Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eien

21 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekként én komolyan elhittem magamnak, hogy van egy őrangyalom, talán még beszélgettem is vele. De most, hogy így belegondolok, volt gonosz belső hangom is, még féltem is tőle, főleg templomokban.Így utólag, ha visszagondolok a belső vízióimra, amelyek egész más értelmet…..
Lájm Papi duma 2009.12.27 23:52:00
Szeretek olykor templomba járni. Igaz, ateista vagyok, mégis érdekes hallgatni amit a mise elején a pap csávó szövegel. Magyaráz a bibliából általában. És vagy erkölcsi dolgokról dumál, amiből valamin elgondolkozom, vagy csak másról, amin ugyan csak elgondolkozom... A Biblia…..
eien 2009.12.29 11:40:31
@zöldcirom: Sajnos nekem csúnya a szám, így általában egy cifrább kifejezés keretein belül említem meg istent vagy jézust :D
eien 2009.12.28 22:35:19
@zöldcirom: Persze, kell is a hit, csodákra képes, de mértéktartóan kell csinálni szerintem. Mert a hit segítsége relatív, és ha egymás után sokszor bukik a hívő ember, a sima csalódás mellett még fel kell dolgoznia azt is, hogy a hite voltaképpen felesleges volt. Az egyház meg nem a középkori hatalmat akarja visszahozni, szép is lenne, "Figyelem! Ma 14:10-kor nyilvános eretnekégetést tartunk a Hősök terén, két security-s ugrik le a mammutból, ha valakinek közben adakozni lenne kedve az egyháznak!" (Jó, ez vicc akart lenni, és bocsánat, nem hagyhattam ki :D) Szóval szerintem a gazdasági életet akarja irányítani, és nagyon sok dologba beleszólhat, voltaképp szinte mindenbe, ha okosan csinálja, és lehet, hogy csak mi nem vesszük észre. Persze, szebben is meg lehet ezt közelíteni, de sajnos szélsőséges vagyok, és nem a nézeteim miatt írtam mindezt :S A hívőktől bocs, szuverén vélemény ~
eien 2009.12.28 22:39:04
@tükröm-tükröm: Igen, szerintem mindenki nyilvánul meg néhanapján úgy, hogy "úr isten!! vagy jéézusom!" (a csúnyább verziókat nem említem, de lényegében ugyanaz), és bár ezeknek nincs sok jelentőségük a mi szempontunkból most, de ez is csak azt támasztja alá, hogy milyen régóta elfogadott dolog ez, hiszen az ilyen szólások kialakulásához nem kis idő kell. És ami ennyire elfogadott, népszerű, abban lehet valami, a hit meg néha tényleg tud csodát csinálni. Ezért maradhatott fenn ennyi ideig ez az egész, mert az embernek szüksége van rá, én elismerem.
24-e van, a nap, melyet mindenki várt... csak épp én nem, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én évről évre jobban utálom a karácsonyt. Persze, azért is, mert hogy már rég nem a szeretetről szól, stb., de úgy érzem, nem csak ezért. Feldíszítettük a fát, ajándékoztunk, és…..
Ma olyat csináltam, amit még soha. Na de tegnap este, kezdjük azzal. Végül is a vacsora jó volt, megjött a hangulat meg minden, kiöltözött mindenki, kaptam szép ajándékokat, és mindenki hepi hurá.Szóval ma. Elhatároztam, hogy a legaljára süllyedek, és a _neten keresek társat_.…..
eien 2009.12.28 22:27:09
A hetedik te magad légy! Evidens 2009.12.28 09:50:00
Ez nem minősül bejegyzésnek, de ha megfogadtok egy tanácsot (és most figyeljetek, mert jön a spanyol viasz) NE keressetek társat neten.Ja, és feladtam a mangóm evését, megrohadt a hűtőben  ~ ^.^(néhány napja írtam róla lentebb...)..
Nem akarom elhinni, hogy már megint Vele álmodtam. Pedig már feldolgoztam hogy "ő már nincs" (ez úgy hangzik, mintha meghalt volna, bár néha úgy is érzem...), és most mégis, megint látnom kell, hogy nem hagyott itt. Fogalmam sincs, miért jelent ennyit, na jó, pontosan tudom,…..
Hosszú nap volt ez, sok-sok-sok-sok-sok hóóóóval, aminek nagyon örülök, mert bár befagyott a szám, ömlött az orrom és álltak a hóbuckák a szempilláimtól kezdve a sálamon át a sapkámig (na jó, ez hülye sorrend) minenemen, szeretem a telet. Gyönyörű volt ~Volt műsor is az…..
Ma volt a szalagavató, és mi rendeztük. A hét szar volt, sokszor díszítettünk, azoknak, akik nem csak ültek a terem szélén egy csürhében, még fárasztó is, de ma konkrétan nyolcig voltam bent...A pakolás-díszítés részről ennyit, említsük a jót :D A ruhák gyönyörűek…..
Végeztem a bűn és bűnhődéssel.Ez az a könyv, aminek - ha érzelmes lennék - síram volna a végén. Valahogy könyv, vagy bármilyen írás eddig nem tudott különösebben meghatni, valamilyen érzést a legtöbb keltegetett bennem, meg egy bizonyos hangulatot is kölcsönzött, de…..
