Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lua lua

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
lua lua 2015.04.09 00:55:16
@Mallorca: "rengeteg kedvezményt vettek el a rendőröktől" - ja, 12-15 "munkával" töltött év, aztán 35 évesen mehettek nyugdíjba. Amíg így ment, elhiszem, hogy jó biznisz volt rendőrnek menni. Szerintem a rendőrökön kívül az egész ország egyetértett a Kormánynak ezzel az "aljas" húzásával, ez legalább egy vitathatatlanul jó döntésük volt. Sokkal korábban kellett volna ezt elvenni tőlük, de végre valaki el merte venni.
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
lua lua 2015.03.11 19:00:56
@De82: ha te 5 méter távolságból megijedsz valaminek a hangjától, azt 30 méterről már nem hallod? :D
lua lua 2015.03.11 20:27:34
@Könnyen elkaptuk, uram!: igen, a feltöltő - nem tudni miért - inkább megszerkesztette a videót, mert túl egyszerű lett volna az eredetit feltölteni... Arra tippelek, hogy a villamosvezető kurvaanyázását kellett lekevernie :D Hallottunk már ideggyenge vezetőről, akit aztán el is tiltottak.
Egyébként amint visszatér az eredeti hang, abban a pillanatban fordítja is a fejét a csávó, tehát amint elkezdődik a csengetés, a csávó azonnal reagál. Nekem így játssza le a videót a youtube is, de a fájlt letöltve a VLC is. Sztem a te gépeden pár másodperccel el lehet csúszva a hang, vagy nem tudom...
A biciklis hülye volt, a vezető pedig meg akarta mutatni, hogy sem puha gyerek és a BKK-val nem lehet viccelni. :D
Nekem ez a meccs döntetlen.
- Szóval a csajnál nem volt pénz, aztán mondta, hogy máshogy is megoldhatjuk – Yussef hevesen dugdossa a mutatóujját a másik kezéből formált lyukba. Az asztaltársaság röhög, én hüledezek, majd egymás szavába vágva lökik a történeteket. Nem értették, hogy miért akarok a…..
Tegnap este Budapesten, a Szabadság híd budai hídfőjénél ellenőrizték a robogósokat a rendőrök. Két motoros járőrrel találkoztam, akik éppen egy ötvenesként, tehát rendszámtábla nélkül használt Vespa ET4 125-öt nézegettek. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen rendőri…..
Zách Dani szomszédja, az utca kedvence, az idősek azon bölcs és mosolygós szemüvegén keresztül nézi a világot, akik valószínűleg többet láttak a rosszból, mint amit mi valaha is fogunk. Ezért nem csinálnak gondot semmiből, ami nekünk katasztrófa, sőt, csuklóból oldják meg…..
Az autósportban mindig is voltak úrversenyzők – kezdetben grófok, ma IT- és olajmilliárdosok keresnek maguknak ülést a kis csapatok autóiban. Ez mindig is egy drága sport volt, a gazdag hobbisták pénzinjekcióira bármikor akad igény. Kicsit szánalmas ez, de most őszintén, ki ne…..
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..
Atyánk nekünk akar kedvezni. Elvileg örülnöm kéne, de nem tudok. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. ..
Az autótolvajok között akad azért egy-két egészen pofátlan. Hiába van járőrszolgálat a Budapest XIII. kerületi Marina Parton.Volt lélekjelenlétük: nyilvános parkolóban, a szabad ég alatt szedték le a 3-as kombi BMW elejétés szabadították meg lámpáitól, valamint…..
A ma esti műsor az egyik kedvencem. Igaz, nem szerepelek benne, az is lehet, hogy éppen azért. Papp Tibi és Omm elég szórakoztatóan hasonlítanak össze egy hibrid Audit egy hibrid Lexussal, ritka igényes munka, különös tekintettel Pista disdasára, melyet a felesége varrt, de annyira…..
  Gyerekkoromban éreztem utoljára így magam, amikor hatévesen, a karácsonyi készülődés kapcsán néhány gyanús dolgot fedeztem fel, aztán addig nyaggattam a szüleimet, míg bevallották: valójában nem a Jézuska hozza az ajándékot. Miközben édesanyám ezt magyarázta,…..
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
lua lua 2012.05.04 00:54:12
1. Németországban az autók 30%-a van visszatekerve, amennyiben lehet hinni az Autobildnek: www.autobild.de/artikel/tacho-manipulation-1600275.html
Ennek alapján ott sem lehet ész nélkül bármit megvenni.
2. "tegye fel a kezét jó magasra az, aki hajlandó lenne kifizetni az 570 ezres felárat a 89 ezret futott autóért a 195 ezret futottal szemben. Senki? Hogyhogy senki?"
Tegye fel a kezét jó magasra az a nepper, aki - ha a vevők szó nélkül kifizetnék az 570 ezres felárat - nem tekerné vissza ugyanúgy az órát! Senki? Hogyhogy senki? Na ezért nem kell csodálkozni, hogy bizalmatlanok az emberek.
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
lua lua 2012.04.15 17:47:47
@ColT: ez hatalmas volt!! :D
Figyelj, itt azt kell megértened, hogy Csikóséknak pont annyira volt befolyásuk arra, hogy mikor menjen tönkre a bolygómű, mint egy suzukisnak arra, hogy belemegy-e a kamion avagy sem.
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Az, hogy ez embernek az életben kell egyszer birtokolnia egy kabriót, azt hiszem, evidens. Számomra ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor megszületett a lányom. Megfogadtam, egyszer majd megkabrióztatom, hogy elmesélhesse az unokáinak, hogy a dédapjukkal kocsikázott az Alfa kabrióban...…..
lua lua 2009.11.02 10:21:28
l