Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serteperte

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KisKalap Wooww! 2010.03.15 06:43:00
Igaz kissé korán keltem, de  nem bánom, mert fantasztikus felfedezésre tettem szert. Fogalmam sincs honnan kaptam azt az Isten-adta tehetséget, hogy olyan dolgokat tudok megcsinálni első nekifutásra, amikkel korábban soha nem foglalkoztam. Persze nem tökéletesen, de egy átlagos…..
Megértem azt a zöldfülű kocsmatölteléket, aki a XI. kerület kocsmáit messzire elkerüli. Itt még számos autentikus hely él és lélegzik, olyan helyek, melyek magukon viselik a törzsközönségük életét, és ilyen életgubancokba a kívülálló nem szívesen sétál be, néha…..
Vettem a múltkor egy sörös szakácskönyvet – A legfinomabb sörös ételek. A minap végre tesztelhettem belőle egy receptet. Igencsak billegett a léc. Próbálom némiképp tudományosra venni a sörrel való főzés című alkurzust, de sajnos ezen a területen igen nehéz…..
Folyékony Kenyér Vesszen Trianon! 2009.10.29 09:15:00
Lehet már kapni egy ideje, de én csak most bukkantam rá a zalaegerszegi Metro áruházban - ahol nem működtek a sörhűtők, mert a fűtési szezon beköszöntével állítólag nem keresik a hideg sört – és hatásvadász énem nem tudott ellenállni a csábításnak: vettem egy üveg…..
  Értem én, hogy retro, de azért kicsit bántja a szememet a Stiegl designja. Egyrészt van benne valami a háború előtti német Max und Moritz gyerekkönyvek bárdolatlan és naív kegyetlenségéből, meg van benne valami 30-as évekbeli ipari hangulat, egy kis bőrszíj, egy kis…..