Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenseth

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Dobd vissza kenyérrel 2009.06.14 12:34:00
Nem egyszerű hideg fej kell ahhoz, amit László csinált, miután megrongálta az autóját egy idegbeteg biciklis és a mellkasába is kapott egy ütést. Hogy ezek után pillanatok alatt le tudott higgadni és nem azért ment a kerékpáros után, hogy kilapítsa, hááát, én biztos nem lettem…..
A sport nem más, mint emlékezetes pillanatok tárháza, momentumoké, másodperceké, melyek örökké az ember emlékezetébe vésődnek. A modern technika következtében szinte már nincs olyan esemény, melyet ne követhetne élő egyenes adásban mindenki, aki erre vágyik. A média néha…..
Kenseth 2009.05.01 23:47:53
@vwxyz: bárcsak lenne legalább egyvalaki a mai mezőnyben, aki ilyen szenvedélyesen akar nyerni, akinek lenne egy egészen kicsi egyénisége, de nincsen...
Egymást múlják felül az NHL-kapusok az utóbbi napokban-hetekben. Előbb Fleury, utána Kiprusoff mutatta meg, hol lakik az úristen, most meg Marty Turco tette oda magát. A következő jelenet jellemzésére kár szavakat keresni. A Dallas–Chicago 37. percében járunk, Patrick Kane…..
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
Bucsi megszívta, mint oly sokan, akik írnak nekünk. Egy előzékeny furgonos maga elé engedte, ám azzal a lendülettel egy kevéssé figyelmes polgártárs ki is lökte onnan. Hozzátok fordul segítségért, ilyenkor ki a hunyó és mit tehet az igazának bebizonyítása érdekében?A minap…..
Kenseth 2009.01.21 18:06:16
@Marcellusca:
@MatrixHasYou:
tehát ha SUV/dobozos/ilyesmi mellett állok a parkolóban, akkor nyugodtan kitolathatok, amikor akarok? merthát nem látom a forgalmat, hogy adnék akkor neki elsőbbséget? (ilyet konkrétan láttam a nyáron, ha nem a saját fülemmel hallom ezt az érvelést, nem hiszem el, hogy valaki ilyet mondhat)
és de, pontosan ugyanaz az eset, valaki nem adott elsőbbséget az elsőbbséggel rendelkező közlekedőtársának, arra hivatkozva, hogy nem látta őt
Kenseth 2009.01.21 19:10:46
@MatrixHasYou: ha akkor tolatsz ki, amikor még nem lát, akkor nem fog visszatérni a kikerülés után, hanem folytatja azt, mintha lenne még egy parkoló autó a kamion után
itt nem erről van szó, a posztíró úgy kanyarodott ki, hogy a védett úton haladónak már nem volt esélye kikerülni őt, ha te is így tolatsz ki, egyértelműen a te hibád, függetlenül attól, hogy az ütközés pillanatában még félig a parkolóhelyen állsz, vagy már az úton
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
Kenseth 2009.01.20 16:45:30
A Belváros közepén a parkolóházban (az aljában benzinkút) nem működik semmiféle tűzriasztó berendezés. Miközben egy autó lángolt a kocsikkal teli épületben, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el egy szintet, és kigyulladással fenyegetve a többi járművet, a parkoló…..
autózz! Én nem ember vagyok 2008.12.15 13:36:00
Néhányan valószínűleg felháborodnak majd, hogy megint Audis poszt, meg minek boncolgatni már ezt a sztereotíp témakört. De János ezúttal egy olyan példánnyal akadt össze, aki saját magát sem veszi emberszámba. Már csak az a kérdés, hogy akkor mégis micsoda? Ma végre sikerült…..
A három klip alapján bátran kijelethetjük, hogy kihagyhatatlan program. Karácsonyi dalokat szitáron szabad csak játszani!!!   ..
Levente kukkoló biztonsági őrét felnyomó sztorija megosztotta a közvéleményt. A kommentelők jelentős része úgy vélte, homárság ilyesmin kiakadni, aki kivágott felsőt húz az úgyis azért teszi, hogy megnézzék, nincs azzal baj, ha a biztonsági rendszer monitorjain melleket…..
"Volt egyszer egy anyuka, úgy hívták, hogy Marika". Az ember elnémul, aztán pironkodva folytatja a konzumálást. Olyan agyzsibbadást, mint amit Axa érzett a versbe szedett babaszemvizsgála-reklám olvastán, a Földön szerintem egyedül én szoktam tapasztalni, amikor kinyitom a…..
Kenseth 2008.12.02 11:23:11
Mesélő:
Figyeljen most minden gyerek,
Kezdődik a rókamese!

