Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuvart

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
Ha minden igaz, a magyar foci újra felkerült az európai értelemben vett labdarúgás térképére, olyan nagyhatalmak társaságában, mint Ausztria, Svájc, Bosznia-Hercegovina vagy a német oberligák. Merthogy állítólag mi is belekeveredtünk a nagy nemzetközi focimaffia-összeesküvésbe…..
kuvart 2009.11.23 09:03:41
@MontanaLaOnda:
Ha már itt tartunk, nem a fagyi tulaja volt (a markecing-jogoknak még ma is) Várszegi MTK úr??? Nagytesó ehh...
Olvass inkább könyvet...
kuvart 2009.11.23 09:39:24
@MontanaLaOnda:
az a nowdays az egyszer volt a meccs előtt.
Másrészről azoknak a vallás a fránya anyagiak, úgyhogy öngól:)
Nemzeti gyásznap van: Zámbó Árpyt mégse fogja megrázni az áram, és Tóth Gabit se dobálják meg paradicsommal. A Bors nemrégiben szellőztette meg, hogy a Tv2 tervezett, Ezek megőrültek című realityjének Liptai Claudia és Majka lenne a műsorvezetője, a műsor pedig amolyan tanyasi…..