Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonyi Z.

1 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most őszintén, erre mit mondjak? Nem tartom normálisnak az írót, Pernilla Stalfelt-et, sem a Vivandra kiadót, akik képesek voltak fordíttatni és kiadni nálunk. "Tabuk nélkül, sok humorral, találóan szólnak ezek a könyvek olyan témákról, amelyek a gyerekeket hihetetlenül…..
Vajon mennyi szemetet termelünk életünk során? Mennyit eszünk? Hány szót ejtünk ki míg örökre elhallgatunk? - ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a National Geographic által készített műsor, mely címét e bejegyzés is viseli (ang.: "Human Footprint".). A…..
Vannak azok az "FW:" témájú e-mailek, melyek mindenféle humoros dolgot, eszement őrültséget, milliószor látott képeket, diavetítéseket és egyebeket tartalmaznak. Ezek között alkalmadtán azért akad egy-két olyan levél, aminek tartalmát mindenképp közölnöm kell…..
Van úgy, hogy nincs valami a közelben avagy nem áll esetlegesen egy eszköz a rendelkezésünkre és akkor abból kell gazdálkodnunk amink van. Legegyszerűbb példa erre, amikor a deszkán trónolva észrevesszük, hogy üres a guriga és a kezünkben szétnyitott újságra sanda pillantást…..
A riporter épp arról akarta kifaggatni Dávidot a No Thanx-ből, hogy mennyire buknak a csajok az együttes tagjaira, az egész emo-feelingre, amikor a semmiből megjelent Molnár Levente a Tankcsapda gitárosa és megmagyarázta, hogy Ő miképp látja a dolgokat. A Levente kezében látható…..
Vettem egy pumpát. Tudom, én vagyok a hibás, olcsó húsnak híg a leve, de gondoltam, hogy egy biciklipumpa azért nem többezres tétel, így 3-400Ft reális ár érte a Tescoban.Kivonultam biciklim mellé a folyosóra, majd felfedeztem már az elején az első hibát, nem nagyon ugrik menetre…..
atom 97 éves a dédim 2008.06.26 07:00:00
A mai napon 97 éves a dédim. 1911-ben született, sokat dolgozott és nélkülözött életében gyermekei, majd később unokái-dédunokái javára is. Kisgyermekként átélte az első világháborút, a monarchia felbomlását, fiatalként a diktatórizmust, a világválságot.…..
Bonyi Z. 2008.06.26 17:46:41
atom *megjegyzés* - végeztem 2008.06.19 07:00:00
Tegnap reggel, miközben a vizsgámra igyekeztem, négy dolgot szerettem volna:1. Egy gépi capucchinót szürcsölni egy cigi kíséretében a suli előtt.2. A húzott tételszámom 1 és 12 közé essen.3. A vizsgabizottság vevő legyen a szövegelésemre, bármiről is rizsázzak.4. Az…..
Szerintem Tóni gyönyörű verse 2008.06.18 10:01:00
Antal fiam nagy rímfaragó, nem csak jól fogalmaz, de nagyon szép verseket ír.Eszembe jutott egy régi, megható verse, amit ötödik vagy hatodik osztályos korában írt....megkerestettem vele. Ezt a verset szeretném megosztani mindenkivel, nem csak szép, de gondoljunk bele micsoda lélek…..
Bonyi Z. 2008.06.19 19:47:18
Na nem mintha annyira fontosnak tartanám az információközlést étkezési szokásaimról, de ez az én blogom és azt csinálok amit akarok, akár fel is gyújthatom az egészet*, na meg csináltam tök jó illusztrációt a bejegyzéshez, úgyhogy leírom. Mostanság megint egyre többször…..
Bonyi Z. 2008.06.06 19:33:39
Bonyi Z. 2008.06.07 15:38:22
atom Atom negyedévszázados 2008.06.02 07:00:00
"Huszonöt." - mától fogva ezt kell majd mondanom, mikor megkérdik hány éves vagyok.25 év realatíve sok idő, ezalatt megannyi dolog történt velem, mégis az utóbbi 1-2 évben úgy érzem, mintha egy pillanat alatt elszállt volna. 1983. június 2-án azon kívül, hogy…..
