Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anti a Guitar Hero

5 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendületlenül hiszünk a pozitív sztorikban, mert ezekben a fényhiánnyal és válsággal terhelt időkben igenis szükségünk van a reményre, amit egy kedves eladó, vagy egy türelmes pénztáros nyújthat nekünk. A következő történetet is végigaggódtuk, vártuk hogy mikor küldik el…..
Mielőtt belevágunk legújabb blogbemutatónkba, szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a friss és alapos Bloginterjú blogot. Mint az nektek is bizonyára feltűnt, a hétbloggere sajnos nem tud az eredetileg tervezettek szerint frissülni, így kapóra jött lelkes ifjú bloggerünk. A két blog…..
Ragasz ki te is, plakátot!Peti plakátja:Dani is kitett egyet:..
Anti a Guitar Hero 2009.11.14 13:15:37
@RPCJFan: Szia, akkor próbáld meg újra :) és fotózd le, aztán csinálj róla néhány fotót kicsit később és akkor tuti meglesz, persze csak ha nem nagy baj, jah és ha a környezet látszik akkor még jobb lenne.
Nagyon köszi, és örülünk neki.
 Itt minden ami Anti, Megjegyzések üzenetek, rajongói üdvözlések bármi! Anti-Tartalmak ingyen Katt ide! (csengőhang háttérkép, flashek) <-Vissza a főoldalra, további Antit nézni!..
Anti a Guitar Hero 2009.11.09 20:49:56
@Triple_H: szia! nagyon szuper, szívesen megnéznénk, ki is tesszük az Anti-Tartalmak közé, ha gondolod.

Feltétlenül küld el nekünk.

Üdv
Anti a Guitar Hero 2009.11.13 18:30:10
@Triple_H: Szia! Ne haragudj, de elkerülte a figyelmünket a kommened.

Te, feltétlenül legyen benne, mindenképpen.

Már várjuk, köszi.
Anti a Guitar Hero 2009.11.14 13:12:23
@Triple_H: Szia, nem tudod inkább e-mailban elküldeni? Az sokkal praktikusabb lenne. Biztosan jó lesz, ha már Antis :)
 Folyamatosan bővülő Anti-Tartalmakat tölthettek! - Feltétlenül nézz vissza később is, hiszen most is dolgozunk! Mik leszenek? Csengőhangok, Háttérképek, Flash, Telefon témák és még meglátjátok! Küld el az oldalt, tedd ki a blogodra, írd a fórumokba.= Járja be az egész…..
Anti a Guitar Hero 2009.10.26 18:48:29
@iceman5: Szia!

Köszi, hogy tetszik.
Mi is köszönjük az extra tartalmat.

Örülnénk, ha te is tudnál és segtenél a terjesztésben.

Üdv.
Anti a Guitar Hero 2009.11.13 20:20:07
@Atilye: Szia! Nekünk tökéletesen működnek. Elképzelhető, hogy amikor beilleszted a flash-t, akkor nem váltasz át a forráskód nézetre?

Remélem most már működni fog, csak lécci majd egy linket dobj mellé, hogy megtalálják az oldalunkat.

Ha további segítség kell, akkor feltétlenül szólj! :-))

Üdv.
Anti a Guitar Hero 2009.11.13 23:05:53
@Atilye: próbáld meg akkor újra most, lehet, hogy most menni fog:)
Köszönötök minden kedves érdeklődőt az oldalon! Azért hoztuk létre az oldalt,mert Anti a Csillag születik meg nem értett sztárja! De úgy gondoltuk egy ilyen ember nem veszhet el a feledés homályában. Az oldalon folyamatos híreket szolgáltatunk Antiról, amellett hogy rengeteg…..
Anti a Guitar Hero 2009.11.08 12:24:35
@spik_one: Szia! Nagyon szuper köszi :) A mobil hátérképek nem elég nagyok, mert ha nem hatalmas matricákat készítesz akkor elég nagyok. De lehet hogy csinálunk majd hasonlókat.

Üdv.
Anti a Guitar Hero 2009.11.08 14:29:23
@spik_one: Szia! Mégis csak készítettünk offline tartalmat, Anti-Plakát néven fut. Itt megtalálhatod: antiaguitarhero.blog.hu/2009/11/08/hogyan_terjeszthetem_antit

Üdv, és köszi
Anti a Guitar Hero 2009.11.08 16:25:29
@spik_one: Értem. Nyilván olyat terveztünk, amit egy átlag Anti-Rajongó is ki tud nyomtatni és terjeszteni tudja.

Mindenképpen megpróbálom megbeszélni, hogy küldjenek jobb fotókat.

Ha gondolod, akkor a többit e-mailban megbeszélhetjük. Mert nagyon izgalmasan hangzik.

Üdv.
Online Antinak az interneten van a helye, ezért nagyon fontos, hogy mindenhol jelen legyen, erre gyűjtöttünk össze néhány tippet: a, Írd ki msn üzenetként, küld el barátaidnak cheten. b, IWIW-en, Facebookon sokan megfordúlnak írd ki, ha úgy gondolod másnak is látnia kell. c,…..
Subba A hét videója: Betyársereg 2009.11.06 13:19:00
Megalakult a betyársereg! Honlapjuk is van, olyan érdekes menüpontokkal, mint például a Betyáros cselekedetek ma, vagy a Híres betyárok ma. Kedvencem a címlapról: "A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza... Figyelem! Betyárpóló és a…..
   Anti-Tartalmak ingyen Katt ide! (csengőhang háttérkép, flashek) <-Vissza a főoldalra, további Antit nézni, jah és megnézem, hogyan tudom terjeszteni! ..