Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Candace

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. ARRGGGHHH :@ 2010.10.07 21:16:36
Zene: AKÁRMI CSAK KOREAI LEGYEN!!!Idézet: "Zsani meg majd nézi a kis buzi csíkszemű szerelmét laptopon" .....Na az idézetből kiderül, hogy miért vagyok most egy idegbajos.... értem én, hogy valaki nem szereti a koreai zenét, vagy hogy bármilyen baja van az ázsiaiakkal, de…..
2010. aug. 02.Ma mentem aláírni a szerződést a munkára, erre közben elkezd csörögni a telefonom. Bájánká hívott. De... öhm, tudni kell, hogy a SHINee Lucifer számára csörög a telóm, és kb. így zajlott le a dolog:*Will ír.... hmhm...Will ír.... HÉÉ LÜSZIFÖÖÖR!!!...…..
. storm or no storm? 2010.08.06 11:27:00
Zene: Lee Jinki (Onew) - The name I lovedIdézet: Taemin: You're way too tall!Minho: While hyung was growing, what were you doing?Taemin: I can still grow!11:30Egyik pillanatban süt a nap, a másikban be van borulva. Hallottam a rádióban, hogy reggel nagy viharok voltak Pesten, a közeli…..
A DM biztonsági őre az unokahúgával nézelődő 14 éves lányt tolvajnak nézte, ezért  egyszerűen bevonszolta magával az irodába. De csak őt, a halálra rémült 7 éves kislányra a kutya se figyelt, senki nem akadályozta meg, hogy bepánikolva kirohanjon a boltból. A drámai vég…..
Ha egy üzletben nem tudnak nagyobb pénzből visszaadni, valamelyik szomszéd boltosnál váltják kisebbre, ez így működik amióta az eszünket tudjuk. Nemsissi viszont olyan helyzetbe került az újságosnál, ahol ez a megoldás szóba sem jött és kártyával sem lehetett fizetni.…..
Candace 2009.10.30 00:33:54
@lajjos: "nem-e" Jaj, ez fájt!
A bejegyzéshez: Az eladó is csak ember, ez tény, de tényleg ritka idegesítő, amikor nem tud visszaadni és elküld, h váltsd fel vhol. Olyat h nem vásárolhatsz, mert nincs nálad apró, még nem is hallottam...! (A buszról ellenben már többször is leszállítottak, mert csak ötezresem volt...)
Hihetetlen, de igaz: felnőtt emberek is képesek részt venni emeltdíjas smsjátékokban, aztán csodálkoznak, ha folyamatosan tovább bombázzák őket, sőt még válaszolgatnak is a szolgáltatónak:A minap üzenetet kaptam a T-Mobile-tól, küldjek egy üres sms-t, és órákon belül VW…..
Candace 2009.10.26 19:24:16
@renugard: Jaaj, ez miben van, ez miben van? :O
A posztoló meg síkhülye, kész, ennyi.