Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megamosoly

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
megamosoly 2022.12.04 09:49:40
@hereverő heverő: .....úgyis mondhatnád , menjek innen a pics......A véleményetekre lettem volna kíváncsi ( naponta itt kultúrálódom soraitok közt ) .Oké , többé nem vágok a szavatokba , na !
megamosoly 2022.12.04 10:06:00
@Cérnahuszár: ......hogy Ki a favoritom ? Passz . Ezen még Micimackó is erősen elgondolkodna !
Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a…..
megamosoly 2019.01.11 21:59:25
@KólaMámor: Ha már VV Attit említed , Zsuhoz viszonyítva ......hát képzeld el rolival VV Attit hahaha . Ő egy uriember volt abban a szériában ! Itt a Lacika és Hunor játéka felszabadultabb , szórakoztatóbb lehetne ha roliról mielőbb leszakadnának . Most csapjatok agyon roli rajongók , nyeressétek meg vele a 36 millát , nője akkor sem lesz .
megamosoly 2019.01.11 22:23:09
@naezjó?:VVLacika király ! roli királyné ? Legyen már egy roli párbaj , könyörgöm !
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
megamosoly 2014.12.09 11:36:24
@foxwiththegloves: "Engem ez a két lány, fannika és röné annyira emlékeztet valakikre:D
Főleg ez a kicsinállakbazmeg és a papírzacskós megnyilvánulás:" VV Kinga üvöltözte Verának , majd Eszternek , tán még Seherezádé felé is , ugye ?
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
 Vagy ismét a félnapos szájkarate party kezdődik?  A 2000-eshez hasonló nagy leállás körvonalazódikMár kedden megbénulhat a vasút, ha a kormány képviselőivel a mellékvonalak bezárásáról ma folytatódó egyeztetés nem a vasutas-szakszervezetek elvárásai szerint alakul…..
megamosoly 2009.10.26 15:30:36
@Jack/rendetteremt/: máv (igen, kisbetűvel) alkalmazott vagyok ,teherforgalomnál.ez úgy zajlik ,hogy munkakezdéskor orrod elé tolnak egy ívet, választhatsz akarsz-e sztájkolni. nem tudok olyan válaszról ,hogy igen. MINDENKI vagy SENKI -soraidhoz szólva, rákérdeztem főnökömtől egy alkalommal, nem illene -e csatlakozni mégis, hogy egységesen mindenki sztájkoljon? megtehetem -mondta mosolyogva, hívnak be helyettem embert ,majd pedig elgondolkodhatok hova vesznek fel 55 évesen bárhova, mivel ebben az esetben itt megköszönnék az eddígi munkám(vagy azt sem).