Regisztráció Blogot indítok
Adatok
real madafaka

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hollywood egykori üdvöskéje, az amerikai álomcsaj és Mágenheim Julcsi most a legújabb celebrobbanás. Válik, bazmeg.A vadászrepülők királya, a hapcientológia jelképe, Tom Cruise - aki állítólag az Eiffel-torony tetején kérte meg a kezét -, már nem kell neki. Túl sok volt a…..
real madafaka 2012.07.05 17:24:11
@Kadarka Jánoska: Én meg rád a Moszadot.Azt véged is.
Kiből lett Magyarország köztársasági elnöke, hogyan is van ez a plágium-ügy és miért ennyire fontos ember a Fidesznek? Nem ígérem, hogy minden kérdésre egyértelmű a válasz, de talán érdemes nagyobb látószögben nézni Schmittre a megvilágosodás érdekében.Schmitt sportoló.…..
real madafaka 2012.03.08 17:11:04
@a fene tudja még: ez nem igaz.erkölcsről papolnak éjt nappal.gerinctelen egy nobody.szegény kőbán rita is letérdelt neki.
Másodfokon szigorította a Fővárosi Ítélőtábla Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász első fokon kiszabott büntetését, a két év fogházbüntetés mellett a korábbi öt helyett tíz évre tiltották el szakmájától. A szülész feltételes szabadságra sem bocsátható. Geréb Ágnes…..
Megmondta az elején, hogy meredek lesz. Az lett. Most láthatja mindenki, újságíró, politológus, mennyire naiv is volt, amikor bizonyos - megalapozottnak tűnő - jelekből kiindulva azt prognosztizálta, hogy békülékeny, a hazai ellenzéknek és a nyugati világnak gesztusokat…..
A Jobbikot nyiltan támogató Dörner György igazgatói kinevezése ellen szervezett demonstrációt az Új Színház elé a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége. A Hatvennégy Magyar Vármegye és néhány gárdista utódszervezet ellentüntetést tartott. Mekkora művészet bújik…..
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
real madafaka 2012.01.15 15:50:07
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Orvos látott már?Siess!Nehogy már menthetetlen legyen az a pici kis agyad ami megmaradt.
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
real madafaka 2011.12.30 20:14:02
@kertészrobi: Te nem fidesz fan vagy hanem 1 fasz.Bár a kettő nálam same shit.
Nem találják az elkövetőket, pedig már beidézték a klip nézőinek nagy részét. "Kerestük a telefonkönyben a D betűnél, de egész egyszerűen nincs benne, vagy titkos a száma. Pedig mindent elkövetünk, a rendőr kollégák éjjel-nappal őrjáratoznak az Erzsébet-hídon,…..
Nem lehet véletlen, hogy a Fidesz a "kommunisták" megbélyegzésével egyidőben benyújtotta igazságtalan és antidemokratikus választási rendszerét. És mindezt néhány héttel az alaptörvényük hatályba lépése előtt, amikor az IMF éppen benéz a költségvetésnek nevezett…..
real madafaka 2011.11.22 17:45:42
@Kalmár: Csernushoz kell egy beútaló?Bár lehet rajtad már ő sem segíthet.
real madafaka 2011.11.22 18:03:59
@wmiki: vörösök max. kambodzsában voltak/vannak.gondolom reggel mikor felkelsz első mozdulatod viktor fényképét megcsókolgatod.megrázó jelenet lehet.
real madafaka 2011.11.22 18:24:27
@dtomika: azért tejet nem adhassanak majd!:-)
A Bors szerint Alekosz megsértette a reality alapszabályát, ugyanis úgy vonult be a rezidenciára, hogy kapcsolata volt.A bulvárlap úgy tudja, hogy az RTL Klubbal szerződést szegő valóságshow-sztár A szerelem a legfelsőbb szinteken című műsor után jött össze Bettyvel, és…..
Michael Knight Bóvlipolitika 2011.11.16 11:35:00
Értem én, hogy valami mással kellett itt próbálkozni, mert a megszorítás megöli a növekedést. Talán nem is lett volna őrültség konszolidáltabb világpiaci körülmények között. Csak az a baj, hogy a közgazdaságtan törvényszerűségei meglehetősen ortodoxok.Van ugye a kereslet,…..
real madafaka 2011.11.16 20:48:17
@legeslegujabbkor: Igen,lépnie.Lelépnie!
real madafaka 2011.11.16 20:48:17
@legeslegujabbkor: Igen,lépnie.Lelépnie!
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
     Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk.…..