Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fejhus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ki hitte volna hogy E.T. még visszatér a filmvászonra? Ki hitte volna, hogy távolléte alatt görcsös testépítésre és emberevésre adja a fejét? Ki hitte volna, hogy a "Szuper 8" ennyire jó lesz? Én biztos nem, azt hittem, már kinőttem az "önfejű kisgyerekek…..
  Őszintén megmondom, Bambi gyermekkori traumájának vidám története óta nem láttam ilyen áthatóan lehangoló audiovizuális terméket. És ez nem azért van, mert érzelmileg azonosulok szegény Uma térdreborult karrierjével. Ez a videó minősít mindenkit, akinek köze van…..
  A választ még mindig keresem. Természetesen nem a teológiai hátterében, félre ne értse senki, jelen videómban sem elemeztem magát A vallást. Nem az én reszortom. Az, azonban, hogy egy ilyen veszettül átlagos filmet sikerült gyártani egy kétségtelenül figyelemfelkeltő…..
fejhus 2011.06.15 21:16:51
@toroblanco: :D kétszer kellett elolvasnom a bejegyzésed mire felfogtam :D de a lényeg abszolút egyetértek
A nagy klasszikusok borzongató auráját éreztem Janusz barát levelét olvasva. Micsoda elszánás (felesleges), mennyi (na jó, kevés) kreativitás, és máris itt áll előttünk a több kultúrából összegyúrt főhős, az egyetlen viccével ártatlanok tucatjait legyilkoló - még nem…..
Ezt küldte a rettenetes Pázmány Péter, a címben idézett felütéssel. Most tényleg, emberek vagyunk, mondjátok meg, mit tehetek? A borzasztó humor ilyen intezív csapása ellen Yoda mester sem tudna ügyesen védekezni. Ha itt egyáltalán, a szó bármilyen liberális értelmében…..
A következtetést Sokkos leveléből vontam le. Olvasónk tömegközlekedett, és ez olyan elváltozásokat okozott az elméjében, hogy kitalálhatatlan, bizarr módon elrontott fizikus-képviccet alkotott. A Természet útjai titokzatosak! Ezt a buszon olvastam hazafele jövet. Amikor azt…..
fejhus 2010.03.08 06:39:29
Elértük - azaz elérte Tamás - a Mariana-árok fenekét, vagy van lejjebb is a viccelődésben? Mindjárt eldönthetitek. A megfejtést ezúttal nem dugom el pár sorral lejjebb, ugyanis olyan tréfáról van szó, ahol a lényeg a magyarázó részben rejlik.   Legutóbbi jelentkezésem…..
fejhus 2010.03.05 08:33:42
@csajokespasik: segítek! 1024 kilostar=???