Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Süntelen Tüske

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Miután Orbán jól ki „polgári piknikezte” magát a hétvégén, ma már arra is futotta, hogy önértékelést tartson, és hát, mint minden szentnek, neki is maga felé hajlik a keze. A beszédét a nagy összevisszaságok jellemzik. Nem győzte dicsérni magát, pedig…..
Süntelen Tüske 2010.09.08 09:06:42
@Mercel:
Akkor lehet jelentkezni és jobban csinálni!!!
Szerintem meg a baj az, és sajnos ez általános a 21 századra mindenhol (visszakéne menni az ókori görögöktől mintát venni), hogy a vezetőket, jelen esetben a politikai vezetőket is a "népből" kellene választani, és nem úgy, hogy van egy kis réteg, "szakmabeli", akik politikusnak nevezik magukat, meg pártba szerveződnek, és mi, nép közülük választjuk ki - mondjuk ki - a kisebbik rosszat, hangsúlyozom 4 évente. És probléma még, hogy ez pusztán szimpátia, meg propaganda kérdése, hogy melyiket, semmi köze a szakmaisághoz. A megoldás az lenne, ha egy független szakértői kormány alakulna, és azok "kormányoznának" akik tényleg értenek hozzá. Persze, ezt egyik párt sem akarja, mert akkor nem lenne "hatalmuk", ugye?!... na, ez az utópia!
Süntelen Tüske 2010.09.08 09:16:46
@Mercel:
Mint a föntebb írt kommentek közt szerepel, a frank emelkedése nem a kormány hibája, persze ezt sem muszály elhinni.
Túl sok a hitel ma Magyarországon. Nézzük meg az autókat. Ki az akinek nincs hitel az autóján? Jelentkezzen!
Két gyerekem van, kutyám, de nincs autóm, pedig jó lenne nagyon. Hitelre lehetne, megengedhetném, de nem teszem, baj? A hűtőt mi kp.ra vettük.