Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Santinó

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
24 éve temettük újra Magyarország kommunista miniszterelnökét, akit kommunista-szocialista társai gyilkoltak meg azért, mert nem volt hajlandó feladni az ország függetlenségét és jogát az önrendelkezéshez. Mártírhalála számomra azt jelképezi, hogy a politikai becsület nem jobb…..
Santinó 2013.06.16 18:54:08
@kennyking:
"Mi annak a garanciája, hogy a győztes forradalom után nem az akkori kor Fodor Gáborai kerülnek hatalomba?Semmi.Sőt! Talán Kádárt még meg is szavaztuk volna egy szabad választásokon.Ha már Horn Gyulát, Medgyessyt sikerült később, amikor tényleg szabadon választhattunk.És erre még az sem mentség, hogy olyan volt a politikai felhozatal, amilyen."

Maximális respect ezért a mondatért!
Sok volt akkor is a birka,igaz most már sokkal több van!Az ilyenekből éltek a Horn-Medgyessy-Gyurcsány-Kóka-Fodor-Pető-Kuncze félék....
Santinó 2013.06.16 19:28:52
@kennyking:
Minden ember hibázhat,hiszen ismerjük a felelőtlen politikai ígérgetést,amire sokan felültek.

Én mindig is jobboldali voltam,de mivel elkendőzték a felelősségre vonást(lsd Rózsadombi paktum)úgy gondolom,mindegyik egy rakás fekália!

Ellenben dühít,hogy ilyen Fodor féle,még veszi a bátorságot annak ellenére hogy lerabolta már 2x az országot,arra hogy pártot alapítson,és ömleszti ránk a hülyeségeit!

Persze Csillag Pistiről nem ír,és arról a több 100 millióról sem,ami a minisztersége alatt eltűnt.....
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Nincs idegesítőbb dolog, mint amikor a dugóban sora nézed az autókat és nagy részükben egyetlen ember ül. Pedig mindenkinek jó lenne egy közösségibb autóhasználat. Először is jó lenne, mert kevesebbet szennyeznék a levegőt, az ember nem fulladna meg mondjuk, ha végigmegy a…..
Santinó 2011.08.17 19:21:27
@ritmikus csimpifon:
Az a vicc az egészben,hogy Bp XI kerületéből jártunk ki Érdre.Ez oda vissza 34 km.
Havi lebontásban kértem volna 5 000 Ft-ot,amin felháborodott az ipse :-)
Járhatott utána BKV-val a Kelenföldi pu-ig,onnan meg Volánnal Érdig.
A kettő együtt a végén megállt neki vagy 11 000 Ft-ba :-))))
Santinó 2011.08.17 20:03:28
@ritmikus csimpifon:
Most hogy mondod :-DDDD
Biztonsági őrök (azaz élőerős őrzés-védelem) sok területen teljesítenek szolgálatot. Gyakran látnak el a védelem mellett portaszolgálatot, és sok esetben ők kezelik a különféle technikai védelmi berendezéseket is. Rendezvényeket biztosítanak, rendet tartanak és segítik a…..
Santinó 2011.06.24 09:52:49
Engedjétek meg,hogy mint "szakmabeli"szóljak hozzá a témához.
Amikor elkezdtem ezt a "szakmát"akkor MINDENHOL úgy foglalkoztattak,hogy nem jelentettek be,és soha nem volt időben fizetés.Már ha azt a pénzt,amit adtak,fizetésnek lehet nevezni.
6 évvel ezelőtt,beleuntam ebbe az egészbe,és alakítottam egy céget,abban bízva,hogy majd megpróbálok a magam ura lenni,ebben a káoszban,amit vagyonvédelemnek hívunk.
Szereztem EGY munkát(távfelügyelet,riasztó szerelés,karbantartás,kivonuló járőrszolgálat),és a következőket érzem 6 ÉVE!!!!
-Az ügyfél nem szeret fizetni
-Az ügyfél nem tudja kezelni,még évek múltán sem,a saját riasztórendszerét
-Az ügyfél,megrendeli a kültéri sorompót,aztán kiengedi a macskát,nem tartja rendben a kertjét.
-A havidíjunk,nevetségesen alacsony,mégis sokallják.(Bruttó 4200 Ft)

Egyszóval:Elvárások,azok magas szinten vannak,teljesítés pedig sehol....

