Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KreaManus

23 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sziszka egy napja van a kórházban. Az első vizsgálatok jók. Majd este hív hogy megromlottak az eredmények. Fehérje jelent meg a vizeletben.Én tiszta ideg vagyok. 20-án szülünk. Készüljek...
A baba alig fejlődik. Nem lehet tudni, hogy miért. Minden eredmény jó, a genetikai is és a többi is. Talán csak kevés a helye.Az orvos kéri, hogy mégis feküdjünk be. Sziszka két hete otthon van és pihen. És remekül érzi magát de annyira ellentmondásos véleményeket kapunk, hogy…..
 Na most már jó helyen lakunk. Szereljük fel a babaszobát. Rengeteg dolog kell, de az én bogaram a babakocsi. Legyen masszív, kényelmes, sokfunkciós, szállítható. Találtunk pár jó babakocsit olyan 120-200e Ft árkategóriában. Szerintem közvicc és a szabad rablás között van…..
A baba közeledtével egy dolog teljesen világossá vált. Nevezetesen, hogy az életünk teljesen megváltozik. Csináltunk egy gyors számvetést és felmértük, hogy mi az amin azonnal változtatni kell.Lakás! Ahol lakunk az jó hely, a maga nemében. Fiatal párnak gyerek nélkül amolyan…..
Orvosi vizsgálat. Próbáljuk betartani a szénhidrát diétát. Nagyon nehéz.A vizsgálat eredménye. A baba nem fejlődik. (Kurva anyád diéta) Mi a szartól fejlődne? A madár adagoktól? Orvosi tanács Sziszka feküdjön be a kórházba.Ismerve a kórházi állapotokat ez kizárt. Miközben…..
Egy kispapa naplója 4D utrahang. 2011.06.18 09:32:00
Ki ne hallott volna a 4D ultrahangról. Mármint a babaváró párok közül. Természetesen nekünk is kellett ilyen. Olyan céget találni aki készít 4D ultrahangot nem nagy ügy. Rengeteg van. Nehezebb eldönteni, hogy hova menjünk. De hagyjuk a bevezetőt... A céget megtaláltuk, időpontot…..
 Egyre nehezebb betartani. A kaja kevés és napi rutinban időre enni nem lehet...
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
Orvosi vizsgálat. Terheléses vércukorszint mérés. Király. Az eredmények rosszak.Az orvos megnézi az eredményeket. Arca gondterhelt."Na elmesélem mibe keveredett. "Pontokba szedve.1. Dietetikustól időpontot kérni.2. 200g-os szénhidrát diéta.3. Cukor teljes megvonása4. Napi…..
Egy kispapa naplója Babafotó 2011.03.15 20:20:00
Ma vagyok 41 éves. És most várjuk az első babánkat. Néha ijesztő, de sokkal inkább boldogító érzés. Ma úgy döntöttem blogot írok. Megírom milyen volt várni az első babánkat. Milyen volt apává válni. Mert most válok apává. És ez a folyamat csak egyszer jön el egy férfi…..
Drága Bloggerek!A Kitekintő.hu külpolitikai portál komoly témában hirdet pályázatot a blogján, ehhez mérten komoly a díj is, amit megnyerhettek.A Bevándorlók - Mellettünk blogra olyan posztokat várunk, amelyekben személyes élményeken keresztül írjátok meg véleményeteket a…..
KreaManus 2011.03.15 14:37:30
@Mária: :-) És ez neked újdonság? :-)
Mindenki ingyenmunkát szeretne. És olyan hülyék vagyunk, hogy megcsináljuk. :-) Sőt. A legnépszerűbb blog kap pénzt. Vagyis az aki leginkább reklámozza a kamubogoló lapját. Tehát a balek megcsinálja a munkát, bereklámozza, majd, ha ő volt a legjobb kap valami pénzt. :-) Egyszerűen ez csak tipikus.
És eljött a márciusi vizsgálat ideje. Nőnap és én ismét az orvos rendelője előtt az utcán. Megint jóval Sziszka előtt értem oda, mivel egy aktuális munka miatt korábban végeztem.Fent az orvosiban már nagyon rutinosan mozogtunk. Én speciel az ultrahangot vártam. De nagyon.. Aztán…..
