Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejútlefetyelő

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos te is jól tudod, hogy rengeteg apróságra kell figyelni, ha lakás átalakításról van szó. Egy csokorba gyűjtöttem azokat a tippeket, amik segíthetnek egy panel fürdőszoba-felújításban, hogy minden kellően praktikus, és az általad megálmodott csodálatos végeredményű lehessen...
tejútlefetyelő 2021.03.14 20:37:01
@hordalek: Jó a neved, illik hozzád.
Érdemes célba venni a tiszacsege-nagymajori Vay-kastélyt és annak történetét.  Azon a vidéken, ahol a Rákosi diktatúra alatt megalázó körülmények között éltek az ellenségnek minősített, a fővárosból és az ország legkülönfélébb településeiről a hortobágyi pusztára kitelepített arisztokraták,…..
Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy mi történt február 6-án, pénteken. A Hír Tv, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva beadták felmondásukat, amire válaszul Simicska Lajos nyilatkozataival felrobbantotta az internetet. De mi az értelme…..
tejútlefetyelő 2015.02.09 16:39:04
@fdsf fdsfs: Jaj, de naiv vagy! Független média? :) Amikor a szocik minden médiumot uraltak, senki nem toporzékolt független médiáért... Ej-ej, már megint az a fránya kettős mérce!
tejútlefetyelő 2015.02.09 17:49:30
@csak egy néző: Javaslom, nézd meg a média és médiumok fogalmát, amelyek gyűjtőfogalmak, a két tematikus csatorna (Hír Tv, Echo) - amiről beszélsz- csak egy kis szegmense. A szocik lényegében minden médiumot uraltak - a kereskedelmi médiumokat, a közszolgálatit és a nyomtatott sajtót is. És ma az új médiát is ők uralják (az internetes portálok nagy részét), választáskor a youtube-on is folyton Bajnai libás feje tűnt föl minden videó előtt.(el is átkoztam, hatott is :)) Ha van egy-egy jobb oldali sziget (mint ez), azt rögtön ellepik a ballib okoskodók.
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
tejútlefetyelő 2012.10.15 11:04:54
@garrett27: A tehetségkutató műsorok célja nem is a sztárok/profik bemutatása, hanem az amatőr, fél-, negyedprofi tehetségek felfedezése. Sztem nem vagy tisztában a műsor jellegével! :) Azért ha vegytisztán fürdőszobai énekesek állnának ki, észrevennéd a különbséget. Mert sokan mondják, hogy így ő is tud énekelni, mint xy, de valójában akkor kapnánk csak a nyakunkba öntve a bikicsunájokat... Természetes dolog, hogy aki érez magában némi tehetséget, művészlélek, az tanul, próbálkozik itt-ott, és ilyesformán nagyon kevés "szűz",100%-os amatőr kerül az élőműsorba... De ez így is van rendjén.
tejútlefetyelő 2012.10.15 11:23:41
@dreia: Egyetértek a Vastag művész úr és Veca jellemzésében is, és abban is, hogy a hangtechnika szörnyű volt. A Fehér Zolinál abszolút hallani lehetett, hogy lehúzták a mikrofont, pedig elég erős hangja van a srácnak, de a zenén (technikai okokból) nem tudott áttörni, tompa volt és halk. Szándékosságot sejtek én is. A PJZ-nél meg követhetetlen volt, hogy mennyi volt az alap és mennyi a valós teljesítmény (az utóbbi a 0 felé tendál). Eleve az alapra éneklés és a playback egyszerűen szemétbe vágja az egészet. Az X faktor bevételi koncepciója: színházi embereket kötelező betenni, bármennyire is ledobja őket a popszínpad! Köszönjük meg Vastagnak, Muri Enikőnek a tendenciát. Jelenleg a mű-szépfiú Szabó Dávid, a teátrálisan elmeháborodott Lass és az infantilis Adél képviselik ezt a színházi vonalat. A musicalrajongók (nem kevesen!!!) agy és fül nélkül képesek sms-ek tömkelegét küldeni! Még durvább, hogy átvették a Megasztár rossz szokását: az egész heti szavazósdit, teljesítmény nélküli szimpátiaszavazás felé tolva az egészet! :(
tejútlefetyelő 2012.10.15 11:38:44
@különvélemény: Biztos forrásból tudom (az érintett szájából, nevet nem mondok), hogy egy régi- a megasztár előtti- tehetségkutatót úgy nyerte meg az énekes, hogy a szavazat számláló telefonossal jól "összecimborált". Más kérdés, hogy tényleg ő volt a legjobb szakmailag, de papírforma szerint nem ő nyert volna. Azóta is nagy sikerrel a szakmában van... :) Szóval közjegyző ide vagy oda, a csalásra mindig lesz lehetőség, ha nem is ilyenformában, de apró trükkökkel mindenképp (hangosítás, dalválasztás, nyilatkozatok).
