Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anaris

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MasaMixes - K-Pop Girl Power [mp3] 2NE1 - FIRE 2NE1 - I Don't Care 4Minute - Hot Issue After School - Amoled (feat. Son Dambi) Brown Eyed Girls - Abracadabra Jewelry - Vari2ty KARA - Mister KARA - Wanna So Nyeo Shi Dae - Genie (Tell Me Your Wish) T-ara - Lies vs. Girls Paradiso - Patron Tequila…..
Azon gondolkodtam, milyen hangzatos ordenáré trágár káromkodással teletűzdelt címmel hívjam fel a figyelmet a posztra, de igazából szavakkal le nem írható az a döbbenet, amit első és többedszeri átnézés során is átéltem.Siránkoznak a hazai zöldek a faluhatárban lévő…..
Anaris 2009.10.26 22:52:39
Végignéztem az összes képet, és el kell hogy mondjam, nagyon megdöbbentett. Nem szoktam panaszkodni a környezetemre, pedig nem a legjobb. Hogy finoman fogalmazzak. De ez már a gyomorforgató szinten van. Hihetetlen, hogy mikre nem képes az ember. Egy nap valóban el fogjuk pusztítani saját magunkat. De az utódainkat biztosan. Azért az embereknek csak nagyon kevés százaléka gondolt már bele, hogy a SAJÁT GYEREKEINKET fogjuk megölni. Vagy ha van is aki belegondol, csak szóban tesz a környezetért. Valójában "nem érdekli" "elfelejtette" "nem volt rá ideje" stb. Megdöbbentő képek. ILYENEKKEL kéne kiplakátolni és hirdetni mindent, nem a tökéletes modellekkel, akik szőke hajúak, kék szeműen, karcsúak, feszes popsijú csinibabák, meg szexisten pasik. Ezt kéne mutogatni az embereknek. Annak talán lenne hatása. Csak az a kár, hogy nem is szánunk még arra sem időt, hogy végiggondoljuk, mit teszünk. Persze tisztelet a kivételnek. És persze nem csak egy-két helyen kéne belegondolni. Szerintem leginkább csak azok az emberek veszik észre az ilyen dolgokat, akik sajnos egyáltalán nem (vagy esetleg is csak nagyon kicsit) tudnak segíteni ilyen helyzetben. Annak kéne kinyitni végre a szemeit, akin tényleg múlik is, és tudna segíteni. Mert rajtuk kívül már tényleg szinte mindenki tud a gondokról, és próbál egy szebb világot (?!) létrehozni. Már ha lehet ezt szebb világnak hívni. Na mindegy, ennyit erről. Köszönöm annak, aki végigolvasta.