Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azatesz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült tető alá hozni azt, amiről két-három éve talán álmodni se mertem volna, a jelenleg általam követett sorozatok egyik legjobbikának szereplőjével, Gőgh Szilviával sikerült interjút készítenem. A beszélgetésben szó esett többek közt a lány eddigi kalandjairól,…..
azatesz 2009.10.27 13:16:44
@ergerberger: megszólalt belőled az "illatos földműves"
én gyerekkorom óta ismerem őt, bár évcek óta nincs napi kapcsolatunk atávolságok miatt. valóban elcsodálkoznál, ha tudnád, honnan indult, és egyszerűbb lett volna simán befogni a bagólesődet.
szilvinek meg ezúton is gratula, és le a kalappal az önmagába vetett hitéért, bátorságáért, és az álmaiért!
azatesz 2009.11.05 11:07:53
@ergerberger: bár nem az én dolgom megvédeni, de te akkora surmóságokat írkálsz, hogy adok neked: lepődj meg.
nem miskolci romatelep, hanem emlékeim szerint kelenföld, Bp. külváros.
apukázást felejtsd el, annál is inkább, mivel szilvit meg a húgát az anyukája EGYEDÜL nevelte fel. (nem azért, mert lelécelt a férje, hanem mert elhunyt) ez ma sem egyszerű, és régen sem volt az.
szóval, felejthető a nyakigérő lóvé, meg a hasonló kényszerképzetek...
azt hiszem, nem kell több igazolás ahhoz, hogy ez a lány a saját erejéből, mindent egy lapra feltéve jutott el idáig. persze, biztosan kellett hozzá szerencse, meg az abátorság, ami nekem nincs meg, hogy elinduljak, lesz, ami lesz. de bejött neki, úgy él, és azt csinálja, amit szeret. nem henceg, nem arcoskodik, bekerült egy sorozatba, és megkereste egy riporter. válaszolt kérdésekre, elmondta a véleményét és a történetét. ennyi...
Ő elment, hogy megvalósítsa az álmait, te meg ülsz a géped előtt és ostobaságokat írkálsz egy semmitmondó nick alatt. így elnézve azért élet és élet között van különbség, remélem, te a tiedre legalább annyire büszke vagy, mint ez a lány a sajátjára.
még lenne mit írnom, de nem szeretnélek megsérteni...