Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balna84

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az extravagáns énekesnőt és anyukáját szemfüles lesifotósok egy dermatológiai klinikáról távozva kapták lencsevégre. A feltételezhetően anyák napi arckezelés nyomait teljes maszkkal elfedő Katy és anyukája általános derültséget keltve siettek autójukhoz. További képek a glix.hu oldalon IDE…..
A szex és New York nagy Ő-je Chris Noth strand szerelésben derékbőségében is bizonyította nagyságát. A Miami fövenyen készült képek tanúsága szerint a sármőrt alakító színész már sokkal földhözragadtabb, valós figurák megformálására is készen áll. További képek a glix.hu oldalon IDE…..
Vajna András modell felesége a kaliforniai zenei fesztiválon csapatta. A sztárvilág krémjét, mind a közönségben, mind a színpadon felvonultató Coachella fesztiválon való megjelenés mindenkinek kötelező, aki Hollywoodban számít.További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI…..
A színésznő gyermekeivel utazott, mikor egy láthatóan zavart férfi gördeszkával esett neki Jamie autójának. Az első és a hátsó szélvédőt is betörte. A kiérkező rendőrök megfékezték és letartóztatták a támadót. Jamie King sokkos állapotban hálálkodott a rendőröknek és perrel fenyegette a…..
A hibátlan testű színésznő és férje Austin Green 2010-ben a Hawaii szigeteken kötött házasságát megújítandó tért vissza a trópusi paradicsomba. 8 év és három gyerek után még mindig dúl a szerelem és a képek tanúsága szerint a pár külalakján sem hagyott nyomot ez eltelt idő. További képek a glix.hu…..
Paris Jackson a sztárcsemeték bohém világát éli. A minap modell barátnőjével Cara Delevingnevel és apja Michael Jackson egykori gyermekkori rajongójával és barátjával Macaulay Culkinal bulizott. A szórakozóhely előtt a hangulat a tetőfokára hágott. Paris és Cara szenvedélyes csókkal bizonyította,…..
Eva Longoria egy igazi latinos film produceri posztján tér vissza a képernyőre. A "Született feleségek" várandós sztárját egy miami forgatáson kapták lencsevégre. A trópusi hőség ellenére is energikus színésznő "Mama Bear" feliratú felsőjével tette még hangulatosabbá a forgatást. További képek a…..
A Született feleségek sztárja, a luxusotthonától nem messze lévő tengerpartra gurult ki lakóautójával, egy kis lazításra. A parti sétányon lakó hajléktalant is vendégül látta egy teára. Ilyen egy jó "feleség"! További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT…..
A neves színésznő egy jó lábmasszázs után sietett az utcán tilosban parkoló Bentley-éhez, aminek szélvédőjén már várta a bírság cédula. Sharon Stone a tőle megszokott hideg nyugalommal vette tudomásul a dolgot. A cetlit a táskájába dobta és indult tovább. További képek a glix.hu oldalon IDE…..
Az egykori modell, a Grace klinika sorozatból ismert színésznő a mexikói fövenyen pihen családjával. Katherine Heigl meganyukásodott alakkal, de elképesztő légiességgel szökell egy jó fotó kedvéért. Örökbefogadott kislányával és férjével jól szórakoznak a parton. További képek a glix.hu oldalon IDE…..
A 90. akadémiai díjátadó után rendezett legnagyobb buli kijáratánál remekbe szabott fotók készültek a csillogó sztárok emberi valójáról. A Vanity Fair party hátsó ajtajánál, az esemény légkörében megfáradt sztárokat kaptak lencsevégre. További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A…..
Az 59 éves színésznő a barátaival ebédelt egy Beverly Hills-i étteremben. A távozásba viszont beleszólt Sharon tűsarkúja. Az étteremtől a kocsija felé tartott, mikor elvesztette uralmát a cipői felett és hatalmasat zakózott a nyílt utcán. A táskájából kiszóródott tárgyak felszedése és egyensúlyának…..
