Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ritisi (törölt)

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Döntött a Pécsi Ítélőtábla. Másodfokon is elutasították a törlési kérelmet. Fellebbezésnek helye nincs! Itt a letölthető dokumentum: szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/P%C3%A9csi%20It%C3%A9l%C5%91t%C3%A1bla_V%C3%A9gz%C3%A9s091104.pdf Itt az első fok még egyszer:…..
ritisi (törölt) 2009.11.30 22:34:34
@Peped: oké megkereslek!!!!!kit parasztozol te le????ezt hogy képzeled?????ki a szar vagy te??egy hazug álszent!!!!
ritisi (törölt) 2009.11.30 22:44:47
@Peped: te szarházi!!ha én segg vagyok!!!!nyalis!!!!vasi paraszt!!!
Most a Megmentő 2009. évi normatíva felhasználását. Bár tegnap feltettem  egy levelet a felfüggesztésről, mint kiderült az elszámolást függesztették fel, de a pénzfelhasználás ellenőrzését nem. Tehát a beadott elszámolást. Ami állítólag nem történt meg. De…..
ritisi (törölt) 2009.11.30 16:41:15
@john doe:
Tudom,már tapasztaltam!!ezért is nem írtam egy ideje.
ritisi (törölt) 2009.11.30 17:02:18
@Panda78: Tudod,aztért olvasom én, személy szerint,mert volt úgy,h a vezető gondzónő hetekig fel sem hívott,ha én nem kerestem.
ritisi (törölt) 2009.11.30 17:28:53
@zsuzsa12:
Tudod engem már megszállt valami nyugalom,már megszoktam a gondolatot,h a 4 havi béremet nem fogom látni.
Tegnap a Horvátországi Magyar Református Keresztyén Egyháznál felmerült ügyekben Egyházi Bíróság döntött. A döntéseket elküldték, melyeket természetesen felteszek ide.Néhány dolgot - bár többször beszéltünk már róla - tisztáznék ezzel kapcsolatban:A Horvátországi…..
ritisi (törölt) 2009.11.25 22:31:43
ritisi (törölt) 2009.11.25 22:47:59
 Kedves Kollégák!Ahogyan ígértem, ma beszéltem a Pénzügyminisztériummal. Azt a választ kaptam, hogy a Mák azért nem intézkedett még, mert a kabinetülés eredményéről hivatalosan elkészült írásos jelentést még nem kapták meg.Sajnos, mint tapasztaltuk, Pécsre az 1862-ben…..
Sikerült Beával beszélnem, nem érkezett a számlára pénz. Hétfőn délelőtt hívni fogja a Pénzügyminisztériumot. A MÁK-ot ma hiába hívogatta, nem ért el senkit.Nem tudom már, hogy ki irányítja ezt az Országot....Nincs jegyzőkönyv a kezünkben a Kabinet üléséről. Nem kaptunk…..
ritisi (törölt) 2009.11.21 21:00:36
@gipszi: Igazad van.jogos kérdés!!!
Már oktober vége felé is azt mondták,h csak oktober végéig tudják fenntartani a céget pénz nélkül.Most november vége van.Tényleg minek is dolgozunk tovább??
Hát azért mert ha nem megyek a gondozottakhoz,akkor átjelentkeznek a családsegítőhöz.mert félnek,h a télre magukra maradnak gondozó nélkül.A családsegítős meg örömmel átveszi Őket,és röhög a markába-Ő elöre megmondta," nem fog ez sokáig menni."
mit tegyünk,ha nem megyünk az öregek lépnek.
Gyors leszek mindenkitől elnézést kérek. Kicsit hosszú volt a mai nap. Gyorsan írok, mert próbáltam elolvasni a mai hozzászólásokat és válaszolni, de mindenki (teljesen jogosan!) feszült és ideges. Nem voltam ma irodában, mivel nincs a gépemen banki hozzáférés nem tudom jött-e…..
Kedves Kollégák!A Pénzügyminisztérium ma megerősítette a tegnapi, politikusoktól kapott híreket. Tudomásuk szerint a héten rendeződnie kell az ügynek, a kincstárnak utalnia kell. Amennyiben a MÁK nem tenne eleget ennek a döntésnek, és a számlán legkésőbb hétfőn nem jelenne…..
