Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N.Heidfeld

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második videód már sokkal jobb lett, örülök a fejlődésnek :) A menüben kicsit sok időt töltöttél, különösen az autó építésénél húztad az időt. Sokkal gyorsabban is meg lehetett volna oldani. Annak viszont örülök, hogy a hangerőre ez úttal jobban ügyeltél és a…..
N.Heidfeld 2009.10.31 12:09:04
@S.T.A.L.K.E.R: egyszerű nem nézik meg akinek nincs meg aki meg megakarja tudni hagy nézze....
Az Abu-Dzabi Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatójának egyik főszereplője Kimi Räikkönen volt, aki a hétvégén utolsó ferraris versenyére készül, ám elsősorban a jövőjét firtató kérdéseket kapott. A Forma-1-ben csak a McLaren-Mercedesnél tudja elképzelni magát.…..
A jelenlegi felállásában utolsó Forma-1-es versenyére készülő BMW Sauber pilótája, Nick Heidfeld is abba a népes táborba tartozik, melynek tagjai még nem találtak állást maguknak 2010-re. A rutinos német egyelőre titkolózik, de biztos benne, hogy marad az F1-ben."Úgy vélem,…..
A BMW Sauber rendhagyó futam-előzetest adott ki a 2009-es szezon utolsó Forma-1-es versenye, az Abu-Dzabi Nagydíj előtt. Az ilyenkor megszokott esélylatolgatás és a hétvégére kitűzött célok megfogalmazása helyett az istálló csapatfőnöke, Mario Theissen ezúttal csapata hároméves…..
Nico Rosberg Abu-Dzabiban megerősítette, hogy az idei szezon végén, négyéves együttműködés után elhagyja a Forma-1-es Williams csapatot. A 24 éves pilóta arról nem számolt be, hogy hol folytatja felfelé ívelő pályafutását.Persze nem lenne meglepő, ha Rosberg hamarosan azt is…..
Az Arabian Business.com felmérése szerint a Forma-1-es pilóták a 2009-es évadban összesen 130 millió amerikai dollárnyi fizetést kaptak munkaadójuktól. Az összeg 35 százalékát, nem kevesebb, mint 45 millió amerikai dollárt, a 2007-es világbajnok, Kimi Räikkönen egymaga vághatta…..
Bár gyakran számolunk be olyan esetekről, hogy egyes Forma-1-es futamok iránt kicsi az érdeklődés, általában nem ez a jellemző. A magyar rajongók által is közkedvelt európai úti céloknak számító nagydíjakra pedig érdemes minél előbb jegyet váltani. Főleg most, hiszen…..
A Renault Forma-1-es csapata az elmúlt hetekben nem volt éppen kedvenc a szponzorok körében, és legfeljebb arról lehetett olvasni, hogy a tavalyi manipulációs botrány miatt valamelyik támogató hátat fordított a franciáknak. A jelek szerint azonban a befektetők is túlléptek a 2008-as…..
A 2010-es Forma-1-es szezonra készülő Lotus neves szakemberrel erősített, a maláj konszernhez tartozó istálló motorsport-igazgatója ugyanis az a Claudio Berro lesz, aki korábban a Ferrari sportigazgatója is volt. Berro a Ferrari mellett dolgozott a Maseratinál, a Fiatnál…..
RÖVIDHÍR - A Német Automobil Klub (ADAC) kilenctagú zsűrije a motorsportot űző német versenyzők közül Sebastian Vettelt választotta meg a 2009-es év legjobbjának. A Forma-1-ben szereplő Red Bull Racing pilótája november 21-én Münchenben veheti át az elismerést egy…..
Elérkezett a 2009-es Forma-1-es világbajnoki sorozat utolsó futama, a szezonzáróra az Egyesült Arab Emírségekbeli Abu-Dzabiban kerül sor. A verseny szervezői alkalmazkodtak az európai igényekhez, így a menetrend teljesen európai lesz. Az első Abu-Dzabi Nagydíj…..
