Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirgabi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NST stábja szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Tony Mowbray eddigi munkásságát. Az angol szakember nagyon hasznos munkát végzett a Celticnél, hiszen sikeresen bentartotta a glazvég alakulatot az SPL-ben, és az EL-elkerülésével, valamint a keret válogatott formán…..
Gábi a következő történetben ott követte el a hibát, hogy sokadjára végül felvette a kesztyűt, főleg, hogy ránézésre is sejteni lehetett, hogy egy idióta hülyegyerek vezeti a másik autót, aki majd jól megmutatja. Hát meg is mutatta. Nemrég olvastam az Audis vs. Streetracer…..
sirgabi 2009.12.15 10:19:04
@tboykaa: tudom, mondták már, de mikor autót vettem, a későbbi tuning is szempont volt. De egyfelől, ebbe az autóba szerelmes voltakm még joval fiatalabb koromban, másfelől nem találtam jó állapotú, valós kb 200e km körüli, jó állapotú 1.9 es autót. Ez a kocsi meg már a családban volt, ismertem, így emellett döntöttem.
Azt mondták, ebből a motorból nagyjából ez a csúcs anélkül h pár száz km után kuka lenne. Persze ebből is ki lehetne hozni, hozzáértők szerint kb 600 LE-t is, de akkor 1-2 hónap alatt vége lenne.