Most akaratlanul is eszembe jutott egy eset, ami a barátnőmmel történt. Itt van mellettem "mindentmegunok" Stendhal bácsi könyvecskéje, a Vörös és fekete, amit elvileg már ki kellett volna olvasnom, de csak nem visz rá a lélek (jelenleg oda meg vissza vagyok a Bűn és…..
Azon gondolkodtam, hogy miért nincs a kávéban boldogsághormon. És ha lenne, akkor mennyi csészével kéne meginnia egy átlagos embernek ahhoz, hogy hasson? Vagy inkább mennyi lirerrel :D Ha lenne benne, én nagyon boldog lennék már, tegnap gyakorlatilag azon éltem. :D Ma pedig egyik…..
Ez most csak egy gyors posztocska lesz, mert már rég nem írtam ide. De aztán mindjárt különmatek, tehát mennem kéne. Szó-szó elvagyok, ha ez érdekel valakit, csak unom már ezt a karácsonyi lázat... Anyám már műholdtávlatból láthatóvá tette a házat, és e sors alól az én…..
   Hülye voltál Mondom magamnak majd ha ez elmúlik Csak múlna már el Nem is én vagyok ez már Csak szerettem volna, ha Velem is van ilyen És most benne vagyok Még sose volt sûrûbb homály Pont az az egyetlen darabja Az kéne Elvinném, s ha nem akar Meghalni, a többi jön el…..
Ma rájöttem, hogy én egy eléggé irigy, utálatos személy vagyok. Akik ismernek, mind azt mondják, hogy nagggyon kedves vagyok és aranyos, akik nem, azok pedig előbbit gondolják rólam. És én is. Mármint nem az az irigy, aki senkinek nem ad soha semmit, mert én még cigit is adok, ha…..
Igen, mára csak egy apró, ám annál fontosabb kérdés jut.A szituáció:Délután négykor a kádhoz sétálok. Fölé hajolok, megmosom a hajam. NEM fürdök, csak megmosom a hajam, ruhában, megtörlöm, megszárítom. Este 11kor lefürdök. Ez ANNYIRA POLGÁRPUKKASZTÓ, SZÜRREÁLIS,…..
Tegnap arra az elhatározásra jutottam, hogy eddig, és nem tovább bánkódom miatta. Fasság amit csinálok, most már én is érzem. Nem éri meg, a siránkozás még nem hozott vissza senkit. C'est la vie.Bőgni akarok, csak úgy. Napok óta, talán egy hete is, de nem tudok. Annyira nem akarom…..
Ma egész jó napom volt. Bár rémálmom is, fogalmazzunk úgy. Elalvás előtt elolvastam az "Az a fekete folt" című Mikszáth novellát, mert azt hittem, majd benne lesz a dogában, amelyre szét tanultam a fejem, aztán nem is kellett volna, mert kb. verselemzés volt, és azt…..
A hetedik te magad légy! 2009.11.03 19:46:00
Gondoltam bejegyzek egyet, mielőtt lejön a film, addigis írok. Mert a közeljövőben nem fogok, az biztos. Szarul jött ki, mert tavasszal és nyáron nem tudok kibontakozni, mivel tiszta szívből gyűlölöm ez a két évszakot. Nolife cetli a homlokra, vagy sem, nyáron én nem húzom fel a…..
Nem, nem gyurcsányról meg bajnairól lesz szó. Csak most épp ezt hallgatom :D Deh amúgy tessék felkészülni a mai napi masszív önsajnáltatásra.Tehát első órában élből elém basztak egy 860 feladatos marketing tzt, azt sem tudtam, hogy hívnak, marketingfogni kb. csak a fejem tudtam,…..
A hetedik te magad légy! Touchy 2009.11.01 13:26:00
Azon kívül, hogy a mai délután tegnap este maradt, semmi különös nincs. Elmentem a buliba, hogy megnézzek valakit, akinek megígértem. Erre volt valami gebasz, és nagyjából néztük, hogy táncol a "tömeg", és hallgattuk a diudisu zenét két órán keresztül. Kb.…..
eien 2009.11.01 19:54:55
@mad~: Jha, holnap kezdődik, csak rosszabb jön :'DDDD
Először mélyről jövő gyűlöletemet szerettem volna ecsetelgetni ezen világ minden élő és mozgó entitása iránt, de aztán meggondoltam magam, és inkább írok egy, a múltkorihoz hasonlóan magasröptű eszmei értékkel bíró bejegyzést.Szóval, ne igyál kávét közvetlenül…..
A hetedik te magad légy! Red. 2009.10.27 20:30:00
Belekezdeni a legrosszabb, de essünk is túl rajta. Régebben volt már egy blogom, de meguntam, vagyis inkább megsértődtem - igen, az a megsértődős picsa korszakom volt -, mert ismerősöm azt mondta, sokat rinyálok, és hogy tele van azzal, hogy "így bőgtem, úgy bőgtem"... De…..
eien 2009.10.27 22:53:38
@nájti: Dehogy vettem a szívemre, kurvajól hangzott, azért idéztem be :'DDDDDDD
eien 2009.10.27 22:54:45
@mad~: Igen, szegény vakokra sosem gondolnak x( *igazgatja a szemüvegét*