Az persze egy dolog, hogy Lewis Hamilton mit szeretne, és más kérdés, hogy mi a realitás, de a 2008-as világbajnok állítja, Abu-Dzabiban komoly győzelmi esélyekkel gördülhet majd pályára. A brit elsősorban a KERS-re alapozza optimizmusát - a rendszerre, amit könnyen lehet, a mostani…..
Minden ami forma 1 Abu Dhabi képek 2009.10.28 12:45:00
 ..
A 2009-es Forma-1-es világbajnoki címek szempontjából már nem lesz tétje a szezonzárónak, amelyet idén Abu-Dzabiban rendeznek, az egyéni trófea ugyanis Jenson Buttonhoz került, míg a konstruktőri cím a Brawn GP-é lett. A most hétvégén debütáló arab országban naplementében…..
Jenson Button azzal a tudattal utazhat Abu-Dzabiba, az idei Forma-1-es világbajnokság záró futamának helyszínére, hogy a fő célt már teljesítette: ő az új világbajnok, ráadásul a konstruktőri világbajnok csapat tagjaként. A brit ennek ellenére elszántan készül a hétvégi…..
Összességében véve nem lett rossz bemutató, viszont az elejét kezdhetted volna azzal, hogy mi a játék lényege, és egyáltalán miről van szó. Személy szerint nem ismerem ezt a játékot, és a bemutatódból nem derült ki igazán. Úgy vettem észre, hogy igazából csak részeket…..
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) néhány napja megválasztott új elnöke, Jean Todt egyik fő feladatának tekinti a Forma-1-es csapatok és a sportot irányító testület közti harmonikus együttműködés megteremtését, egyben felhívta a figyelmet a további költségcsökkentések…..
RÖVIDHÍR - Bár a leglényegesebb kérdések már eldőltek az idei Forma-1-es szezonban, hiszen Brazíliában Jenson Button és a Brawn GP is besöpörte a világbajnoki címeket, ám ez egyáltalán nem volt negatív hatással a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíj iránti érdeklődésre. A…..
Fernando Alonso életében a hétvégén lezárul egy fejezet, Abu-Dzabiban utolsó Forma-1-es versenyét teljesíti a Renault színeiben, hiszen nemrégiben aláírt a Ferrarihoz. A spanyol klasszis érzelmes hétvégére számít, és mindenképpen szeretné emlékezetessé tenni a búcsút.…..
Nem új a téma, de a hétvégi Abu-Dzabi Nagydíj előtt ismét felerősödtek azok a hírek, melyek szerint a McLaren és a Mercedes közti szoros együttműködés az idei szezon végén megszakad. A jövőben állítólag a Brawn istálló lenne a Mercedes zászlóshajója a Forma-1-ben. A…..
A World Series by Renault sorozatban az összetettbeli második helyezést a hétvégén bebiztosító Fairuz Fauzy közel került ahhoz, hogy hamarosan Forma-1-es autót vezethessen. A maláj pilóta az F1-ben 2010-ben debütáló - malajziai érdekeltségű - Lotusnál kaphat lehetőséget."A…..
A Forma-1-es pilóták a pénteki első szabadedzésen gyűjthetnek először testközeli élményeket az újépítésű abu-dzabi versenypályáról, ahol a szezonzáró futamot rendezik a hétvégén. A GP2-es mezőny tagjainak ugyanakkor már van némi tapasztalatuk a Yas Marina Circuit-ről.A…..
Kimi Räikkönen a Forma-1-ben most hétvégén debütáló abu-dzabi versenypályán búcsúzik a Ferraritól, és mindenképpen szeretne valami maradandót alkotni. A finn ismét hangsúlyozta, büszke az elmúlt három évére. "Az abu-dzabi verseny lesz az utolsó a Ferrarival, és…..
A Toyota Japánban megsérülő versenyzője nem épült fel teljesen, így a hétvégi Forma-1-es idényzáró Abu-Dzabi Nagydíjat is kihagyja. Mindezt maga Timo Glock jelentette be kedd délelőtt, majd a csapat is megerősítette a hírt. "Összeültünk az orvosokkal Bad Nauheimben a…..