Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prying

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszas várakozás után végre elindítom állandó akciómat, vagy ha úgy tetszik, játékomat. Igen, később szeretném, ha játékká fejlődne az akció, hiszen a cél az, hogy ne csak azok érezzék jól magukat, akik ékszert, vagy bármilyen más, apró ajándékot kapnak. A Kikapós Kedd…..
Prying 2010.01.28 20:01:07
Talán ez a mondat hangzott el leggyakrabban az üvegfúvó gyakorlaton, a feladat ugyanis a korábban megtervezett vizespohár elkészítése volt. Elsőként mestereink fújták meg az összes poharat, nekünk pedig nézni és memorizálni kellett a munkafolyamatot. Ekkor történt, hogy szinte…..
Még mindig ujjong a lelkem, pedig már négy napja, hogy véget ért az üvegműves kurzus első üvegfúvó gyakorlata. Nagyon régóta vártam erre és az utolsó pillanatig szinte alig akartam elhinni, hogy végre kipróbálhatom. Üveget fújni kemény fizikai munka, és nagy összpontosítást…..
 Szeretek gyűrűt viselni, mert ha sikerül a megfelelő darabot kiválasztani, kecsesnek érzem a kezem tőle. Ám nem mindig kényelmesek, mert általában napszaktól és évszaktól függően változik az ujjméretem. Nem sokat, de éppen annyit, hogy az egyik nap szűk gyűrű másnap…..
Murano Manufaktúra Tekergettem 2009.10.23 20:40:00
Még tavasszal bevásároltam egy adag rézhuzalt, de mostanáig csak rakosgattam egyik helyről a másikra. Vettem kettes és vékonyabb vörös- és sárgaréz huzalt is (na meg jó sok lemezt is, de erről majd később), de aztán mással kezdtem foglalkozni, így a nagy tervek csak csúsztak…..
Néha, amikor összejön annyi üveg a fusing maradékból, hogy érdemes őket szétválogatni és az összeillő színeket társítani, elkészítem kedvenc koktélomat. Ilyenkor a szokásosnál is többször mászkálok ki a kemencéhez és hol az ablakon, hol pedig az üveggyöngy…..