Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rája

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap elfelejtettem leírni... de Orbigóba egy gyönyörű középkori hídon keresztül kellett bejönni, ami közel 200 méteres. A túlvégén, a lábánál már messziről láttam, hogy egy lovagi torna pálya van. Az is volt. Csak a faszerkezetes sorompók, meg a lelátó szerkezete volt meg.…..
Nincs erőm írni/nem volt... rengeteg útszéli netkapcsolat volt... de nem ment... most kicsit magammal vagyok elfoglalva... ne haragudjatok. Meg kell oldanom valamit... kell a válasz... pontosabban már megkaptam... azt hiszem közel 60 km-t mentem a két nap alatt. 3 etap. Sok minden…..
rája 2010.04.18 20:23:42
@empi: Én benne vagyok mindenben, kicsit utána nézek, de most nem nagyon kéne ráedzeni az az egy biztos. :-P
...basszus mennem kell! Este még írok.
pusza
...kegyetlen lassú netkapcsolat előtt ülök...Tegnap este körbenéztem a városban. Kb. 2-szer 1.5 órát sétáltam Burgosban. Történelmi belváros, gyönyörű... extra durva templommal... Los Arcost gyalázza... Természetesen pénzes bejutás. Amúgy mocskos hideg volt egész nap, erős…..
Reggel Csárli előtt ébredtem... de ő is kipattant... minden reggel megfürdik, szerintem full másnapos, azért. Összepakoltunk. 7.00-kor már híremet sem hallották a faluban. Kellemes turista, zarándok idő volt. Tiszta kék ég, napsütés, de nem forróság. Amúgy rommá égtem…..
Srácok, mindenkinek köszönöm a figyelmet! Nehéz innen írni, ezért nem tudok válaszolni mindenkinek, de olvasom! Opill, örülök, hogy reggel ezzel indul a napod! Ha már pár embernek örömöt okoz, akkor az jó! Este az osztrák öreglány hospitalerok elhívtak még misére. A…..
encaminom Előzmények 2009.10.14 14:11:00
A történet valamikor 2008 tavaszán egy ejtőernyős ugrással kezdődöt... Pontosabban hamarabb. ;) Akkor nem is gondoltam volna, hogy az a perc, ott a diósdi kisiskola elött, Almával beszélgetve, ennyire belém ivódik. Tisztán emlékszem, ott állunk és közlöm vele, hogy az ugrás…..