Kedves Kollégák! Köszönöm a türelmüket. Azért várattam Önöket délután, mert a kabinet ülése után több képviselőtől is kaptunk információt. Mindannyian egyöntetűen azt mondták, hogy az a döntés született, az államkincstárnak utalnia kell. Amiben eltérőek voltak az…..
ritisi (törölt) 2009.11.18 08:35:38
@torna2:
egyetértek veled!
Nehezen hiszem el,h ilyen könnyen megoldodik a dolog.
már a múlt héten is ez volt,most meg már megint szerda van................
ritisi (törölt) 2009.11.18 09:29:17
@Nem adjuk fel!:
fantasztikus!!!
és mi miből éljünk??????????????
utálom már ezt az egészet!!!!!!
 Kedves Kollégák!A mai nap folyamán személyesen jártunk Pécsen, ahol arról tájékoztattak, hogy még a mai nappal sem kapták meg postai úton a határozatot. (írásba is adták). Sajnos arra tudnak hivatkozni, hogy addig nem kötelező rájuk nézve, mert a kézbesítéssel válik…..
ritisi (törölt) 2009.11.17 15:17:24
@jutka38: Ez tényleg igaz????
Nem valami hülye vicc ugye???
ritisi (törölt) 2009.11.17 15:19:31
@Dolgozó11:
Ha ez tényleg így van,remélem elrendelték az azönnali utalást is!!!
Kedves Kollégák!A mai napon kaptam kézbe a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal (a Magyar Államkincstár másodfokú hatósága) határozatát, amely egyértelműen megállapítja, hogy a Magyar Államkincstár teljesen jogszerűtlenül tartja vissza a normatívát.Ez a gyakorlatban azt…..
ritisi (törölt) 2009.11.14 19:45:35
@érd: Igazad van,én sem a fönökségre értettem,hanem a kollegák hozzászólásaira.Én sejtettem,h nem fog ez olyan gyorsan menni,egyik napról a másikra.
Persze mindenkinek nagyon kellene már a pénz,de én akkor hiszem el már csak ha témyleg itt lesz.
sziasztok!
ritisi (törölt) 2009.11.16 18:53:28
@Dormi26: Remélem a proféta szól belőled!!!
Meg kell kapnunk a pénzt!!!
használjuk az agykontrollt!egy ismerősőm szerint müködik!!:-)
Kedves Kollégák! Vasárnap 18 órától a Hír TV Keresztmetszet című műsora foglalkozik a problémánkkal. Később feltesszük a linket, ha valaki lemaradna róla...
Képviselőkön keresztül azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem sikerült tegnap döntést hozni az ügyben, mert nagyjából hasonló volt a támogatók, és az ellenző erőviszonya. A szakmai oldal továbbra is támogatná a kifizetést, míg a pénzügyi oldal még mindíg a lent leírt…..
Tudomásunk szerint a mai nap folyamán a Parlament Szociális Bizottsága tárgyalta az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat ügyét. Úgy értesültünk, hogy szociális szakmai oldalról mindenki támogatta a normatíva azonnali kiutalását. Egyedüliként ellenzékben a Pénzügyminisztérium…..
A Bea válaszolt egy hozzászólásra. Úgy gondolom ez megér egy új bejegyzést:" Valóban, sajnos a Mi türelmünket is kikezdte már a dolog. Valójában az elmúlt kb. 2 hónapban, mint hamupipőke, már kitakarítottuk a házat, megvarrtuk a mostohanővérkék báli ruháját,…..
ritisi (törölt) 2009.10.30 08:34:01
@feleség2: Szia!
Én is gondoltam már erre,h elmegyünk munkanélkülire,aztán ha rendeződik a dolog akkor visszavesznek bennünket.
 Hát akkor ezt is tegyük egy kicsit tisztába: A jelenlegi helyzet szerint létezik egy Magyarországon bejegyzett egyház. (Jogerősen, működően) Létrehozott egy egyházi, jogi személyiségű szeretetszolgálatot. Ennek neve Alvinczi Péter Szeretetszolgálat. Létezik egy…..
A blog a tervek szerint minden nap feltöltésre kerül a napi eseményekkel, hírekkel az Alvinczi Péter Szeretetszolgálattal kapcsolatban.Feltöltjük az elmúlt időszakban készült dokumentumokat és válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Megerősítjük a valós híreket és cáfoljuk a…..