Kicsit késve, de azért bejegyzem ide kedvenceimet, az idei diáknapok kapcsán. Háromnapi züllés (züll-züll) után valahogy az összesítés innen kimaradt, a lényeg, hogy jól éreztem magam, katapultáltam, söröztem, csajoztam (azaz csak próbáltam), ugráltam a Szalai Évára,…..
atom SUVok 2008.04.17 07:00:00
Eme gépjárművek tulajdonosai közül kettőnek tuti, hogy nem azért van ilyen autója, mert a hegyen a lakik vagy vidékre jár a telekre. Nem mintha túl sok közöm lenne hozzá, hogy kinek milyen autója van, hisz ez mindenki egyéni dolga. Ilyen autót lehet kedvből, szerelemből,…..
atom Egy későn kimondott üzenet 2008.05.23 07:00:00
Vannak olyan események egy gyerek életében, melyekben kora, élettapasztalatlansága és erkölcsi ítélőképességének fejletlensége miatt alul marad a másik féllel szemben, eltekint felette, nem cselekszik. Az ilyen események utólag átgondolva mélyen igazságtalanok, jogszerűtlenek,…..
Pár hete ellátogattunk Anyával és öcsémmel, Marcival az állatkertbe, mint arról már egy rövid megjegyzésben is beszámoltam. Kiskoromban voltam utoljára állatkertezni, szerintem amióta Vas-megyében lakunk (’96 óta) nem is jártam ott s mivel már fotómasinával is megáldott…..
Ilyen sokáig tartott átköltöztetni a blogom, no azért másra is jutott időm! Megnéztem például péntek este a "Hal a tortán" borzalmat. Most éppen Koós János botránkoztatta meg a népet. Nagyon csúnyán viselkedett, különben is mint már azt egyszer megírtam, csak égetik…..
Párszor előfordul, hogy éjjel kavarodom ide (az admin felületre) és ilyenkor tétován felhúzom egyik szemöldököm, hogy vajh mit is írjak?! Na nem mintha nem lenne mit, a téma a földön (avagy mappáim rengetegében) hever. Csak egyik sem olyan rövidnek szánt eszmefuttatás, amit…..
atom *megjegyzés* - diáknapolás 2008.05.08 07:00:00
Diáknapozunk, diáknapozunk kérem-szépen...Ezt a bejegyzést most nem épp konszolidált állapotban írom (be vagaoyoky)... ...magyarul be vagyok csiccsentve, két-három szavanként javítok, mert félreütöm a billentyűket:P A háttérben Kaukázus: Szalai Éváját hallgatom épp…..
Bonyi Z. 2008.05.09 20:47:23
atom Kinyitott az "A" Klub 2008.05.07 07:00:00
Hétfőn délelőtt 11kor kinyitott a klub, majd be is zárt, hogy estére minden összeálljon. Hosszú ideig zárva volt, ment a sok pletyka róla, olyanok hogy: nem lesz alkohol, nem lehet cigizni, tantermek lesznek a helyén, teázó lesz stb... Végül elkezdődött az átalakítás és így…..
Annak idején, amikor megírtam a Hét tanulsága bejegyzésemet egy oszloppal való frontális ütközésemet követően (gyalog), nem gondoltam volna, hogy lesz második rész is:PTegnap este viszont a konyhában egy aprócska malőr ért, egy félig nyitott szekrényajtó, egy mosogatószűrő…..
Bonyi Z. 2008.02.18 18:40:11
atom Tíz idióta elmélkedés 2008.02.17 07:00:00
1. számú elmélkedésKépzelj el egy darab svájci sajtot, amely tele van lyukakkal. Minéltöbb a sajt, annál több a lyuk. Minden lyuk helyet foglal, ott is lyuk van, ahol a sajt lehetne. Tehát minél több a lyuk, annál kevesebb a sajt. Minél több a sajt, annál több a lyuk, ezzel együtt…..
Ismét fantasztikus édesipari termékismertetővel látom el kedves olvasóimat, most egy pókemberes édességet szúrtam ki magamnak. A Kisbolt (bátyám) ismét szponzorált, ahogy ezt már a tubusos mogyorókrém, a Trik Trak, a Haver szelet és a szaloncukorkommandó esetében is tette:)…..
Bonyi Z. 2008.02.13 09:31:24
Azért szeretem a netet, mert rengeteg dolgot megtalál az ember, ha kattint a kis ikonra, begépeli a google szót, majd ott hülye szókapcsolatokkal rengeteg dolgot talál, fórumokon, oldalakon, blogokon, egyszóval (ami valójában kettő és egy névelő): "fent a neten"...…..
Kimentünk sétálni a Csótóra délután (most ezt kötőjellel vagy egybe írjam? Csó-tó? Ezek a rövidítések... ejjj). Szóval a Csónakázó-tó körül sétálgattunk, ahol a hattyúk és a kacsák tömkelege eléggé emberbaráti lett és nagyrészt minden arra sétáló egyénnél…..