlát. A K&H-t sem szerettem, mert minden megmozdulásomért lehúzott x forinttal, de a szolgáltatásai legalább rendben voltak és üzembiztosan működtek. Az…..