Egy kispapa naplója Babakocsi 2011.03.05 16:32:00
 Szombat reggel. Mit csináljunk? Mi mást, irány a bababolt. Első körben a gps-re bíztuk a navigációt. De valahogy az M1-M7 bevezetőjénél kötöttünk ki a Brandon-ban.Én eddig nem tudtam, hogy egy babakocsi mi mindent tudhat, de szerintem ezek már masszíroznak, kaját…..
Egy kispapa naplója Genetika 2011.02.27 19:09:00
Az előző orvosi vizsgálat után gondosan átvizsgáltuk a netet, hogy mi is az a genetikai vizsgálat ami ránk vár.Nem akarok belemenni, de nagyon izgatottan vártuk az eredményét. A legfontosabb vizsgálatok egyike. és negatív. Semmi gond. Bár ez csak valószínűséget határoz meg, de…..
A húgom felhívott, hogy hoppá. Szintén babát várnak. :-) Alig pár héttel vannak mögöttünk. A nagymami most kétszeresen boldog. :-) ..
 Ismét itt állok a rendelőnél. És ismét félek, hogy egyedül kell mennem a terhesgondozásra. :-)A második orvosi vizsgálat már rutinosan megy. De arra amit a monitoron láttam nem számítottam. A magzat (de hülye szó, nekünk a babánk) ott mozgolódott a képernyőn.…..
Egy kispapa naplója Tennivalók 2011.01.28 18:48:00
Már tudjuk, hogy rengeteg dolgunk van. Orvosi vizsgálatok, védőnő felkutatása. Szóval el voltunk látva feladatokkal.Én speciel már a babakocsit keresgéltem a neten, persze csak nagy titokban. :-)Sziszkával megbeszéltük, hogy teljes titoktartás, ameddig nem meg nem erősödünk. Nagyon…..
Itt az orvos, hol az orvos. Aki azt hiszi könnyű orvost találni erősen téved. Mindenki mást ajánl. A neten fellelhető adatok erősen szubjektívek. Azt biztosan tudtuk, hogy kit nem akarunk. A húgom első orvosa nem erősítette meg az orvosokba vetett bizalmat. Több orvost is ajánlottak…..
Egy elég átlagos reggel. Én kávéztam épp. A párom szokatlan némasággal sétálgatott a lakásban a konyha, nappali, fürdőszoba háromszögben. Először azt hittem keres valamit. Egyszercsak kibökte. "Apa van egy hírem." :-) Nem nagyon tudom leírni, hogy mit éreztem. Azonnal…..
A mai napra is megvan a sikerélmény. Az egyik lány küldött egy SMS-t hogy az egyik általam készített képpel feszít a mai Bors-ban. :-) Persze mondanom sem kell, azonnal beszereztem a mai borsot és lám, Suzy valóban ott feszít a mai Bors 8. oldalán egy rövid cikk kíséretében. :-)…..
Esküvői fotózás egy olyan szelete a fotózásnak, ami nagyon izgalmas és egyúttal szép is. Miért is olyan izgalmas??? Mert egy olyan eseményen veszünk részt, ami egyszeri és megismételhetetlen. A két illetve már három család számára örök emlék. Itt nem lehet hibázni. Nem lehet…..
A hétvégén úgy hozta a sorsom, hogy beválthattam egy születésnapi ajándékot, ami Tatabányán volt, ezért gondoltam, ha már arra járunk, ugorjunk be Tatára. Sétálunk egyet és megnézem a laktanyát ahol katona voltam. És megnézem azokat a helyeket ahol kiszöktem csajozni. :-) Ez…..
Idén is volt szülinapom, mint minden évben, de idén olyan ajándékot kaptam amit csak most sikerült beváltani. Az ajándék fontos része volt a megfelelő időjárás és el is kellett menni a érte, szóval halogatódott kissé.A párom nem szereti a szimpla ajándékokat, úgyhogy…..
Mit is csinál a baba a fotózáson. Biztosan nem azt amit szeretnél. Nagyjából bármi fontosabb mint a fotózás. Ami biztos, hogy a nagy lámpák roppant mód izgatják. És az a sok madzag... "Vajon mi lesz ha én ezt meghúzom?" Egyszóval teljesen esélytelen bármilyen merev…..