Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazságszolgája

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
igazságszolgája 2009.10.26 16:53:41
@Sics68: Neked ugyanazt üzenem amit a haverodnak! A hozzá nem értésed olyan primitívvé és butává tesz,hogy azt el sem hiszed! Mert ezek a betűket és a szavakat amiket írtál a klaviatúrádból ástad elő vagy utána is néztél annak amiket írogatsz? Mielőtt véleményt mondanál bizonyosodj be róla,hogy igazad van,nem pedig mindenfélét összehordasz anélkül,hogy tudnád a dolgok hátterét. Látszik,hogy nem végeztél egyetemet,de nem csodálom,mert ekkora IQ-val még az általános iskolából is kibukhattál. A másik,hogy próbálj meg értelmesen írni és fogalmazni. Ja és elnézést az idegen szavakért amiket leírtam,az értelmező szótárban talán megtalálod őket. Ha nem akkor kérdezz bátran,nem szégyen!
igazságszolgája 2009.10.30 19:06:27
igazságszolgája 2009.10.26 16:47:20
@kispista2:Te mekkora egy primitív barom vagy! Igazi IQ bajnok akárcsak Sics68!
Gratula nektek! Amit háromcsillag leírt teljesen elgondolkodtató és igaz! Az meg,hogy van itt 2 ilyen okostojás,mint ti akik vagy a külföldiek seggét nyalják vagy pedig valami áttelepült románok esetleg szlovákok nem hiszem,hogy feljogosít titeket arra,hogy ilyen ledegradálóan mások véleményét a semmibe tiporjátok! Menjetek vissza bűnözni,mert az ilyen hozzáállással és szöveggel szerintem a rácsok mögött lenne a helyetek. Több,mint 5éve dolgozok egy nemzetközi híres biztosító társaságnak és nagyon jól tudom,hogy mennek a dolgok ott. Ha a nemlétező csomagodra biztosítást kötsz akkor elég szép összeget zsebelhetsz be érte később. Sajnos ezt bizonyítani szintén nehéz! De az,hogy ti ketten minden szakértelem nélkül itt írogattok az már igen csak felvitte bennem az ideget. Csak annyit kívánok,hogy menj ki Londonba a Soho-ba és fogyasszál. Kíváncsi leszek a számla láttán kinek adsz igazat,mert ott apukám a bobbyk igencsak megúsztatnak a csatornában ha nem fizetsz! Ennyit kívánok neked és még annyit,hogy be ne tedd a lábad Magyarországba,mert az biztos,hogy nem az vagy! Ha viszont akárki is tud olyan helyet ahol fizetés nélkül távozni lehet várom az ötleteket! Én is szeretnék így spórolni!