És ehez adjuk hozzá azokat a tényeket,amiket az erre a szakmára parazita módjára rátelepülő szervek okoznak.Pl Szakmai Kamara......
Amíg létezni fognak olyan cégek,Mint az In-Kal,a Civil,a Pajzs,és még sorolhatnám,addig maradni is fog az a helyzet,hogy Ők bevállalják a melót nettó 3000 Ft+áfa összegért,aztán leadják 800 Ft+áfáért...
És mi a végeredmény?
Lepusztult,kivénhedt alkoholista szakadt Őrszemélyzet.....
Tegyük fel magunknak ezt a kérdést:
ELMENNÉNK ÓRÁNKÉNT 500 FT-ÉRT ŐRKÖDNI,HAVI 300 ÓRÁBAN,ENNYI PÉNZÉRT?
A választ mindenki tudja.....
Áron nem tartja normálisnak, hogy a troli felsővezetékének háza előtt található váltója állandóan elromlik, a durranásokkal és a repülő vasdarabokkal néha a szívbajt hozva a ház lakóira. A BKV szerint viszont ez maga az ideális állapot. A levelezésben kis koktélcseresznye,…..
Santinó 2011.01.13 22:11:54
„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de…..
Vannak, akik újra szeretnének csendőrséget, nekik ajánljuk az alanti szívderítő sztorit arról, hogyan bánik a Tesco az olyan vásárlóval, akit lopással gyanúsít. Anita kozmetikai apróságokat és gyümölcsöt vett a Tescóban, közben alapozókat is nézegetett a pipererészlegnél.…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Santinó 2010.02.15 14:36:23
@buddha:
Meg a Fityeszesek szülei is,no és ne felejtsük Bajusz Úr szüleit,és unokáit sem....
Santinó 2010.02.15 15:20:20
@tölgyes:
" Magyarországon 6-800.000 roma él.. a születésszám náluk a legmagasabb. Az országnak szüksége van a társadalmi normákat elfogadó és együttműködő cigányságra.."

Köszönjük.Ennek az országnak nincs erre szüksége.
Lehet hogy magának igen.......
Santinó 2010.02.15 15:32:02
@tölgyes:
Ki kell őket zárni a politikából!
Nem szabad őket engedni szavazni!!!
Ahogy a 70 év felettieket se!

Ha azt nézzük,jelenleg MO-n olyan emberek vannak többségben,akik vagy "szépkorúak"vagy munkakerülők!!!

Miért döntenek felettünk ilyen emberek?
Miért lehetséges az hogy az igazi választópolgár el van nyomva?
Olyanok döntenek helyettünk,akiknek már teljesen mindegy mi lesz,vagy csak arra összpontosítanak hogy nekik jó legyen!(segély,nyudgíj)!!!
Öröm mostanában híreket hallgatni. Amilyen undorral tekertem el régebben az állomáskeresőt egészkor, most éppen olyan lelkesedéssel keresem a hírműsorokat. Letartóztatták, előzetesbe helyezték, házkutatást tartottak, lemondott… Gyönyör füleimnek a menekülő patkányok…..
Az utóbbi idők egyik legérdekesebb interjúját készítette Orbán Viktorral ma reggel Süveges Gergő a közszolgálati tévében. Releváns kérdéseket tett fel, jókor szólt közbe, érdemi megjegyzései voltak, de nem akarta túljátszani sem a szerepét, s földbe döngölni sem kívánta…..
Santinó 2010.02.08 10:47:44
@latte:
A JOBBIK itt Bp-n is hihetetlenül erős!!
És ez nagyon át fogja rajzolni a politikai palettát......
Santinó 2010.02.08 11:32:44
@walker57:
Budaházy függetlenként indul......
Santinó 2010.02.08 11:47:41
@walker57:
Megmondom Őszintén,mint Jobbik-os,gusztustalan amit abban a kerületben csinál a párt.....
Én mondjuk Elődöt sem tartom valami sokra,de kicsi vagyok ezügyben....
Kerületünkben 1990 óta folyamatosan ücsörög az önkormányzatban egy figura, aki a teli zsebét mindennél fontosabbnak tartja. 1990-ben még csak egy öreg Daciával pöfögött az önkormányzat elé a kelenföldi panel-lakásából, ma egy 7-es BMW-ből kászálódik ki, mikor megtekinti a…..
Kevesen gondolták volna 1992-ben, hogy az alpolgármesteri tisztségétől megfosztott XI. kerületi politikus, Molnár Gyula karrierje egyszer újra a magasba ível. 2002-ben aztán a szórakozóhelyes bulikkal és a kerületi vállalkozók anyagi támogatásával megspékelt kampány meghozta…..
Egy hónap múlva lejár az álláskeresési támogatásom. Azóta folyamatosan felkeresem a munkaügyi központot. A következő megállapításra jutottam. Január óta vagyok munkanélküli.   A központtól egyetlen egy állásajánlatot nem kaptam. Iskoláim befejezés után 3 évet…..
Santinó 2010.01.15 10:34:07
@Krizzta:
Ez egy nagyszerűen megfogalmazott észrevétel!

