Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S@nyci.®

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző héten először evett késsel-villával Veres János korábbi pénzügyminiszter, az MSZP elnöksége által első helyen uniós biztosnak ajánlott politikus, írja a Népszabadság. Veres János a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy Budapesten mutatta be újonnan szerzett tudását…..
Tegnap délutánra biztossá vált, hogy gyökeresen átalakul a hazai kereskedelmi rádiós piac. Két régi szereplő, a Danubius és a Sláger helyére érkezik a Neo Fm és a Klassz Rádió. Nem sokkal ezután az lemondott Majtényi Lászlló az ORTT elnöke, mivel szerinte nem szakmai indokok…..
Szerkesztőségünk birtokába jutott a Danubius és a Sláger frekvenciáján induló új rádiók műsorterve. A dokumentumok alátámasztják a tiltakozók félelmeit: két kőkemény pártrádiót üdvözölhetünk november közepétől.(képünkön: részlet a dokumentumokból, a Neo…..
S@nyci.® 2009.10.30 16:02:16
A futball látványsport, így esztétikai szempontból is szívmelengető volt, hogy a hétvégén először volt kezdő a Newcastle csapatában Kádár "Boyband" Tamás. A 19 éves védő első hivatalos csapatfotóinak egyikével mazonnal vérmes reményeket ébresztett a dögösebb…..
S@nyci.® 2009.10.26 07:26:53
.
knor küldött egy kommentet, benne egy linkkel a Buszmegállók a világban bejegyzéshez."Nem hiszitek el: bedobtam Szolnokon az ötletet (mivel most újították fel a Tiszaligeti sportlétesítményt, így adódott az ötlet a blog alapján: milyen szuper lenne egy focikapu-buszmegálló a…..
S@nyci.® 2009.10.26 07:09:31
.
Egy kis lustálkodás után újabb, itt eddig még nem szerepelt ország szubjektív bemutatása, újabb személyes élmények és vélemények megosztása következik a Csurtusblog olvasóival. Október közepén a szocialista világforradalom utolsó bástyáinak egyikében jártunk. Szöveggel…..
S@nyci.® 2009.10.25 21:12:53
.