Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztina

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő cikket egy vendégszerző írta, aki történetesen a húgom és egy elég aktuális témát feszeget: minden megváltozik egy gyermek születésével. Nem ugyanazok az emberek leszünk mint előtte voltunk, hiszen szülővé válunk és a gyermek igényei kerülnek az első helyre. Íme az írás: A…..
Sztina 2018.10.06 13:46:20
@Thomas Dantes: igen megint, csak a pasi pasi pasi....ti nem családban gondolkodtok, hanem csak magatokban. Mégis kit tart el a férje??? Engem nem az biztos. Ha vmi kell, azt megveszem a saját gyedemből. Akkor sem lennék földhöz vágva, ha csak magamra számíthatok. Sose kértem semmit a férjemtől! Akkor nem veszem meg. Szerintem sok nő van ugyanígy. Ti magatokat áltatjátok, hogy a nő rátok van szorulva.
Sztina 2018.10.06 20:39:06
@qwertzu: IGEN! Világéletemben nem kerestem sokat, mindig megéltem belőle. Szerencsés vagyok, mert most a max gyedet kapom plusz csp plusz adókedv. Ja kevés, tudni kell spórolni. Ti nem fogjátok fel mit írok. Igen és vegyétek tudomásul, hogy a baba az elején elsőbbséget élvez! Kutatnak mért nem születik elég gyerek? Itt a válasz a kommentekben! Nem az anyagiak miatt, hanem mert nincs normális partner hozzá! Régen a férfiak valóban a családért dolgoznak, de ti? Ti pasik vagytok csak. És csak a saját önző kis világotokban éltek! Menjetek kurvázni, hisz jogotok van hozzá! Keressetek tökéletes testű nőket, aztán nőjetek fel.
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
Sztina 2012.09.11 13:20:51
@gigacherry:
"Elárulok valamit: A nők több, mint 90%-a szeretne gyereket. Csak nem mindegy, kinek és milyen körülmények között szülnek, ehhez pedig a férfiaknak is van közük. "

No ez az! Teljes mértéken igazad van!
Gudea enszi gyenge idegzetére való tekintettel a mai posztot kicsit előbb feltöltöm :) De lehet, hogy ezentúl szokás lesz, hogy esténként jelentkezem új posztokkal, eképpen szállítva a mindennapi adrenalin-betevőt. Amióta nincs kardfogú tigris, nincs borzongás, kénytelenek vagyunk…..
2 éve folyamatosan keresek állást. Közgazdász vagyok +2,5 felső fokú OKJ-s képesítésem van. Ugymint: - regisztrált mérlegképes könyvelő - mint költségvetési belső ellenőr a regisztrációm folyamatban - jelenleg egy Munkügyi és TBJ továbbképzésen nyomulok (még két…..