Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leeena

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gondolattérkép egy nagy, összetett kép. Ha magad rajzolod meg a vizuális elemeket, akkor megvalósul az aktív, saját részvétel.   A gondolattérkép segít:           - megtalálni  az anyag lényegét   - megérteni a fontos…..
Az emberi intelligenciának hét különböző összetevője van - és mindegyik fontos az életünk sikeressége szempontjából. Howard Gardner, a multiplex intelligencia elméletének megalkotója szerint akkor tanulunk a leghatékonyabban, amikor az új információt intelligenciánk…..
Sok jele van a család válságának, de szerencsére még ma is szép számmal akadnak olyan családok, amelyekben a gyermeknevelés első tíz esztendeje viszonylag harmonikusan, nagyobb problémák nélkül telik el. A serdülés évei – különösen ezekben a családokban okozhatnak…..
Jobban járunk, ha nem rendkívüli állapotnak, hanem az életünk részének tekintjük, hogy mindig tanulunk valamit: idegen nyelvet, új számítógépes szoftvert, új szakmát, továbbképzésen veszünk részt stb.   Íme 10 praktikus tanács, hogy ügyesebben, kevesebb stresszel,…..
 A lassú olvasás a sikeres tanulás egyik kerékkötője, különösen felnőttkorban, amikor már nem oldalakban, hanem könyvekben mérik a vizsgák anyagát. Mostani cikkünkben négy egyszerű, de hatásában tényleg nagyszerű technikát mutatunk be, mindegyik abban segít, hogy az…..
Nincs pénze csokira? Kevés a tojás a sütihez? A macska megcsócsálta a húst? Sebaj, minden alapanyag helyettesíthető. A nagyszülők háborús tapasztalatai alapján összeszedtem néhány trükköt, mert a gazdasági válságban sem árt a kreativitás.  Rengeteg jó indokunk lehet…..
zamat A konzerv kalandjai 2010.01.14 11:00:00
A hangya és a méh gyűjtögeti, a medve a testében tárolja, a mókus pedig ínséges időkre elássa a felesleges eledelt. Sajnos arra nem mindig emlékszik, hova. Ha ön is próbálta már nap mint nap megenni testsúlya tíz százalékát, vagy tűnt már el a lakáskulcsa negyven…..
leeena 2010.01.14 12:10:50