Róka:
Nem vagyok én sose fáradt,
Ezért mászok föl a fára.
Hogyha néha lepotyogok,
A lábamat meghorzsolom.

Mesélő:
Arra megy egy őszes öreg,
ő bizony az erdő őre.
Kapóra jön a baleset,
Régóta vár a csősz erre.

Csősz:
Nem vártam én lám hiába,
Megvagy végre gonosz állat.

Róka:
Ne vigyél el erdész bácsi,
Kérjen inkább tőlem bármit.

Csősz:
Jól van róka, okos beszéd,
Gyere hát el társnak mellém.

Mesélő:
Belemegy a róka hamar.

Róka, Csősz:
- Merre menjünk? - Inkább arra.

Mesélő:
Ösvény mellett, patak partján,
Mendegélnek, mint két barát.
Meglátták a mindig bátor,
Igazságos Izom Tibort.

Igazságos Izom Tibor:
Én annyira erős vagyok,
Mindenkinek beütök jól.

Csősz:
Biztos erős hogyha mondja,
Elfuthatnánk mégis gyorsan.

Róka:
Ha elmegyünk észreveszi,
Ne csináljunk inkább semmit.

Igazságos Izom Tibor:
Mit sugdostok ti ott ketten?
Megverlek már benneteket.

Csősz:
Ne bántson ma minket kérlek,
Évek óta ettől féltem.

Igazságos Izom Tibor:
Igazam van nekem ne félj,
Aki rossz lesz, felrúgom én.

Mesélő:
Bevadult az Izom Tibor,
És amit tett nagyon hatott.
A csősz bácsi lába eltört,
Felvidult a róka ettől.

Róka:
Elszaladok ravasz módon,
Még ha a csősz meg is orrol.

Csősz:
Jaj de fáj a törött lábam.
Róka:
Nem maradhatsz többet állva.

Igazságos Izom Tibor:
Összeveszek mindenkivel,
Legyőzöm a másik embert.

Mesélő:
Így menekült meg a róka,
A csősz meg ott feküdt oldalt.
autózz! Az ételfutár cáfol 2008.11.28 12:31:00
Nemégiben megjelent történetünkre reagált levélben a sztori másik résztvevője, aki saját szemszögéből írta le az eseményeket, így mindkét fél verzióját ismerve tiétek az ítélkezés lehetősége. Vajon tényleg több toleranciára volna szükség, vagy vannak dolgok amiket…..
Döbbenetes, hogy mennyi feszültséget, érzelmet és gyomorszorító közelit volt képes Shawn Ryan belszorítani a Kemény zsaruk hetedik évadának 13. epizódjába, abba, amivel a sorozat elbúcsúzott a képernyőktől. Hét évad, 88 borzongató óra, felejthetetlen karakterek és…..
comment:com 50 ok a dugásra 2008.11.25 10:01:00
Legalábbis a How I Met Your Mother című sitcom (Így jártam anyátokkal címen itthon is látható a Comedy Central műsorán) egyik szereplője szerint...
autózz! Ki a hülye, én vagy te? 2008.10.30 13:04:00
Megmondtuk mi már többször, hogy Debrecen egyre inkább renitens város. A KRESZ-nek ugye vannak előírásai, jelzések, táblák és vannak az alkalmazói, mi emberek, akik gyakran félreértjük egymást az életben is, nemhogy az utakon. Gyula arra kíváncsi az ő sztorijában ki volt a…..