Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afex

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy döntöttem, hogy Keleti Blák néven új rovatot indítunk! Fókuszban a magyar hipháp, ha már ilyen gazdag! Ráadásul az életem egy nagy hipháp! Az alábbi videóról semmit sem tudunk, beküldték, és a Google sem hoz fel találatot rájuk. Lehet, hogy nem is baj. (Viszont…..
Subba Napsugaras hatefő 2010.01.25 13:56:00
A nap is kisütött, mi tehetné még szebbé ezt a napot? Mi más, mint a nyár nagy slágere, a Hello, My Cock is an Aardvark szerkesztőségünk mega kedvencétől, Bong-Rától! Akinek nem lesz ettől jókedve, az vagy halott, vagy süket. Amen break és happy rave, YEAAAAH!!! ..
Subba Ki van a képen? 2010.01.25 13:33:00
A reggeli képrejtvény megfejtése: Puskás Peti. (Aki amúgy teljesen szimpatikus fickó!)..
Nyugodtan tekerjétek le a fűtést, a Sivatag Rózsái hastáncos csoport tuti befűti a szobát. A webdesign sem elhanyagolható, ez a leopárdos-tigrises kavalkád pedig egyenesen priceless!..
afex 2010.01.12 16:27:21
A Renault-pilóta idén először állt dobogóra Szingapúrban, exfőnökének köszönte."Ez a legjobb eredményünk a szezonban, először vagyok dobogón. Szeretném Flaviónak ajánlani, mert legalább akkora része van benne, mint a többieknek" - nyilatkozta a kétszeres bajnok a…..
The Walrus Napoznak a vámpírok 2009.10.10 21:41:00
Élo! 2 féle ember van. Az egyik szereti a reggae-t, a másik meg nem. Szerintetek a Walrus melyik kategóriába tartozik? Igen, kitaláltátok. Imádják  Budapest, belváros, fogalmam sincs melyik utcában a Loch Ness sörözőben indult az este. Szép lassan fogytak a sörök, egyre…..