Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gojoeblack

24 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én most is azt mondom, mint a korábbi bejegyzésembe, hogy ha valaki egy olyan hihetetlen tehetséggel van megáldva, hogy verset tud írni, annak minden elismerésem. Lehet néha úgy tűnik, nagyon elfogult vagyok a barátommal, akkor ám legyen. Pedig ez nem így van. Pusztán csak arról van…..
Meglepetéseket olvastam az egyik internetes hírportálon, hogy milyen újdonságoknak nézünk elébe. Legnagyobb meglepetésem tapasztaltam, hogy a "gyengébbik nem" is képviseltetné magát. Egy 17 éves fiatal brit hölgy személyébe. The Times című napilap arról számolt be,…..
Érdekes tapasztalatokkal lettem gazdagabb mostanába. Mivel egyedül vagyok így arra gondoltam, hogy próbálok ismerkedni ezeken a helyeken. Vannak ugyanis ismerőseim akik a neten találták meg a párjukat. És mindenki boldog. Sőt nagyon is. Na szóval voltak persze rengeteg negatív…..
Mint már említettem sok változáson ment keresztül az életem. Kiszálltam egy kapcsolatból. Amit az első időben nagyon nehezen éltem meg, most eljutottam arra a pontra, hogy sokkal jobb és felszabadultabb az életem mint ezelőtt. Ha valaki egy ilyenen átmegy az tudja, hogy nincs semmi…..
Ezúton szertném megragadni az alkalmat, hogy elnézést kérjek a maroknyi olvasóimtól hogy tavaly óta egy sort se írtam. Sok minden változott meg az életembe. Nem volt se ihletem, se ídőm arra, hogy írjak. Most a változások hatására sokkal több időm lesz arra, hogy kifejtsem…..
Elérkeztünk az év legutolsó napjához. Hogy ki hogy tölti az időd az csak saját magán múlik. Én személy szerint egyedül és magányosan töltöm ezt a napot. Most jelen esetbe nem különbözik ez a nap a többitől. Magányosan és tele fájdalommal. Bár senkit nem akarok a magán…..
Minden álom valóra válik Demjén 2009.12.29 17:22:00
Tudom rég nem irtam már a blogba és az állandó olvasók /persze ha van/ biztos hiányolták is a bejegyzéseket. Most egy újdonságot próbálok bemutatni és ezzel az érdeklődők figyelmébe ajánlani. A Demjéni Termál Völgyet. Ennek a helynek a sajátossága, hogy nem régen feltárt…..
Mister and his thoughts Bulizunk? 2009.11.22 02:04:00
A mai fiatalság gondját próbálom leírni. Én mint fiatal régen ugyan így éltem mint amit most leírok problémaként. Rákellett döbbennem egy társaságban, hogy nem az a követendő amit a fiatalabb társaság csinál, talán a filmek hatására. Nap mint nap hallok olyan történeteket…..
SZIGORÚAN EZT A BEJEGYZÉST CSAK HÖLGYEK ÉS CSAK NAGYKORÚAK OLVASSÁK TOVÁBB! DE TÉNYLEG!Ezeket a sorokat egy ismerösöm küldte nekem e-mail-ben. Az ismerősöm egy hölgy. Kint él Franciaországban. És igazi cosmopolita nő. Ilyen verset…..
Ma volt időm így az este folyamán nézegetni az internetet és néhány érdekes dolgot azért olvastam.Az hogy a Mercedes megvette a Brawn GP többségi tulajdonát rendben van. Hiszen bemondta a tv és még a rádió is ettől volt hangos. Néhány érdekes információ és némi vélemény…..
Irtam, hogy 2009. november 28.-án Shade koncert lesz. A dátum és a hely nem változott, csak az időpont. Tegnap este beszéltem az együttes dobosával Ádámmal és ő szólt hogy az időpont 21:00-ra módosult. Most is arra bizatok hogy minél többen jöjjenek el és bulizzunk egy hatalmasat...
Az "okosok" mindig azt mondják, adjunk a testünknek és lelkünknek 1 órát arra, hogy feltöltödjön. A gondolatainkkal lenni és nem terhelni a testet. De ez egy percig se egyszerű feladat. Főleg ha a gondolatokkal kell lenni. Én csak a magam példáját tudom leírni.Ilyen…..