Nahát, ezt azért nem gondoltuk volna arról a Való világ szereplőről, aki még a kognitív disszonancia kifejezést is megtanulta röpke villaléte alatt és több farkat villantott mint a kollégái összesen: VV Cristofel egyes források szerint úgy megverte a frissen műtött orrával…..
tejútlefetyelő 2012.04.13 14:18:28
@Kutchek: Szétszakadok a röhögéstől! :D :D :D Ez ütött! :D Bocs, de én is azt gondolom, agyrázkódása annak lehet, akinek agya is van. V-nak max. a szilikonjai rázódhattak meg...
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
tejútlefetyelő 2012.03.14 14:53:25
@nósumifan: Nem, valójában azokat, akik még mindig a kommunizmus lágy ölén, a gyermekeik kárára hitelekből, mutyizásból, ügyeskedésből akarnak élni! Remélem 2014-ben elég sokan leszünk, hogy eltemessük végleg a kommunizmus utolsó mohikánjait is.
tejútlefetyelő 2012.03.14 14:56:32
@gigacherry: Nem nektek, magunknak és a gyerekeiteknek, akik majd hálásak lesznek, hogy nem hitelekre, az ő bőrükre akartunk áljólétben élni... Talán ők jobban átlátják a dolgokat, mint a szüleik, akik 2 év alatt akarnak a 8 éves romokra erős várat építeni. Talán ők belátják, hogy igazi változáshoz idő kell!
tejútlefetyelő 2012.03.14 13:11:58
@Zotya: Se virslit nem zabáltam,ráadásul BKV-jeggyel mentem, és kérlelniük sem kellett!Akkor most átvertek??? :) Elég veszélyes az önámítás, de ha ez a trend,akkor kövesd csak! Mint sok mindenhez, ehhez is van jogotok: átverni magatokat!!!:D Mi,a Békemenet résztvevői tudjuk: önszántunkból mentünk! És pont így fogunk az urnák elé is menni 2014-ben!
Új értelmezést kapott a Sztárral szemben "Ha megvered, megnyered" szlogenje, mivel úgy tűnik, hogy a TV2 elismerte a KO-val is felérő balegyenest, és az RTL Klubnak adta a szombat estét. Egy héttel a premier után ugyanis kimenekítik a Sztárral szembent a Csillag születik…..
tejútlefetyelő 2009.10.27 16:12:19
@Hümüzhümümüz: Én - mint értelmiségi - a Mokkát nézném meg néha, ha nem kapnék agybajt tőle; ha nem lenne a komoly téma szintén átitatva celebtrutyival, illetve ha nem Strip Clau (meg a hasonlók) vezetné(k), aki rendszeresen - élő adásban!!! - rámászik a szintén irritáló műsorvezetőtársára!
E mellett a Született feleségek sorozatot, amit vagy hirtelen megszakít a kedves TV2, vagy össze-vissza rakosgat. Illetve a Vágó-műsort néztem, míg le nem vették! Ez tényleg egy nézőüldöző csatorna!