Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andika255

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
Elképesztő mennyiségű új előadó, zenekar tűnik fel nap mint nap, elég csak a Gödör-A38-Dürer kert programját nézni és persze még nem is lengek ki a punk, metal, hiphop szcéna felé, melynek ugyancsak megvannak a tehetségei és értékei. Ennek ellenére a véleményformáló…..
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
Az HBO-n szoktak adni néha szexrealityket: mint az Iskolás lányok jelentik a kilencvenkettes Sat1-ről, amiben feltárják a tinilányok csapodár szexuális szokásait, hogy a német polgár is szörnyülködhessen, majd erkölcsi fölénye tudatában jólesően ráránthasson a társadalmi…..
andika255 2009.12.18 15:05:43
Nem panelban laksz, de egy barátod, aki viszont ilyen helyen él, meghívott magához? Elmondjuk, mit ne kérdezz meg tőle, ha jót akarsz!   1. "Mennyi a rezsi?" - Túl magas ahhoz, hogy a tulajnak vagy bérlőnek kedve legyen róla beszélni. Ha mégis felteszed ezt a kérdést,…..
andika255 2009.12.01 17:00:47
@newtehen: Hogy lennének,a főút ami a vasutállomás mellett van az innen vagy 3 km!Nem hallottam még soha mentőt itt!
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
A Benkő feleséget keres lassan olyan szitokszó lesz, mint Győző volt annak idején, ezzel riogatják majd konzervatív anyák süldő lányaikat, ha nem mennek haza időben: Szamanta, úgy végzed, mint azok a lányok a tévéműsorban, és majd megpocsíkol a egy holtrészeg lantművész,…..
Európai mentalitással, az itteni viszonyokat jól ismerve néha nem tudom megérteni az egyes amerikai kötöttpályás fejlesztéseket. Bár láthatóan arrafelé is felismerték a kötöttpálya előnyeit, mind városi, mind elővárosi szinten, néha olyan, mintha egyszerűen nem tudnának…..
andika255 2009.11.23 10:28:12
@dhrbikes: Azért ez nem semmi...60 millió dollárt szaros 4 ezer emberért..it meg több százezer ember nem tud vonatra szálni metr nincs,metr kivonja a máv a mellékszálakon közlekedő vonatokat és adósságuk az egekbe ráadásul..röhely