Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brunoboy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon érdekesnek tartottam mindig is egy adott társadalom versenyképes egyensúlyának (vagy ennek hiányának) és uralkodó politikai kultúrájának összefüggéseit. Különös súllyal vetődik fel a kérdés egy versenyképtelen társadalom és a politikai kultúrájának esetében,…..
brunoboy 2015.06.15 11:10:36
@unionista᠍:
kávét és tonhalkonzervet hozhatnának a zsidók vagy azt is szatmárban kéne megtermelni?
brunoboy 2015.06.15 15:24:31
@unionista᠍:
milyen törvényt került meg a questor, amit nem kerül meg akármelyik pénzalap? volt engedélye arra, hogy 150 milliárd forint értékben lakossági kötvényt bocsássanak ki? volt. - rosszul tudod, krvára nem volt.
"Az engedélyezett kötvényprogramban a cég több kötvényt értékesített, mint lehetett volna. Az állomány akár a 210 milliárd forintot is elérheti. Ez úgy jön össze, hogy 60 milliárdot bocsátott ki engedéllyel, és azon felül, lényegében fiktív módon, 150 milliárdot." - mondja a Magyar Nemzeti Bank
Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről. Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud…..
Azt hiszem ez a grafikon ér annyit, hogy ne csak Facebook-on osszam meg. Most valóban rosszabbul élünk, mint négy éve. // BejegyzésKötöttségek nélkül által Na ennek a folytatására szavazott az ország...
Manapság hipsternek lenni nagyon trendi dolog, napjainkban már elég ehhez megvásárolni egy SZTK-keretes szemüveget, egy kordbársony nadrágot, egy sálat, esetleg egy surdasapkát és máris be lehet ülni keresztbe tett lábbal valamelyik romkocsmába észt osztani. A hipsterség persze…..
brunoboy 2014.01.31 10:47:09
sz@Frőczy Sanyi:
szerintem a feszületes távirányítós cool-ab