Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sültbolond

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Mokka, a fő-fő PC 2009.10.27 11:01:00
A hazai pártfüggetlen, kulturált tájékoztatás mintapéldánya, a Mokka és a tegnapi szavazása. Részeredmény: (A Szanyival készített riport erre.) Megkérdezhettek volna rengeteg mindent, pl. Egyetért azzal, hogy a köztársasági elnököt nem illik becsmérelni? Egyetért azzal, hogy…..
Sültbolond 2009.10.28 07:43:14
@Talon Karrde: Nem szoktam tv-zni, csak nagyon ritkán. Erről a szavzásról a tv2-n is csak innét értesültem. De ha (ez nem csak rád vonatkozik) bárki úgy érzi, hogy mindaz mit itt leírtam marhaság, akkor higgye el: Irigylem. Szeretném behunyni a szemem, nem látni meg semmit, de sajnos voltak és vannak is még emberek a társaságomban, akik felnyitották a szemem. Ezek közül nem egy ügyvéd, médiában közép-felső szinten foglalkoztatott és bármily hihetetlen fullgazadag milliárdos is akad. Sőt tovább megyek. Olyan egyházi és politikai háttéremberek is ugyanezen véleményen vannak, akik ugyan a felsővezetés régióiban mozognak, de nem készül róluk "címlapfoto". A magyar televízió együk műsorszerkesztője igen sokrétűen felhomályosított pl a telefonos szavazások és nyereményjátékok működéséről. Nem semmi ami ott zajlik. De ez csak egy csepp a tengerben. Ha a tényekre is kíváncsi vagy, egyszerűen utána nézhetsz, mert csak rá kell keresned az interneten! Csak tudd jól megfogalmazni a kérdést.
Sültbolond 2009.10.28 07:56:14
@Talon Karrde: Most hazudhatnék bármit, de nem teszem. Nem a foglalkozásom kapcsán ismerkedtem meg a szóban forgó személyekkel, hanem ettől teljesen eltérő módon, amely egy öngerjesztő folyamat. Megismerkedtem egy olyan öreg zsidóval, aki nem csatlakozott a népéhez, de az ismeretségei így is megvoltak. (akarta, vagy sem, nemtudom) Rajta keresztül indult el az egész. A médiában dolgozó 3-vagy 4 ember akikről említést tettem, pedig teljesen függetlenül egymástól ismertem meg. És sorolhatnám tovább, de azt hiszem ez teljesen lényegtelen. Hiszen ez a felyezet inkább szóljon a politikai csatározásokról, a tv2 szavaztatásán keresztül:)
Mit szoktak tanácsolni a Fidesznek a választási győzelem érdekében? Első és legfontosabb:  Tavaszig kuss!!! Ahogy Bencsik András (jó, tudom, messze nem tökéletes, de mindenkinek vannak jó pillanatai) írta 2006-ban: "Vezénylő Tábornok Úr! Ha az áprilisi választásokat…..
Sültbolond 2009.10.27 08:12:42
Főbb vonalaiban egyezik mindannyiunk véleménye. Ki így, ki úgy közelíti meg, de a lényegen ez mit sem változtat. Visszatérve a nyugdijas aki az elvont 19eFt miatt szavaz a komcsikra:
Az én szüleim is rég nyugdíjjasok már. Abban mindannyian megegyeztünk, hogy cigány nem kell az ország élére. A zsidókkal pedig már tele a puttony, tehát Zsidesz kilőve! Az msz(m)p ugyan nem cigány fejjel rendelkezik, de mióta ők hatalmon vannak, a zsidóknak nem kell wc-papírra költeni, szal ez is kiesett. Mindkét öreg, a jobbikra szavaz majd, mert egyszerűen nincs más akikben még bízhatnának. S most a témához visszatérve:
1. Ha már a zsidesz csinál egy ilyen kiadványt, akkor legyenek oly kedvesek és szembesítsék az összes politikust mindazzal a sok jóval, amit ők tettek a maguk (hatalmi) idelyében.
2. Honnét a francból van erre pénzük? Ha pedig olyan jól áll a pártkassza, akkor ebből a pénzből hőn szeretett roma testvéreiket telepítsék be a zsidó közösségeik közé! (tesség az integráció)
3. Folyamatosan azt hangoztatják, hogy az Msz(m)p csak látszatintészkedéseket tesz, s a valós történésekkel veszéjekkel nem törődik, azokat a szőnyeg alá söpri! Felmerül tehát a kérdés: ez a kiadványuk miről is szól voltaképpen?
4. Egy olyan "ember" neve fémjelzi ezt a kiadványt(?), akinek a papája maig napig sarcot szed az összes bányatársaságtól az országban. Kissé hiteltelen így minden megmozdulásuk már.
Vastagbőr Blama 141 millióból 2009.10.24 10:01:00
Állami megemlékezés kordonok mögött? Nem hír, megszoktuk már. Húsz éves a Köztársaság Díj "érdekes" személyeknek, például az ex-MSZMP-KB-s Ormos Máriának, a híres jogvédő Ferge Zsuzsának, vagy épp TGM-nek és Debreczeni József -mostanság a Népszavában alkotó-…..