Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mademoisellehenriett

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Inditex csoport zászlóshajója, az elérhető árú elegancia képviselője, a Zara márka április lookbookját vettük nagyító alá:Egyre több levelet kapunk tőletek, amely azt fejtegeti, hogy a Zara egyre drágul, amióta kistestvér márkái - és ezek között főleg a hasonló…..
Mivel itt az év vége szeretnénk megköszönni azt a rengeteg levelet, amit a közös email címünkre vagy az egyénire küldtök nap, mint nap. Következzenek most a kedvenceim 2010-ből:(Természetesen a levelek posztolásához hozzájárultak az írók, akikkel azóta már minden…..
mademoisellehenriett 2010.12.31 17:33:37
Kyra Bak a KREA divattervező hallgatója, kifejezetten a férfi divattal foglalkozik, lehetőséget kínálva arra, hogy a férfiak hazai design ruhákat hordjanak, elfogadható áron. Ez a fotósorozat Kyra első év végi minikollekcióját mutatja be, ami az "Un Homme Perdu" nevet…..
mademoisellehenriett 2010.09.07 18:12:12
@the bubba: ja, biztos azért tették ki fashionrouge-ra is :)
Mindegyiket AKAROM, szóval vágom a centit szeptemberig.Forrás..
mademoisellehenriett 2010.07.15 19:07:45
@Friedmann Juci: a gonosz királynős pirosító tényleg gagyinak tűnik.

nekem bejön ez a gonosz kollekció :) de "jó" hercegnőset is elfogadnék. tudom h ők mindenhol ott vannak már, de én meg sose növők fel :D

@Bianka: a cicus is cuki lenne:)) ő is lány, bizti sminkeli magát :P
Már annyiszor csepegtettek Madonnás Dolce and Gabbana kampány képeket, hogy már nem is várta senki extázissal, hogy nyilvánosságra kerüljen az összes kampányfotó. Steven Klein készítette a fekete-fehér olasz családi képeket.A márka az új kampánnyal a valódi olasz mivoltát…..
Lentebb látható a Selfridges kirakata, amelyben egy Alexander McQueen ruha lóg. Az egész divatvilág kiakadt és ízléstelenségnek/halottgyalázónak/szenzációhajhásznak nevezik a Selfridgest, aki persze kategorikusan tagadta, hogy a dekorációnak bármilyen köze is lenne Lee McQueen…..
mademoisellehenriett 2010.07.15 18:45:20
A Louis Vuitton következő téli kampányáról azonnal a Mad Man (Reklámőrültek) sorozat jutott eszembe. Lehet hogy csak a kísértetiesen hasonló vörös hajszín az oka, vagy csak a vintage környezet, de a képek láttán szinte hallom a fülemben, ahogy csacsognak és pletykálkodnak a…..
Mi az eredmény, ha összeadod Gallianot és egy néhány pohárka tequilát? Látom ott a hátsó sorba Julika jelentkezik...tessék, mondjad Julikám. "Mickey Rouke!" Leülhetsz, ötös. Ehhez hasonló vicces és ötletes párhuzamokat vonnak a Fashematics.com szerkesztői a divat,…..
mademoisellehenriett 2010.06.22 13:01:08
... vagy ez egy nagyon erőltetett párhuzam, amit a magyar szakos divatbloggerek inspirációkeresési perverziója hívott életre?Szerintetek melyik?Forrás: Trend de la Creme..
A tanév végét a KREA iskola divatbemutatóval és partival ünnepli! 2010. június 18-án, pénteken az U26 clubshopban megrendezendő divatbemutatón az idén diplomázó hallgatók kollekciói mellett a tavaly végzettek új öltözékei és az elsős-másodikosok ruhaobjektjei is láthatók…..
mademoisellehenriett 2010.06.21 13:17:07
Vasárnap délután találták meg a 22 éves francia modell, Tom Nicon holttestét a milánói apartmanja előtt. A híres férfi topmodell vasárnap reggel még elment a Versace ruhapróbájára, de délután már nem jelent meg az ügynökségen. Tom többek között a Burberry, a Louis…..
mademoisellehenriett 2010.06.21 13:05:53
a Phantasmagoria trailerében! Marilyn Manson és Lily Cole fanok figyelem, fül kinyit, szöveget olvas, videót megnéz! ;) Nemrégiben találtam rá, Marilyn Manson nem új zenéjére, bár új zenéjére is, mert részben azt is ő írta, de most Fantasy-horror filmjének, a Phantasmagoria: The…..
Tudom, tudom, nagyon sok embernek már a könyökén jön ki mind Kristen, mind pedig az egész vámpírokkal kapcsolatos tiniőrület. Viszont a júniusi amerikai Elle divatanyaga egészen pofásra sikeredett. A koncepció nagyon megállja a helyét, hiszen maga a hírnév áll a középpontban a…..
Az Olsen ikrek minden szempontból a divatblogok állandóan tárgyalt szereplői, köszönhető ez az átlagostól való eltérésüknek is. Mert ugye nem elég hogy ketten vannak, így még az öltözködésük is duplán sokkolja a közönséget. Lényegében már minden furcsaságot…..
Kicsit megkésve...Múlt héten szombaton Shanghai-ban került sor a Dior 2011-es Cruise kollekciójának bemutatására. John Galliano szokásához híven csodálatosan szép, csinos, nőies ruhákat vonultatott fel a kifutón, néhány maszkulin összeállítással megfűszerezve. Inspirációt a…..
Marc Jacobs sosem unatkozik, most éppen legújabb férfi illatát a BANG-et próbálja népszerűsíteni meztelen testével. A meztelen képen szinte már meg sem lepődünk, miután pózolt már Louis Vuitton táskákkal is így a tervező. De a mostani fotón egy arany takarón feszít…..
mademoisellehenriett 2010.05.23 15:28:08
@fashionparis: biztos nagyon szekszi egy meleg pasival ágyba bújni :D
Tegnap 4 ismerősöm ajánlotta, hogy legyek tagja Facebookon, az "én már voltam szerelmes egy cipőbe" csoportnak. Úgy tűnik ismernek... Mára nem egy cipő jutott szerelemül, hanem egy beauty anyag a párizsi június-júliusi Vogue-ból. Az Iselin Steiroval készült 6 oldalas…..
 A New York Times után, most a Wall Street Journal fejtegetni, mi lesz vajon a haute couture sorsa? Az amerikai és európai negatív eladási rekordok után, a divatházak most Ázsia és Oroszország felé fordulnak, és mindenki pontosan tudja, ez az utolsó reményük.   Vannak…..
Tényleg nem tudom eldönteni, hogy miért nyűgöz le a kép: talán Irina babaszerű szépsége és ártatlan arca az oka? Vagy maga a fejdísz? Esetleg a stylist, Nadia Pizzimenti, aki kitalálta hogy a már-már ribancos ruhát ilyen romatikussá tud tenni egy jól megválasztott…..
mademoisellehenriett 2010.05.03 11:56:59
Egy újabb fotósorozattal ismerkedhetünk meg a Vogue Paris májusi számából, szintén Daria Werbowy-val, a partnere pedig egy olasz színész, Francesco Vezzoli.Egy nagy bajom van a képekkel. Hiába Daria lenge öltözéke, hiába a "pár" egymáshoz való közelsége, a talán…..
mademoisellehenriett 2010.04.22 17:05:15
blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=415817300&blogId=435993711

