Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamoca00

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A párkereső trashreality olyan, mint a takony, ha jól besűrűsödik, akkor lesz szép formás. Legalábbis a Benkő feleséget keresbe nem sikerült annyi érdekes karaktert összeválogatni, hogy már a kezdő részekben is megfelelően sűrű legyen a hangulat. Ezt az is jelzi, hogy az eddigi…..
 A kapcsolatot megmenteni nem kell félnetek jó lesz. Sziasztok! Nevem teljes elhallgatásával szeretném küldeni Nektek ezt a sztorit: Sziasztok!* *Nem is tudom, hol kezdjem, de okosabb a legelején, aztán ahogy jön. Két éve jártam egy magát baromira tehetségesnek képzelő…..
Ez abszolút úri nő ( néha, picit sznob tudjátok az, aki elfelejti honnan jött ) aki abszolút racionális és emocionális lénynek tartja magát -kb. mint egy barlangi ászka.A kép innenL és B története (augusztustól  – novemberig)(mindketten 30)   …..
szamoca00 2009.11.19 11:06:55
@FlybyWire: vajon a téged istenítő 60-70 sms-t is a pasi fizette?
szamoca00 2009.11.19 12:17:40
@Elemózsia: A ropi inkább lábakra illik, a seggnél szerintem a fokhagymagerezd jobban passzol.
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
10 óra 30 másodpercben, amiből kiderül hogy a macskák nem élnek túl stresszes életet. Sixx ezzel a kommentel küldte el nekünk: "bárcsak az én macskáim is ezt csinálnák, ha nem vagyok otthon"...
A színes ábrázatukról ismert mandrillok csapatában október 5-én látott napvilágot a legújabb kölyök, áll a Fővárosi Állatkert sajtóközleményében. A ki majom mostanra már elég nagy ahhoz, hogy kis szerencsével a látogatók is megpillanthassák, ám ebben a látványban…..
szamoca00 2009.11.13 10:39:20
Faramuci helyzet: mit tennél, ha a pasid legjobb barátja rendszeresen vegzálná a barátnődet? És ez még csak a jéghegy csúcsa: a barátod eleinte rendetlen, nem áll ki melletted, sőt, néha keresztül néz rajtad. Majd belép a képbe egy német fickó, akit a főszereplő lány nem tud…..
A Kisvakond és barátai, a nyuszi, a kisegér, a süni, a béka és a többiek együtt fedezik fel a drogok csodálatos világát. Olyan sorrendben próbálják végig a kábítószereket, ahogyan általában a gyermekek szokták: először marihuánát szívnak, majd következik a hasis, az lsd, a speed, az ecstasy, a…..
A miért nem dolgoznék a Mekiben c. írásra reagálva szeretném leírni a történetemet. Diplomás, nyelveket beszélő 31 éves lány vagyok Bp-ről. Szüleim már nem élnek, rokonom nincs, barátom, mikor megtudta, h munkanélküli lettem: elhagyott, így anyagilag nem tudtam kire…..
szamoca00 2009.11.12 13:10:53
@Hertelendi Boldizsár: nem semmi, mi elég negy házban élünk, de annyira nem fizetünk többet
szamoca00 2009.11.12 13:20:53
@Hertelendi Boldizsár: a neten elés sok álláshírdetés van, igazad van, lehet kersgetni, kutatgatni. Sok sikert!
„Úgy látszik, vonzom az egyenruhásokat” – állítja következő történetünk írója, aki megismerkedik egy honvéddel. Már a kapcsolat elején, az első randi árnyékában kiderül, hogy elég link figura, aki ráadásul egyedi értelmezéssel bír a párkapcsolatokat…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
 A múlt mindig jelen, ez a hétfői bölcsességünkKedves szerencsétlenül járt sorstársak!Leírom hát azt a "kedves" kis történetet, ami velem megesett. Már több mint 3 éve történt, hogy szembe jött velem az az ember, akibe akkor, első látásra végzetesen…..
szamoca00 2009.11.09 11:32:36
@madpapa: ezt még kapcsolatnak se lehet nevezni, végülis csak dugványoznak
Ha november, kabrió, bár szerintem a sztori fék, hahaha.A kép innenSziasztok! Egy történetet szeretnék megosztani veletek a gazdag emberek világából. Mind a két felet jól ismerem, tudom hogy ők nem írnák meg maguktól, ezért írom meg én mert szerintem durva. A szereplők…..
