Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ftlopg

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán nagyot ment a minap a külgazdasági miniszter. Nem kevesebbet állított, minthogy: Európában a legversenyképesebb beruházási környezet Magyarország, főleg az alacsony adók miatt. Szerencsére Kósa földjén edzettek már a plafonok, nem szakadnak olyan könnyen...
ftlopg 2018.03.12 11:15:44
@chrisred: köszönöm szépen a kiegészítést. a hozzászólásomban én sem utaltam a kizárólagosságra, kifejezetten általános érvényű megállapítást tettem, hangsúlyozva az export bezzeg jellegét. de belföldi piacra is igaz, hogy az ÁFA-nak nincs jelentősége, köszönöm, hogy erre ráerősített.
A fapadosok ezer jogcímen próbálnak pénzt lehúzni az utasról, de van pár szolgáltatás, amit mindenki kénytelen kínálni. Összevetettük, hogy ezeket melyik ultra mennyire használja ki utaskopasztásra. Az biztos, hogy ebben is igen szoros a verseny a Wizz Air és a Ryanair között.   Az ultra fapadosok…..
ftlopg 2016.09.04 21:17:00
@Spiritmonger: mert akkor mindenki megvenné saját névre a teljes gépre olcsón a jegyeket időben, és "utazási irodaként" maga árulná haszonnal. ugrana a fapados üzleti modell lényege.
ftlopg 2016.09.05 08:31:28
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ez feltételezem azért van, mert nem kellő odafigyeléssel vásároltál.

én az elmúlt egy évben voltam vilniusban, kijevben, grúziában, tel avivban, malagában, portóban, lisszabonban, londonban, varsóban, máltában, nizzában, brüsszelben, santanderben, jellemzően csúcsidőben, és összesen fizettem 212 ezer forintot. ez 16 ezer forint átlag per retúr.

érdemes igénybe venni a csomagkedvezményeket is, valamint a napi akciókat is. (rendszeresen van 20%-os nap például a wizzairnél.)

az árpolitika meg persze, hogy agresszív, de ez csak azt zavarja, aki a rossz végén áll a f...-nak. feltételezem, hogy végeredményben én azért tudtam jó áron jegyeket venni, mert a vásárlók sorának legvégén mindig vannak, akik elkésve, rosszul időzítve, a szabályzatokat nem ismerve 100 ezerért vesznek retúrt, kitermelve ezzel a profitot a légitársaságnak.