Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunsine1

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó estét mindenkinek. Kezd kialakulni a leadás körüli feladat. Bár ma a folyosón is MÁK ellenőrök ültek, holnap mindenki aki mozogni tud ezzel fog foglalkozni. A területi vezetőknek elkészültek a meghatalmazások. Ük fogják csoportosan beadni a kérelmeket. Itt a levél:…..
sunsine1 2009.12.10 22:54:16
@Kovácsné Varga Ildikó: a cég jövőjéről lehet tudni valamit? mi lesz 2010-ben az idősekkel és velünk?
van még remény?
sunsine1 2009.12.10 22:56:34
A "Négyek" ma a Szociális Minisztériumban tárgyaltak délután, ahol jelen volt a MÁK képviselője is. Ma megjelent a Magyar Közlönyben a Kormány rendelete és egy határozat ezzel kapcsolatban. Itt lehet megnézni, elolvasni:…..
sunsine1 2009.12.09 23:22:27
@8gyerekes: gratulálok a gyerekeidhez, nagyon aranyosak, az iwiw-en néztem a lapod. mint sorstárs kitartást kívánok és még ha karácsony előtt nem lesz fizu akkor is boldog lehetsz, hogy ilyen szép családod van
Megkaptam. Ahogy ígértem felteszem. A kormány rendeletének a héten ki kell jönnie, hogy végrehajtható legyen. szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/Korm_rend_dolg_kif.pdf Megpróbálom összefoglalni: Az Alvinczi nem kap pénzt a számlájára. Azokon a településeken…..
sunsine1 2009.12.09 18:17:35
@angyalüzö: köszi válaszoltam
sunsine1 2009.12.09 19:24:45
sunsine1 2009.12.09 19:25:58
 A kormány rendeletének teljes végleges szövegét és  annak magyarázatát a mai napon felteszem a blog-ra. Gratulálok a kitartásukhoz! ..
sunsine1 2009.12.08 22:56:14
@ZZ: mikor lehet bővebben olvasni híreket?
jó lenne már vmit tudni a cég jövőjéről is meg a fizuról is !
sunsine1 2009.12.08 14:53:34
@pótkerék: 15-után már nem igen dolgoznak a MÁK-ban vagy legalább is csökkentett módban, úgyhogy ha addig nincs lóvé akkor már az idén nem is lesz
Tegnap a Horvátországi Magyar Református Keresztyén Egyháznál felmerült ügyekben Egyházi Bíróság döntött. A döntéseket elküldték, melyeket természetesen felteszek ide.Néhány dolgot - bár többször beszéltünk már róla - tisztáznék ezzel kapcsolatban:A Horvátországi…..
sunsine1 2009.11.25 13:33:03
@baboca38: mit mondott neked a szűcs úr???????
Kedves Kollégák!A Pénzügyminisztérium ma megerősítette a tegnapi, politikusoktól kapott híreket. Tudomásuk szerint a héten rendeződnie kell az ügynek, a kincstárnak utalnia kell. Amennyiben a MÁK nem tenne eleget ennek a döntésnek, és a számlán legkésőbb hétfőn nem jelenne…..
Mai hír, hogy az MSZP frakcióülésén egy képviselő kérdést intézett a PM felé a jogosan járó kifizetések visszatartása ügyében. Információink szerint Lombos István képviselő úr vállalta fel a feladatot. (Egyike volt azon képviselőknek, aki - a gondozók elmondása alapján…..
Kedves Győri kistérségben dolgozó kollégák!Sajnálom, hogy ilyen hírekről kell értesítenem Önöket, de mint már korábban az oldalon olvashatták, minden olyan kistérség, akivel szerződéses jogviszonyunk van, soron kívül teljesíti a számláit azért, hogy a területükön…..
Képviselőkön keresztül azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem sikerült tegnap döntést hozni az ügyben, mert nagyjából hasonló volt a támogatók, és az ellenző erőviszonya. A szakmai oldal továbbra is támogatná a kifizetést, míg a pénzügyi oldal még mindíg a lent leírt…..
sunsine1 2009.11.05 22:02:27
@G. Beatrix:
jövő hétfőn dől el, hogy lesz-e fizetésünk - és a céggel mi lesz?
marad a munkahelyünk ha utalnak, vagy még az is bizonytalan, hogy a szeretetszolgálat fennmarad? végül is ez is lényeges? mert ha utalás lesz /remélem mihamarabb / az még nem biztos hogy azt jelenti hogy minden megy tovább! mert utána is újra eljátszhatják ugyanezt a tortúrát ?
Tudomásunk szerint a mai nap folyamán a Parlament Szociális Bizottsága tárgyalta az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat ügyét. Úgy értesültünk, hogy szociális szakmai oldalról mindenki támogatta a normatíva azonnali kiutalását. Egyedüliként ellenzékben a Pénzügyminisztérium…..
 Forgatott ma a TV2 stábja. Úgy tudjuk, hogy az esti tényekben (18:30) leszünk benne. Riportot készítettek gondozókkal, gondozottakkal és Beával is. Ez a bejegyzés is megjelent: tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/2009-11-02-szeretetszolgalat Benne voltunk. Szerintem egy korrekt…..
sunsine1 2009.11.04 19:35:45
@Peped: láttam én is az rtl-en - hát én is furcsálom hogy tud ellátni napi 20 gondozottat? akkor biztos nem 8 órában dolgozik mert ez totál képtelenség! de ő legalább kap fizetést
Ma kaptuk a hírt, hogy a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Gazdaságvédelmi Osztálya ismeretlen Tettes ellen elrendelte a nyomozást. Ezt is megéltük. Most kiderül, hogy lehet-e igaza annak, aki nincs magas beosztásban és a saját igazát szeretné. Vajon…..
Ma újabb hírekkel gazdagodtunk. Minden nap azt hiszem, hogy ennél alább már nem adhatjuk. De mégis.... Hírek: A Szociális Minisztérium a mai megkeresésekre azt nyilatkozta, hogy nem érti a finanszírozás elakadását és azon dolgozik, hogy rendeződjön. Továbbra sem értem, hogy mi…..