Regisztráció Blogot indítok
Adatok
békakirály1

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
békakirály1 2009.11.06 12:04:57
@Sics68:
Köszönöm a hosszú választ, én is reagálok pár dologra, megjegyzem, néhány dologban teljesen egyet értünk, szerencsére.
nos; csak olyat írok le, amit vagy teljes biztonsággal merek vállalni, és tudom hogy úgy is van, vagy le sem írom!

A videókkal kapcsolatban,még nem láttam, de hamarosan meg fogom az egészet tekinteni. Ha gondolja, megnézhetjük együtt is.

Abban egyet értünk, hogy valakit nem lehet rommá verni, csak azért, mert nem fizet ki néhány piát, de itt nem is erről szól a történet. Hanem egy bankautómata megmutatásról!

Megjegyzem,Horvátországban pont hasonló esetben nem bárban, de fizetnem kellett, és kp. kellett, ugyanúgy elkísértek egy atm-hez, és eszembe nem jutott rendőrségre menni, de az sem, hogy hogy az ott hátrahagyott családtagjaimat fizetésem előtt kiengedjem, hiszen ők addig a "biztosítékok" hogy igen is én fizetni fogok! És normális esetben nekem kell felajánlanom, hogy valaki addig ott marad, amíg nem rendeztem a saramat.

Az is nagyon szépen hangzik, bár gondolom ezt a padokban tanítják, hogy addig vissza lehet tartani, amíg nem érkezik a rendőr.
Csak a padokban azt már senki sem tudja, hogy ha egy huszonéves bepiálva csajozós állapotban, nem akar a rend őreire várni, mert bizony azoknak lehet, hogy balesethez kell menni, vagy egy betörést helyszínelni, nem biztos hogy egy számlaprobléma a főfeladat! Szóval egy ilyen külföldit csak úgy nem lehet visszatartani, mert abból dulakodás alakulhat ki, és hát a helyi hatóságok ahogy tapasztaljuk, nem igazán a magyaroknak adnak igazat, mert inkább megy a külföldi seggnyalása.

Folytatva, irja, hogy "ráutaló magatartás" Kérem szépen ha én bemegyek egy vendéglátó helyre, ahol a bejáraton kívül az árak ki vannak téve, mert az kötelező, de én bemegyek, azzal én úgymond elfogadtam a hely szabályait, és tudomásul vettem a hely árait. Elég életszerűtlen a dolog, hogy egy rendelést alá kéne iratni valakivel, de az már életszerű, hogy ha valamit kihoznak, több mint fél órát ücsörgök a portékával ,(étel-ital) majd elfogy, és utána közlöm , hogy én ezt nem is kértem, és nem szeretném kifizetni. Ez akkor állna meg, ha a pincér kihozna nekem valamit, és én azt nem kértem, akkor az első pillanatban szólok, hogy hoppá, ezt nem jó helyre hozta ki, én nem kértem.

A leányfalusi történetnél, valóban nem angol, hanem ír fickó volt, bár szerintem a családnak akik hátramaradtak csemetéjük nélkül oly mindegy,és a felelőség sem kisebb, és attól még ugyan úgy kijár a büntetés, és elég durva, hogy azt kell várni, hogy mikor jön a fickó hozzánk , hogy elcsíphető legyen.
de ezt már nem is akarom kommentálni, de az viszont példás , hogy az ottani hatóságok mennyire a saját polgárukat védik, még akkor is , ha az bűnt követett el, nálunk ilyen nyomokban sincs!

Nos tisztelt Sics, én szívesen megosztom önnel a kamerafelvételt akár egy kávé mellett is, amint a kezemben lesz, mert tetszik a kitartása,igazán jó vitapartner!
Remélem hamarosan kezembe kerül az anyag!
üdv.
békakirály1 2009.11.18 13:38:22
@Sics68: Nálam van a teljes felvétel.
Tisztelt ügyvéd urak nagyot néznének, ha látnák mi van a felvételen!! És még ezután ezek a tetvek feljelentést mertek tenni!!
Tisztelt Uram, Nagyon szivesen megmutatom Önnek a videót.
Vágatlan anyag, sőt ahogy látom nem is lehet "belenyúlni" de nem is érdemes.

Ha jól hallottam, pont a napokban fogak el Denis Rodmant, aki 3000 euro-ért mulatozott Németországban. A különbség annyi, hogy ott a nem fizetőt, nem pátyolgatják, hanem börtönbe csukják, és nem nézegeti egy marha sem, hogy állt-e biztonsági őr az ajtóban, és nem a személyzetet viszik el , meg a szállodát zárják be mert drága volt a mulatság! De itt a cikk:www.hirmutato.hu/hirek/racs_mogott_a_fereg_-_dennis_rodman_nem_fizetett-1389029
Ott a hatóságok nem lacafacáznak, ittál, ettél, fizess, ha nem tetszik nem kell visszajönni!De a fogyasztást akár milyen drága rendezni kell!!
Üdv.
békakirály1 2009.11.03 11:36:58
@mcs:
Ui. Az meg már tényleg abszurd lenne, ha nekünk kéne egy ágazatot azért megszüntetni, mert képtelenek vagyunk a sarkunkra állni, és nem teret adni a nemzetközi "night club turisták" ingyen ellátásának!!! Azért ilyen feltűnően ne nyaljunk már segget!