Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabi Angliából

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember új országba költözik nagyon terhesen, macskával, akkor a legfontosabbnak valószínűleg az azonnali fészekrakást tartja. Mert persze egyedül is kell egy hely, ahol lakni lehet, de ha extra felelősséged van és nemcsak magadra kell gondolnod, akkor aztán minél hamarabb kell…..
Az első egy-két nap idegbetegségben telt sajnos. Egyrészt túl sok idegen emberrel találkoztam túl rövid idő alatt, másrészt az alvási szokásomat felborította a gyerek, harmadrészt előjött az allergiám.Azt én tudtam, hogy a port/poratkát nem bírom, ezért sincs padlószőnyeg,…..
5 hetes adósságot szeretnék törleszteni: ime néhány fénykép Attiláról (vagy ahogy Jázmin nevezte el még pocaklakó korában: Bubiról), aki ma 5 hete született meg a maga 3 kg-jával és 52 centijével, délután 3 óra 10 perc körül, óra nem volt a szülőszobában, úgyhogy csak a…..
Hamburger Arany(os)köpések 8 2009.12.23 20:44:00
Tegnap valahogy szó esett arról, ki kinek a papája és mikor lesz felnőtt valaki. Fiam egyszer csak azt mondja: - Papa, ha nekem gyerekem lesz, akkor én leszek a papa, te meg a nagypapa és el kell költöznöd innen. :-) ..
Ezen a télen még nem fűtöttünk, de úgy tűnik nem is fogunk.  Mig Anyu budaörsi ablakpárkányát egy aranyos kis mókus látogatja, nálunk az erkélyre nyáron kitett gázkályhát méhek foglalták el: Ilyen frankó lépet épitettek be a gázpalack helyére.Pár hete lettem…..
 Sikerekben gazdag, szerencsés és boldog új esztendőt kivánok minden olvasónak otthon Magyarországon és szerte a nagyvilágban.Legyetek egészségesek és vidámak egész évben, teljesüljön minden kivánságotok!  ..
Gabi Angliából 2010.01.04 08:30:58
 Na nem kell megijedni, leginkább birka- és kecskevér. (Van egy olyan fényképem, amint egy ház kapuja alatt folyik ki a "patakvér" az utcára, majd ha sikerül lementeni a tönkrement laptomról, akkor berakom ide.) Az Eid Al Adha a legjelentősebb muszlim ünnep, az ún.…..
Tavaly Karácsonyra egy vicces videóban táncoló manókká változtattam Jázmint, Anyut, a Húgomat és kisfiát, valamint jómagamat a JibJab "Elf Yourself" személyre szabható videóinak segitségével:  Ha nem indulna el itt a videó (nekem valami hülye F-betűs reklám…..
"Ennyire honvágyam lenne, hogy már ébren is BKV buszokkal álmodom?" (*)- ez volt az első reakcióm, amikor a múlt héten különös jelenséggel találtam magam szemben Aqaba utcáin: nagy, kék, alacsonypadlós, légkondis, láthatólag tömegközlekedésre szánt…..