Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polonyomtatas

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Rég nem írtam ide, sajnos most semmi köze nem lesz a pólónyomáshoz a cikknek. Van egy egyetemi feladat és szeretném minél jobban csinálni. Ez egy verseny nem is akármilyen, talán ha itt is hangoztatom jobb lesz mint még soha! A tegnapszerkesztés rejtelmei lesz a mai téma,…..
A tevék érdekes állatok, talán jóval szórakoztatóbbak mint ez a cikk itt. Tudom mennyi energiám lesz sokat írni a semmiről, de azt hiszem megpróbálom. Kellene egy új televízió, ami bemutatja majd a tevéket vagy ami még jobb, hogy letudnám játszani a tewebőgés hangot tv-n…..
A válasz igen, minden kétséget kizárólag a blog.hu tewebőgés kulcsszóra verhetetlen lesz, ezt már az URL is mutatja. Na jó, de mindezt hogyan érjük el? Szépen gyorsan és akarattal. Mindemellett írunk sok tartalmat sokszor és csinálunk egy kis linképítést, na ezek után sokat…..
Pólónyomás Sör pólók 2009.12.16 19:40:00
Sziasztok! Újra jelentkezik a random póló rovat! Most is 9 pólómintát gyűjtöttem. Jelszó: a Sör!     ..
Pólónyomás Szitanyomás pólóra 2009.11.04 19:25:00
Póló nyomtatási technikák I Szitanyomás A sorozat első témája sokatoknak ismerős lehet, hiszen régi technika, már évszázadokkal ezelött létezett a távol-keleten. A szitanyomásnál (más nevén filmnyomás) valamilyen textilanyaggal  történik a nyomtatás. Manapság a…..
Pólónyomás Evolúció pólók 2009.11.01 20:33:00
Sziasztok! Ma indítom útjára a random póló rovatot! Indulásképp az evolúció témakörben gyűjtöttem 9 pólót.     ..
Keressük mindenidők legjobb szövegét, amit pólón látatok vagy pólóra nyomnátok!..
Pólónyomás Pólónyomás 2009.10.26 00:10:00
Üdvözlök minden kedves látogatót a frissen indult blogomban!   Akkor röveden összefogalalom miről is lesz szó: Nekem pár évvel ezelőt titkos vágyam volt a saját tervezésű képeimet magamon viselni. Jó igazából akkor még nem designoltam semmit, de interneten sok erre érdemes…..