Az önéletrajzot viszont mindíg csak a beszélgetés végén tedd le!!!!
Santinó 2010.01.15 11:00:04
@Soldier\\\'s Ildi:
Sokaknak ez nagyon kevés!
Amikor kerestem embereket,sokat kínlódtam emiatt...
Igaz a munkaidő(24 óra) nem a legjobb,de már van pár dolog,amiben jobbátettem:-)
LCD tv,HBO+50 csatorna,minden elektronikai eszköz,ami kell.
Viszont ha menni kell,akkor 10 perced van,hogy odaérj,és intézkedj.....
Santinó 2010.01.15 11:08:01
@Soldier\\\'s Ildi:
Diszpécser-Járőr meló.
Az előbb a járőri körülményekről írtam,a diszpécseri meló könnyebb,de ott "csak"115 körül van a pénz....
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
A Ma Reggel még csak pár napja indult, és már most olyan szinten unalmas, mintha húsz éve belefáradt, nikotintól meg koffeintől besárgult arcú műsorvezetők nyomnák nap mint nap. Ezért kell példát venni a Klubrádióról, ami időről időre azzal dobja fel a műsorait, hogy…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
"Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - reagált Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója még november 6-án arra a hírre, hogy a Boros-Bochkor páros…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
Santinó 2009.11.19 10:13:26
index.hu/kultur/media/2009/11/18/hany_embernek_hianyzik_majd_a_bumerang/

Mielőtt belemegyünk abba hogy mennyi ember hallgatta őket....
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Santinó 2009.11.19 09:20:19
@csak ezért regeltem:
Én kulturáltan fogalmaztam meg a hozzászólásomat.
Ellenben veled,aki Eme válaszával csak azt bizonyította,amit mindenki tudott.

Menjél sírni tovább,de közben nézd a csodás műsoraidat az RTL,Tv2 pároson...

1-et jegyezz meg,nem a hangos ember a többség.....
Santinó 2009.11.19 09:48:17
@csak ezért regeltem:
Még 1 apróság:
index.hu/kultur/media/2009/11/18/hany_embernek_hianyzik_majd_a_bumerang/

Na ezek a számok már jobban tükrözik a népszerűséget....
Mivel az RTL nem ad címeket a hétfőn beindított Benkő of Love epizódjainak, én fogok, alulmúlni a jelentkezők szellemi színvonalát nem fogom, azt hiszem. A trash reality műfaj egyik koronázatlan királya a VH1, ahol a Flavor of Love című társkereséssel valami hihetetlen dolgot…..
Santinó 2009.10.28 15:11:29
@Dallas:
Maximálisan igazad van!
Az hogy ilyen műsor létezik,az a felvevő közönségnek köszönhető!
Akik ettől lazulnak el,azok meg menjenek inkább színházba,vagy moziba,vagy mit tudom Én.
Csak ne ezt nézzék,mert 1 idő után csak ilyen műsorok lesznek a nézettségre hivatkozva!