(névtelen)Ez a vers most csak neked szól szívemmert bizonytalan érzelmemnem vállnék meg tőled sohasemDe leírom nagy a félelmemFélek elveszthetlek könnyen mert túl messze vagy tőlemoly sok szép szó csábítmit másoktól hallhatsz ígyÉs ha mások ott vannak ahol tenem tudom éppen…..
gojoeblack 2009.11.12 20:27:43
Szomorúan tapasztalom, hogy se a város, se a lakótelep nem biztonságos. Fontosnak tartom most leírnia a történteket és a véleményemet. Az éjszaka folyamán a parkolóban (1 autónyira az én autómtól) leloptak egy suzukiról a 2 hátsó kereket. Én is csak reggel vettem észre amikor…..
Minden álom valóra válik Shade 2009.11.10 19:38:00
Irtam már nektek a Shade zenekarról. Arról a csapatról, akik közül néhány tagot a haveromank mondhatok. Igértem nektek, ha lesz valami infóm arról hogy hol és mikor játszanak szólni fogok.Itt van: az új időpont a 2009.11.28 20:00 Zene pince Gyöngyös. Szerintem a zenekar örülne…..
Minden álom valóra válik Blog 2009.11.10 19:18:00
Aki ismer az tudja, hogy nem vagyok valami nagy író. Szeretek msn-ezni, vagy haverokkal emaiezni, de hogy az irással fejezzem ki magam azt se én se más nem hitte le. Mindenről megvan a véleményem és ezt szóba meg is szoktam mondani.Amikor elkezdtem ennek a blognak az írását, azt…..
"S ha egy barát megbukik, mert nem igazi barát, vádolhatjuk-e őt, jellemét, gyengeségét? Mit ér az olyan barátság, ahol erényeket, hűséget, kitartást szeretünk a másikban? Mit ér mindenféle szeretet, amely jutalmat akar? Nem kötelességünk-e, hogy éppen úgy vállaljuk a…..
A tv-t nézve, az egyik közszolgálati csatora heti músora ment. Szomorúan tapasztaltam, hogy nem lesz többet a 2 országos lefedetségű rádiócsatora. Csak sikerült a politikának annyira belemászni az életünkbe, hogy még a szórakozás eme formáját is elvették tölünk. Elkeseedve…..
Minden álom valóra válik SHADE 2009.10.31 14:09:00
Van egy zenekar akik fiatalok és nagyon kemény zenét játszanak. Ők a Shade!Mielőtt bemutatnám a zenekart magát, előtt egy kis múltbéli visszatekintést. Júliusba elmentem dolgozni egy céghez (ami ma állandó munkahelyem) az egyik barátommal együtt. Az volt a feladatunk, hogy…..
Nem hiszem hogy említettem volna, de a blogomba állandó szerepet kap a Forma1.Néhány gyors hírek, hogy akinek nincs ideje végig böngészni az oldalakat, hogy mi zajlik a száguldó cirkusz világában az is tisztába legyen mindennel.10.24-én elsöprő fölénnyel Jean Todt-ot válaszották…..
A zene számomra meghatározó. Hangulatomtól függ az aznap stílus. Az esetek 80%-ban autóba megy a a zene és persze nem kis hangerővel. Bár a zenei világom elég változatos. Hamvai P.G.-től a Tankcsabdáig, a Hungárián át az a mulatós zenéig minden jöhet. Valahogy a nagy művészek…..
Minden nap vezetek. Gyöngyös nem mondható valami nagy városnak, hiszen közel 40.000 lakunk benne. Na de azért autó az van bőven. Januárba lesz 2 éves a jogsim így már ki fogok kerülni a "kezdő" kategóriából. Nap mint nap vezetek ha nem is 100 km-ket, de akkor nap mint nap…..
Inda gépház Indamail problémák 2009.10.26 15:34:00
Kedves Indamailesek!Előfordulhat, hogy a postafiókok elérésében - jellemzően 17-23h között - lassulást tapasztaltok. Ennek oka, hogy a rendszerben néhány felhasználó intenzív, nem rendeltetésszerű használatot kísérel meg. Aggodalomra természetesen semmi ok, a postafiókok…..
Minden álom valóra válik Kaland 2009.10.29 10:36:00
Egy kis szórakozást ajánlok mindenkinek. Nem tudom ki hogy van vele, de én aki itt él a Mátra aljában imádok turázni. Kb. másfél évvel ezelőtt fedeztünk, hogy létezik egy geocaching.hu nevű oldal, mely mindenkit arra bíztat, hogy sokat menjen a szabadba. Az oldal lényege, hogy…..
Reggel egy ismerősöm blogját olvasgattam. Tegnap este hívta fel a figyelmemet az egyik bejegyzésére. Furdalt a kiváncsiság, hogy mi is lehet az. A "JÁRÁS" volt a címe. Végig olvastam, és meglepödve tapasztaltam, hogy mennyire igaza is van. Aztán végül eszembe jutott egy…..