Mára már elértem azt a szintet, hogy az ilyenekkel nem foglalkozom, modell lettem, nem foglalkozva olyanokkal, akik nem tudják értékelni azt, aki vagyok. A kép innenDrága Szakítósok, Blogolvasók, Látogatók! Gyermeteg és naív voltam, beismerem, de mégis.Telnek-múlnak az…..
szamoca00 2009.11.02 13:25:12
@Snowmass: Bocs, lemaradtam.Nálunk, én kérdezgettem 1-2 dolgot, csak azért, mert nem mondott semmit. Őt egyáltalán nem érdekelte. A nők kíváncsiak, és jót tesz az egójuknak, ha azt mondják, te vagy a legjobb, a legszuperebb.
Ha ez az új Rácz Zsuzsa-regény lenne, a Terézanyu folytatása, azon sem lepődnék meg, de az egész szerelem egy rossz kérdésen elcsúszik, bizony.   A nő meglátta a közösségi oldal „társkeresőjén”, nincs mese. Tetszik neki, a neve is. Kitudakolja vagy sem, hogy…..
szamoca00 2009.10.30 13:52:28
@Muha: szegény macska
szamoca00 2009.10.30 13:54:21
@Hétpettyes_lovag: jó név:-)volt egy plüss állaton kiskoromban, Szőr Henriknek hívtam
szamoca00 2009.10.30 13:56:18
Itt van, végre megjött az első kurva, már annyira vártuk. Őszinték leszünk, azt hittük, először a pornós csaj kerül a bulvárlapok címoldalaira, de nem, hanem Andi, aki a "testéből élt". Természetesen a Benkő feleséget keres című trash-realityről van szó, aminek a…..
De hisz szakításban voltunk! - kinek nem jelent ez semmit?   Sziasztok Szakítósok! Hébe-hóba olvasom csak a blogot, így előre megmondom, hogy nem tudom mi ez a Tesco-s, kondomos és katonás cucc, de már most válaszolok rá: Tesco-ban voltam a 3 év alatt a lánnyal, kondom nem…..
szamoca00 2009.10.29 15:21:20
@Klájd: férfiasan csöndes? Néha muszáj megszólalni, különben a nő soha nem hagyja abba.
szamoca00 2009.10.29 15:35:29
Egy kedves kollegánk még kedvesebb barátjánál született egy kosárnyi cicagyerek, és köztük találtam meg Lemmy-t, Mötley tökéletes inverzét, így a fehér-fekete lány mellé érkezhet hamarosan még egy fekete-fehér cs aj, aki a legmenőbb rockerről kapta a nevét, még jó. Lemmy a…..
A meddig a fiúé a lány? Hányszor dobhatjuk ki a másikat? Kérdések. Sziasztok! Az én történetem sem mindennapi és mivel még elég élénken él bennem az élmény nézzétek el nekem ha itt ott nem tudok tárgyilagos maradni. Szóval a történetünk 7 éve kezdődött egy…..
Soha ne járjunk senkivel, soha ne legyünk szerelmesek, és akkor talán elkerülünk minden fájdalmat Kedves Szakítósok! Ha elolvassátok, én is szívesen megosztom veletek a történetemet. (: A történetem nagyon régen, még az első szerelem idején kezdődött. Még nagyon fiatal…..
szamoca00 2009.10.27 12:26:12
@jaffandi: igen, mint Tigris a Micimackóban
szamoca00 2009.10.27 12:36:23
@Muha: az ember néha érezget hülyék irányába is, pedig tudja, hogy az nem jó, persze az őszinteség fontos