Az 50 esztendős filmsztár egy kellemes napot töltött a Costa Rica-i tengerparton. A magát még mindig jó formában tartó színész 26 éves barátnőjével és két fiával pancsolt. További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK! UTÁNKÖZLÉSÜK TILOS A GLIX…..
A dúsgazdag rapper barátaival ünnepelte OG Juan 50. születésnapját egy New York-i mulatóban. Az pénzügyileg jól elengedett zenei producer és előadó nem fukarkodott a rendelésnél, amit a busás számla bizonyít. Az este további költségeibe bele se merünk gondolni. További képek a glix.hu oldalon IDE…..
Az éltes popsztárnak még mindig megy a csajozás! Eros Ramazzotti a mexikói tengerparton lazított barátaival. A lesifotósok elkapták, amint megismerkedik egy nővel, bemutatkoznak, majd telefonszámot cserélnek. További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT…..
Justin Bieber édesapjának jamaicai esküvői fogadásán a sztárpár külön vonult, de mégis ellopták a show-t. Selena és Justin láthatóan kiélvezték a bulit és egymás társaságát. A lesifotósok képeinek tanúsága szerint. nagyon "dúl a love." További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A…..
Az ukrán kolosszus Vlagyimir Klicsko, törölközőbe bugyolálja kislányát egy barbadoszi strandon. A láthatóan remek formában lévő boxbajnok különösebb megerőltetés nélkül kapja fel a kis "csomagot" és viszi el a partról Kayát. További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI…..
Az egykor gyönyörű színésznőnek Lara Flynn Boylenak komoly alkoholproblémái vannak. Ennek ékes tanúbizonyságát adta kedd délután, amikor egy élelmiszer üzletben vásárolt, üveg Johnnie Walker Red Label whiskynek a bolt parkolójában álló kocsijában neki is látott. További képek a glix.hu oldalon IDE…..
A terhes színésznő, Eva Longoria (42) a szokásosnál sokkal fáradtabbnak látszik, ahogy a napokban kedvenc körömszalonjában élvezte a VIP kezelést. További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK! UTÁNKÖZLÉSÜK TILOS A GLIX FOTÓÜGYNÖKSÉG ENGEDÉLYE…..
Katie Holmest a New York Fashion Week egyik rendezvényéről távozóban lepték meg a rajongók és a fotósok. A színésznő egyik mozgássérült rajongója elesett, ahogy próbált telefonjával közös fotót készíteni. Katie a tülekedésben egyensúlyát vesztett rajongójának segítségére sietett. További képek a…..
Patrick Schwarzenegger kutyasétáltatás közben villantotta meg friss eljegyzési gyűrűjét. Arnold Schwarzenegger szintén színész fia, mostanában jegyezte el kedvesét Abby Championt. További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK! UTÁNKÖZLÉSÜK TILOS A…..
Ariel Winter teljesen kiakadt az őt mindenhová követő fotósokra. Legutóbbi edzésére barátjával Levi Meadennel érkezett és arcát végig egy törölközővel takarta. Nagyon kész lehet a sorozatsztár! További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK!…..
A színészlegenda rajongója szerint az incidens 2004-ben történt egy színdarab után Dreyfuss Broadway-i öltözőjében. Az akkor készült fotók tanúsága szerint valóban elég sokat engedett meg magának Richard Dreyfuss. További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI JOGVÉDELEM…..
Caroline Flack, az angol X-faktor egykori háziasszonya, megtépett szoknyában távozott a londoni Broadcast Awards-ról. Az extravagáns televíziós mintás ruhája combtájékon hasadt el. Durva buli lehetett! További képek a glix.hu oldalon IDE KATTINTVA. FIGYELEM! A KÉPEK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT…..
A világhírű modell, Bella Hadid kifogástalan alakjának megtartása érdekében keményen edz. Lesifotósaink a minap egy fittbox tréningen fotózták le. Bella sokáig állta a megpróbáltatásokat, de végül elérte minden ökölvívó rémálma...padlóra került. Valószínűsíthetően itt nincs szó kiütésről, csak…..