ez a serge gainsburg-jane birkin editorial volt az alapja testino képeinek.

sztem se túl erotikusak, inkább mesterkéltek. a szürke háttér sem segít. míg az elsőben az 3. kép...
OurFashion Fesztiválozó sztárok 2010.04.20 12:38:00
A hétvégén volt a Coachella fesztivál, ami az amerikaiak számára olyan, mint Glastonbury az angoloknak, vagy a Sziget nekünk. Persze rengeteg híresség is kivonult, nézzük meg, ki mit viselt, ti pedig döntsétek el: melyik híresség öltözéke a legjobb?Beyoncé férjével, Jay-Z-vel…..
A spanyol Elle-ben Disney-figuraként látható néhány neves divattervező.  Mókás képek, jellegzetes helyszínekkel. Némelyik egész felismerhető, de azért nem mindet találtam volna el. Ti hányat ismertek fel? (Igaz, hogy oda van írva apró betűvel a képre a megfejtés, de…..
Tizedik sztármustránk kövekezik, benne Shia Labeouf, Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Al Pacino, David Beckham és még sokan mások. A kérdésünk most is a szokásos: szerintetek ki öltözött fel az alkalomhoz illően a legjobban és ki az, akinek ez nem sikerült? Kevin Spacey a Ralph Lauren…..
OurFashion Kyriakos + Kolette 2010.04.19 09:59:00
Aki pénteken csak egy negyedórára is betette a lábát a Merlinben rendezett Room partyra az biztos találkozott azzal az úriemberrel, aki fekete harisnyát húzott a fejére, és úgy próbálta élvezni a zenét, és az emberek társaságát (mert inni valószínűleg nem tudott). Azonkívül…..
mademoisellehenriett 2010.04.19 10:27:07