Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waikiki Boy

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Dead Weather – Sea Of Cowards (Third Man) A Tennessee állam fővárosából, Nashvilleből származó The Dead Weather valóságos szupergrupp. Születése 2008 nyarára tehető, amikor Jack White épp nem a White Stripesot, hanem egy másik projektjét, a Raconteurst turnéztatta. A…..
This is theater Honey címmel megjelent a Singas Project új nagylemeze, amit az elejétől a végéig meg is lehet hallgatni a zenekar myspace-oldalán. A pécsi nu-jazz formáció új korongját természetesen fizikai formában is lehet kapni. Aki nem lenne tisztában a zenekarral, az nézze meg…..
Mi a retves fasznak ..
96 éves korában, október 25-én halt meg Fritz Darges, aki Hitler utolsó életben maradt szárnysegédje volt. Nem látott már jól, a füle sem volt a régi, de az emlékezete sok mindent megőrzött, így hamarosan várhatóak az emlékiratai. A BILD magazin róla közölt cikke szerint…..
Waikiki Boy 2009.10.30 00:59:52
miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????miafaszvan??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Waikiki Boy 2009.10.29 09:42:15